INTELLIGENT POTENTIAL FÖR LEKAMINAS I KÖTT – ELLER ?


For translation of this to English – ”click” here.

Om innehållet i bloggen i detta register.


Livet i kött är som en öppen bokmen mååånga ”läser” bara EN sida – om bl a wår egentliga fysiska potential.

Så – Det Gäller Livet ❗ – bokstavligt talat.


Ifall Du tar till Dig något av innehållet i detta blogginlägg med kommentarer och länkningar så kan det vara bra – och ifall Du ej alls tar till Dig så är det lika bra – vad mig anbelangar. Ditt liv är Ditt liv – och det har jag INGEN rätt att ”lägga mig i”. / Josef Boberg


VÄL BEKOMME BÄSTA BESÖKARE


  http://www.youtube.com/watch?v=OvE7WWuJp-U&feature=


Om IntelligensBarometrarna som sådana här. Så – ”Utan tvivel är man inte riktigt klok !” – relativt wår medfödda oförstörbara POTENTIALeller


Flygplan som ENBART flyger med autopiloten (personalen i cockpit är medvetslösa eller är aspackade) har bara EN ENDA FramTid = om ej förr – så när bränslet tar slut så blir det ”krasch i backen” – DET ÄR OUNDVIKLIGT.

Exakt detsamma gäller ju för ALLA människor i kött – ifall Wi tillåter egot = autopiloten att köra HELA TIDEN. Men det är ju i grunden överhuvudtaget INGET FEL på egot – för det är ju jättebra att ta till när Wi vill koppla av med sömn, njuta av att göra ingenting, supa oss aspackade osv osv.

Idiotin ligger ju i att Wi som princip hart när ALDRIG tar över och SJÄLVA styr planet = wåra fysiska kroppar i kött – med undantag för när Wi är förälskade i oss själva, utan någon enda yttre ursäkt för det – och/eller med någon annan eller något annat som ursäkt för det. Förälskelsetill-Ståndet har ju överhuvudtaget INGENTING att göra med det som egot kallar för ”kärlek”.

Tänk att det skulle behöva ta mig mer än 69 år att komma på det.

Detta kan ses som åt hållet styrkt i juni år 1900 här av Nikola Tesla.


En MedMänniska är en som ställer till det gott för sin egen del OCH så många andra som möjligt.

En PyramidMaktHavare är en som ställer till det gott för sin egen del – men på sina MedMänniskors bekostnad (video 3 tim 35 min) – och då FRAMFÖRALLT oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna. Humant


OM KONSEKVENSERNA AV EN TRÅKIG LIVSFÖRING HÄR – OCH OM VAD LYCKA OCH GLÄDJE STIMULERAS AV HÄR, HÄR OCH HÄR. 🙄


Etablissemangets PyramidMaktHavares
(video 2.44 min) Brist VERKLIG Kunskap = Världens Gissel ❗ (video ca 10 min), tyvärr tyvärr… 😥 – och en indikation på var Wi själva befinner oss (video ca 10 min) – kan Wi få en viss uppfattning om här.


The Ringing Cedars = helt otroligt ❗ intellektuellt sett – men likväl pågående VERKLIGHET i dags dato – Tack och Löv ❗ …
Om Anastasia som person här (klicka där i högermarginalen på ”Vem är Anastasia?”) och här.


Wi
(= ersättning för det genus”smittade” ordet man) i det följande (och allt annat på min blogg också, för den delen) innefattar ALLA = ingen nämnd och ingen glömd.


Förnuftsmässigt sett – så kan säkert dom flesta i sina fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorRäkneMaskiner komma fram till att någonting uppenbart är rent åt helvete i världen i dags dato – och då ej minst i mitt fosterland Sverige – som jag ser det i vart fall. I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på
(video ca 8 min) – så det så.


Det upplever jag beror på att Wi ALLA går i samma fälla = gör samma misstag – som hart när ALLA ”världsförändrare” gör = Wi blir – i o f s med all rätt – mer eller mindre ”förbannande” av något och/eller någon/några = Wi förlorar på tok för mycket av wår egen energi = Wi klarar ej ut att orka med att om och om igen försöka med att rätta till det pågående eländet tyvärr tyvärr… 😥


Det här är nog den mest utstuderade = den mest djävulska fälla – som wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare – sedan tusentals år tillbaka – har gillrat åt oss av vanligt folk (= väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna i världens alla länder) – och Wi har än så länge åt hållet SLAVISKT gått på den niten, tyvärr tyvärr… 😥


Ett av dom ytterligt få undantagen – i wår världs kända ofattbart barbariska historia – är Mahatma Gandhi – som jag ser det.


Men honom såg ju den tidens PyramidMaktHavare till så att han ”försvann” – innan effekten av vad han så fint påbörjade i Inden på sin tid – hade hunnit ”smitta världen”. Dom lyckades ju verkligen att ”döda” Gandhi´s otroligt framgångsrika koncept – därför att Indien i dags dato – är nog det mest PyramidMaktHavareFörSlavade landet i världen, tror jag… 💡


”Receptet” för att ej alls bli mer eller mindre ”förbannande” av något och/eller någon/några (= förlora sin EGEN energi) som ”världsförändrare” – är ej så enkelt att komma på generellt sett – därför att ”knepet” för det är åt hållet individuellt. Men personligen ser jag att HÅLLBAR kunskap – om wår barbariska historia – kan vara ett konkret användbart sätt, verkligen.. 💡 .


Men SANN kunskap om wår historia – finns hart när ej alls i wåra skrivna historieböcker (ett mycket konkret exempel på det här) – därför att historieböckerna är skrivna (= omskrivna av PyramidMaktHavarna) så – att de hart när alltid väcker mer eller mindre ilska = ”förbannande” av något och/eller någon/några hos läsaren = vederbörande förlorar sin egen energi = vederbörande orkar ej göra någonting åt djävulskapet – som PyramidMaktHavarna mest av allt vill ha = den intellektuellt listigt gillrade fällan har slagit igen IGEN ❗


Själv har jag mer eller mindre varit medveten om det här – sedan ca 10 år tillbaka – men jag har tidigare ej kommit på, hur jag skulle kunna förklara det – och då ej ens för mig själv – och än mindre för någon eller några andra.


Vecka 35 året 2009 ”drabbades” jag av ”THE RINGING CEDARS SERIES”-böckerna av Vladimir Megré – och först där fann jag den tankemässigt logiska förklaringen till det här ”fälla-problemet” – och som jag själv så småningom insåg HÅLLER hela vägen ❗ I o f s kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på.


Dock – det här gäller ju mig personligen = det behöver ju ej alls innebära någonting åt ens samma håll för någon eller några andra. Men – ifall jag skall tro på vad omdömena om bokserien på sajten säger – så är jag ju ej helt ensam om att uppfatta bokserien som en ”gudagåva”.


Jag har än så länge ENBART läst kapitlena i bokserien – som finns publicerade på sajten – därför att böckerna finns ännu ej översatta till svenska (min skolengelska är ej så bra – att jag ”friktionsfritt” läser engelsk text).


Jag har därför tipsat Anarcos Förlag (de som säljer boken ”Bankerna och Skuldnätet”) om den här bokserien. Dom svarade med att tacka för tipset – och skall vidare kolla upp sitt intresse för att sälja böckerna på svenska.


Nu vill jag bjuda dig på vad jag har ”hittat” på sajten ifråga – och som jag väldigt amatörmässigt – i det följande – har ”satt några få ord på”. Klicka på boken ifråga på sajten – och sen på det kapitel av boken ifråga som finns publicerat där. Ifall Du tycker att den svenska Google-översättningen är bökig att läsa – så trycker Du bara på knappen längst upp till höger på sidan – så kommer istället den engelska originaltexten upp – av översättningen ifrån ryska.

Bok 1. Vladimir Megre´s färd på floden Ob i Sibirskij – från Novosibirsk till Salekhard och åter

Bok 2. Om ”The Cherry Tree” och om 117-åringen som såg ut som en 75-årad

Bok 3. Om den principiella skillnaden på mäns och kvinnors SkapaAnde – samt om det bökiga i att bli ”profet” hemma (i Novosibirsk för Vladimir Megré)

Bok 4. Om sann Vishet = Intelligens och om intellektuell kunskap – och om var det ena och det andra finns

Bok 5. Om hur väldigt KORT tid det finns utrymme för – i wåra vardagsliv – för eget självständigt tänkAnde = fritt tänkande och handlande

Bok 6. Om sann Kär Lek + om sann VägVisning (= ”fostran”) av barn

Bok 7. Om jordbruk och om helt annorlunda kriminalvård – som ger positiv klirr i nationalekonomikassan också

Bok 8.1. Om hälsa genom att äta och dricka rätt – samt om skolmedicinens och McDonalds förödande hälsoeffekter

Bok 8.2. Om ”hopplös Kär Lek” – som MedMänniskor on mass har fått lära sig att sträva efter sedan barnsben = som dom flesta lever i = som hart när alla förr eller senare avlider av i dags dato, tyvärr tyvärr… 😥 (Om det rakt motsatt under pkt 6. här)

Bok 8.2. (Editor´s Afterword) ”Behåll en hemlighet för Dig själv !”

Bok 8.2. (Translator´s Afterword) ”Det spelar ingen roll om Anastasia fysiskt finns eller ej – för det ENDA som är intressant är om det som skrivits HÅLLER – och det gör det :!:” – som jag tolkar översättaren John Woodsworth – och som jag själv ser det också.


Nu önskar jag Dig – ”All Lycka Till ❗ ” – med Din helt egna resa – i den här väldigt annorlunda ”bokvärlden”.


KÄR LEK = ”ATT OVILLKORLIGEN OCH STARKT TYCKA OM NÅGON FÖR DET DEN ÄR, OCH EJ FÖR DET SOM GES.”
Det får ju uppfattas som någonting HELT annat än det åt hållet ”körda” (video ca 9 min) egon ständigt och jämt försöker att få oss att tro på. Tro = att ej alls själv (video ca 10 min) veta = rädsla (video ca 8 min).


PyramidMaktHavarna och deras medlöpare inom t ex religionervågar ej ens tänkatanken att deras gudDomar borde vara sådana, tyvärr tyvärr… 😥

Men… – handen på hjärtat – vad är det som säger att överhuvudtaget NÅGONTING blir mera rätt – bara för att väldigt många tänker, babblar, skriver osv – men framförallt – gör SAMMA fel


Om den s k ”fria” forskningen här och här + ej minst här och här.


”Visste Du att wåra fysiska kroppar i kött till mer än 99,99 % är ett Intelligent ElektroMagnetiskt fält – och att Wi alla i grunden är humana MedMänniskor – som är här för att oreserverat Njuta av wåra innevarande liv i kött ❓ = att förädla wåra fysiska materiella kroppar ❗ Hur många har gjort det sedan Jesus faktiskt gjorde det – för ca 2000 år sedan – på sitt unika sätt ❓ ”


Om wåra basbehov som humana MedMänniskor = varelse i kött här.


Kommentarer om det följande här, här, här och här.


All materiaSkapelse består till ca 99,99 % av Tomrum – enligt wåra kvantfysiker. Med andra ord är den materia – t ex wåra fysiska kroppar bara ca 0,01 % av det HELA. Tomrummet uppfyller således wåra fysiska kroppar i kött till ca 99,99 % + att wåra kroppar bokstavligt talat ”simmar omkring” i detta Tomrum ständigt och jämt, verkligen…


Med andra ord är Tomrummet i stort sett det hela – och det som wåra fysiska intellekt kan ”se” och uppleva är hart när INGENTING ❗ Eller mera korrekt siffermässigt uttryckt – är det Wi kan ”se” och uppleva med wåra i o f s helt fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorRäkneMaskiner ca 1/10 000-del = ca 0.1 promille av det HELA.


Tomrummet är ALL MateriaSkapelses Källa. Mer om det här. Tomrummet är också detsamma som ”ETT Oändligt SuperIntelligent ElektroMagnetiskt Plasma” – som Wi bokstavligt får all wår energi ifrån på ett eller annat sätt – direkt och/eller indirekt genom att andas, dricka äta mat, Kärt Leka ETT HELT LevAnde Liv i kött = hämningsbefriade med bl a wår medfödda oförstörbara sexualitet (t ex att kåta upp oss för egen hand = elektrifiera upp oss för egen hand 😉 ) osv.


Hade detta Plasma ej funnits – så skulle ingen enda materiaAtom – och/eller någon enda cell – och/eller någon enda varelse i kött kunnat existera överhuvudtaget.


Människans sexualitet innefattar ej alls enbart en fortplantningsdrift – för den är snarare åt hållet marginell – utan är också höggradigt förknippad med såväl njutning som direkt PlasmaEnergiTillförsel till wåra kroppar. Hos vissa djurarter förekommer detta också som ett normalbeteende. T ex bland delfinerna är detta ett känt förhållande.


Dock – sedan minst ca 6000 år tillbaka – vid tiden för när Wi fick PyramidMaktHavarnas och deras medlöpares helvetiska påhitt = deras religioners djävulska gudDomar – så har wår sexualitet (t ex att kåta upp oss för egen hand = elektrifiera upp oss för egen hand 😉 ) förknippats med skam = stress = ”Manager Disease” = rädsla tyvärr tyvärr… 😥


Detta PyramidMaktHavarnas och deras medlöpares djävulska påhitt om att förknippa NaturLiktVis sexualitet med SKAM – har i all känd historia varit särskilt riktat emot kvinnorna tyvärr tyvärr… 😥 Mer om det här.


Detta hittades på för att minska ”risken” för att Wi i PyramidMaktHavarnas och deras medlöpares fårskock = Wi av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna i världens alla länder – ej av egen kraft = med helt egen TomrumsEnergi – skulle upptäcka att Wi är oändliga varelser i kött. Varelser som i grund och botten vare sig behöver mat eller annat * för wår överlevnad som fysisk kropp egentligen… 💡

Just kristenDomens sexualmoral är ett sätt för oss människor att få kontakt med wår egen oändliga TomrumsEnergiPotential = ”Det SuperIntelligenta ElektroMagnetiska Plasmat”. I den här meningen är Wi alla just ”Skapelsen Krona”. Detta därför att via just wåra sexualorgan (t ex att kåta upp oss för egen hand = elektrifiera upp oss för egen hand 😉 ) kan Wi ALLA få en faktiskt föreliggande fysisk upplevelse registrerad i wåra fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorer – av ”flödena” av TomrumsEnergin in i och igenom wåra fysiska kroppar = av All MateriaSkapelses Källa, verkligen… 💡


Därtill så har Wi ju också – med just sexualiteten – den oförstörbara förmågan att bokstavligt talat t ex att kåta upp oss för egen hand = elektrifiera upp oss för egen hand = helt utan någon som helst partner – komma i närkontakt med wår egen oändligaPlasmaEnergiPotential. Detta ifall de sker på ett NaturLiktVist = naivt sätt = enkelt sätt = Kärt Lekfullt sätt, verkligen… 💡


Dock – onani är enligt PyramidMaktHavarnas och deras medlöpares religioners djävulska gudDomar * det mest skamliga = syndiga av ALLT – och då särskilt uttalat för ALLA kvinnor tyvärr tyvärr… 😥


Det här vansinnigt stupida förhållningssättet till onani grundläggs redan hos det nyfödda barnet – genom att blöjan i tid och otid skall vara på – antingen det behövs eller ej. Därefter kommer vuxenblöjorna (= kalsong/trosa) också på barnen på samma sätt – antingen det är motiverat eller ej av värmeskäl eller annat. Sedan pågår det här ”vuxenblöjvansinnet” under hela wårt liv i kött – och även när Wi sover om nätterna – tills Wi upphör med andningen tyvärr tyvärr… 😥


Med andra ord uttryckt – så har Wi alla en hart när oändlig förmåga att Kärt Leka ETT HELT LevAnde Liv i kött = inkarnerade i kött också – och hur länge som – så länge som Wi väljer att leva så – ifall Wi bl a oreserverat bejakar Wår medfödda NaturLiktVisa sexualitet – framförallt då enskilt (t ex att kåta upp oss för egen hand = elektrifiera upp oss för egen hand 😉 ), men också tillsammans med t ex en partner och/eller partners – ifall Wi gör det på ett åt hållet sensuellt och genuint Kär Leksfullt sätt, verkligen… 💡


Wi av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna i världens alla länder har nu gått på den här förryckt djävulskt helvetiska prästMakt = PyramidMaktHavarNiten – att sexualitet är förknippat med bl a skam * – istället för ”himmelsk Njutning” = oändlig EnergiTillförsel till wåra kroppar via bl a wåra könsorgan – som ju är den främsta fysiskt upplevelsebara ”PlasmaEnergi-KraftLedningen” till wåra fysiska kroppar – som ju i sig självt är detsamma som åt hållet mer än 10 000 gånger mera av Förnuft och ej minst Intelligens – än hela mänsklighetens samlade dito i dags dato.


Den här PyramidMaktHavarnas och deras medlöpares helvetiskt djävulska ”huvudnit” har Wi av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna i världens alla länder – i grunden nu gått på sedan MINST ca 6000 år tillbaka, tyvärr tyvärr… 😥URKUNDSFÖRFALSKNING
En ny munk kom till huvudklostret och förvånades över att munkarna satt och kopierade kopior av de Heliga skrifterna. Han påpekade för abboten att detta kunde vara vanskligt, eftersom viktig kunskap kunde gå förlorad om någon munk skrev av fel.
– OK, sade abboten, jag ska kontrollera urkunderna.
Och så gick han ner i källarvalven, där de Heliga skrifterna i original förvarades. När han inte kom upp igen gick munken ner för att se vad som hade hänt. Han fann abboten bankandes sitt huvud mot stenväggen.
– Vad har hänt:?: Vad är det ❓ – frågade munken abboten.
Abboten bankade åter sitt huvud i väggen och stönade:
– Det står ”celebrate” och inte ”celibate” * ❗ ❗
– slut citat härifrån.

Hur länge till ❓


Människokroppen är den mest fantastiskt unika Skapelsen i hela Universum – i vart fall av det Wi känner till om Universum. Wåra biologiska fysiska kroppar i kött består av ca 13 miljarder kropps celler – med wåra fullständigt unika biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorer– av ca 100 miljarder hjärnceller.


Det finns därtill ingen kända art i faunan – som innehåller så många av wåra kända grundämnen som wåra fysiska LekAminas. Det finns ej heller någon känd art i faunan – på eller i den bolliga jorden Terra[* * * * * ] – eller någon annan stans i Universum – som har tudelade biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorRäkneMaskiner.


Så – det finns kort och gott fog för att säga att just människosläktet = homo sapiens sapiens – har Potential för att Kärt Leka ETT HELT LevAnde Liv i kött just som ”Skapelsen Krona” verkligen… 💡


Dock – ”Statssanktionerat förtryck är en realitet i alla världens länder och är något Wi bör sätta stopp för. Så snart som bara möjligt är. … ”Människorätt är viktigare än djurrätt” anser Henrik von Sydow. Det är lätt att förstå att det egentligen ej finns någon större konflikt mellan dessa två begrepp – och att den största motsättningen rör ekonomiska intressen. Det är en av vår tids allomfattande tragedier, att Wi låter ekonomin styra varje impuls och beslut.


Ett av mänsklighetens stora problem är också att Wi tror (TRO = att ej alls VETA ❗ ) oss frikopplade från NaturRen. Det sträcker sig så långt att Wi ser oss som dess givne härskare och att den är till för att tjäna oss i stort som smått.” – slut citat härifrån.


Några flera webbadresser där det är tänkt/skrivet om begreppet ”Skapelsen Krona” finns här, här, här, här här och ej minst här. Med take på hur Wi kollektivt sett lever i dags dato – så är väl ej Tage Danielssons utsaga: ”Utan tvivel är man ej alls klok”härifrån – verkligen något att hålla sig till – ifall Wi ej skall råka ut för åt hållet Hypocrisy-tänk = tänka och bli = agera som åt hållet helt GalenPanniga.


Dock – allt det ovanstående – som pekar på att människokroppen i kött verkligen har Potential för att Kärt Leka ETT HELT LevAnde Liv i kött som ”Skapelsen Krona” – såväl som att det som pekar på att Wi trots det lever som stupida Autistiska idioter – är ju ändå endast mindre än 0,01 % av vad Wi ALLA egentligen är – Tack och Löv ❗


Varför ❓

Tja… – finns det någon – vare sig Wi är MainStreamat förslavade eller ej – som kan förneka vad kvantfysikerna har kommit fram till. Atomen är till mer än 99,99 % (i volym sett) Tomrum. Så Tomrummet är Skapelsens Källa = Ett (1) SuperIntelligent ElektroMagnetiskt Plasma = just Tomrummet är det allt överskuggande av allt – som allt materiellt är kommet ur och bokstavligt talat simmar omkring uti – punkt.


Marko Rodin – och många med honom därföre – har en cirkelbild (= en vit och en svart halva som åtskiljs av en S- eller vågformad linje) på vad materia är. Marko har gett delarna de binära talen 3, 9 och 6. Cirkelbilden kan också ses som att en vitval (3) och en svart val (6) är åtskilda av den vågformade linjen (9). Josef har gett symbolbilden ifråga namnet ”ValBilden” – därför att wår Potential som homo sapiens sapiens är kort och gott att Kärt Leka ETT HELT LevAnde Liv i kött som både 3, 9 och 6 – och Samtidigt = Wi är alla till 100 % HELA i oss själva (= HELT oberoende av partner si eller så)


Det innebär i sig att Wi överhuvudtaget ej alls egentligen behöver någon enda annan för att dagligdags personligen leva i kontakt med = i interaktion med både wåra egna kvinnliga (3), manliga (6) och oändliga (9) livsPotentialer Samtidigt ❗ – och alldeles oavsett ifall Wi är man eller kvinna ❗ Dock – det är nu ca 2000 år sedan någon människa i kött levde sin medfödda oförstörbara livsPotential i kött fullt ut = Yeshua = Jesus tyvärr tyvärr… 😥


Hur många tusen år till innan det händer igen ❓


Detta att Wi alla är födda som hela i och av oss själva – styrks i sig av att sådana som lever som singlar under hela sitt Kärt LekAnde HELA Liv i kött – ofta kan bli betydligt äldre = Kärt LekAnde HELA Liv i kött friskare – än sådan som lever i parförhållanden. Så det här ”Sötiga” sjungandet och diktandet om att någon skall komma in i wåra Liv och älska oss = göra oss slutgiltigt lyckliga – glöm det för evigt ❗ 💡 – ifall Du ej vill leva och/eller dö som en åt hållet Hypocrisy människa i kött.


Men i och för sig är det ju just det som wåra globala och nationella PyramidMaktHavare och deras medlöpare bygger all sin Makt över oss av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna i världens alla länder med verkligen, tyvärr tyvärr… 😥


De globala och nationella PyramidMaktHavare och deras medlöpare underhållningsindustri bekräftar ju den saken med all önskvärd tydlighet. I vart fall för dom som har någonting kvar av sin egen Fria * * = ej alls MainStreamade tankeförmåga, troligast… 💡


Men i och för sig är det ju ej alls fel att älska någon eller några andra av sina MedMänniskor mentalt och/eller fysiskt – och kanske ej heller så lite mera än de flesta av andra. Men då ej alls i meningen att göra dom lyckliga – utan Enbart för att på det NaturLiktVisa = Enkla = Intelligenta sättet upptäcka mera av vad Wi själva i grund och botten är – och hur Wi alltid – med någon annan som ursäkt – kan lära oss att älska oss själva mentalt och fysiskt än mera – ingenting annat ❗


Så – igen – glöm för evigt bort att Du kan leka missionär och på det viset = genom att uppoffra Dig för någon eller några andra – överhuvudtaget kan göra någon enda annan lycklig – och än mindre Dig själv. Det är helt enkelt Omöjligt ❗ Detta därför att det NaturLiktVisa är det enda kända Intelligenta – är helt enkelt det enda hållbara = för att som människa kunna Kärt Leka ETT HELT LevAnde Liv i kött – och hur länge som helst. Eller i vart fall så länge som Wi ej alls tycker att det är tråkigt. I så fall drar Wi med eller utan hår Hem till Skapelsens Källa igen , allra troligast… 💡


Vilket är det enklaste sättet att få en direkt upplevelse av den oförstörbara treenighet som som Wi alla är födda med ❓


Josef avser då NaturLiktVist ej alls religiösa gudDomars treenighetsDogmer och/eller Ismer – utan den cirkelbild (= en vit och en svart halva som åtskiljs av en S- eller vågformad linje) som nämnts ovan som TreEnighetsSymbol – och som materiabeskrivning med sifferkodningen 3 (det kvinnliga), 6 (det manliga) och däremellan 9 (sprickan till materiaSkapelsens Källa = Tomrummet).


Tja… – vad annat kan det vara än t ex fysiskt samlag mellan man och kvinna – eller man/man eller kvinna/kvinna – för dom som har den läggningen ❓ Varför Tror Du att wåra PyramidMaktHavare och deras medlöpare sedan tusentals år tillbaka har bannlyst samlag som njutning – och då speciellt avseende kvinnan – som ju har väsentligt större NaturLiktVis = Intelligent potential för just längre njutning i fysiska samlag än mannen ❓ 💡


Dock – vet då att så länge som Wi har en enda tanke om att en enda cell i wåra kroppar i kött – för att ej tala om hårstrå utanpå dem – ej är till 100 % OK = är mindre önskvärt än ett annat – så är det som Princip bokstavligt talat helt kört med att Kärt Leka ETT HELT LevAnde Liv i kött i wåra fantastiska biologiska LekAminas av kött
.


Detsamma som att Wi i så fall har gått på wåra globala och nationella PyramidMaktHavares och deras medlöpares djävulska nitar om att någonting på eller inuti wåra fysiska kroppar kan vara fult, onödigt, dåligt, omoraliskt syndigt osv. Detsamma som motsatsen till att NaturLiktVist = Intelligent ständigt och jämt vara vara tacksamma för att dom är så fantastiska som de ju är. Varje LekAmen i kött är ju bokstavligt talat ett intellektuellt ofattbart fantastiskt Universum i sig självt, verkligen… 💡


Apropå njutning så är ju bokstavligt talat allt i NaturRen till 100 % i NaturLiktVis = Intelligent utveckling – genom att till 100 % hålla sig till den enkla = Intelligenta ordningen att: ”Smärta/obehag = undvikande och njutning = attraktion”.


Hjärnforskaren James Prescott skriver om kristenDomen och andra monoteistiska religioner: ”Vi måste också klargöra de teologiska/religiösa system som gör kroppslig Njutning till en fiende – dömandes det som syndfullt och omoraliskt – och som likställer smärta lidande och försakelse med att vara moraliskt dygdig. Dessa moraliska värderingssystem går tvärt emot miljontals år evolutionär biologi (kroppslig smärta/obehag = undvikande och Njutning = attraktion) – och har jämställt det feminina med synd vansinne och omoral.

Dessa moraliska religiösa värden har vänt sinnet [= wåra fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorRäkneMaskiner = wåra intellekt – Josefs anm] emot kroppen man emot kvinna föräldrar emot barn och barn emot föräldrar. Vår sexualmoral (t ex att kåta upp oss för egen hand = elektrifiera upp oss för egen hand 😉 ) som Wi utgår ifrån ger oss rätten att ignorera andras ”felaktiga” känslor och syn på sex har helt sina rötter i dessa artstridiga religioner * * ❗ ” – slut citat


Så människosläktets adelsmärke kollektivt sett är ju ej alls NaturLiktVis Intelligens precis, tyvärr tyvärr… 😥


Med Intelligens avser Josef då NaturLiktVist ej alls det som av den intellektuellt dominerade skolvetenskapen kallas för ”intelligens” – vilket ju kort och gott enbart är förmåga att lära sig att rabbla det andra före dom redan har tänkt och rabblat. ”De flesta människor är andra människor. Deras tankar är någon annans åsikter, deras liv en efterapning, deras passioner ett citat !”


Mer om det här med NaturLiktVis = Intelligent samlagande finner Du genom att söka på ordet samlag bl a här.


Tja… – nu har nog Josef för stunden sagt det mesta som kan sägas om det här med att älska oss själva mentalt och fysiskt Är nummer ett = det absolut grundläggande = Grunden för allt som har med ett Intelligent = humant Kärt Lekfullt HelAnde Liv i kött att göra.


När Wi som små Intelligenta barn älskar oss själva – eller snarare sagt är förälskade i oss själva – så kan Wi ju ej annat än älska alla wåra MedMänniskor också – det är omöjligt ❗


Så all möjlig – Lycka till ❗ – med att från och med Nu oändligt älska Dig själv mentalt och fysiskt önskar Josef, verkligen… 😉

Det är lätt sagt – enär det är ett Win-Winscenario för ALLA ❗ 💡


I början på 60-talet var Josef under ca 6 år till sjöss – och seglade bl a på JohnsonLinjens JohnsonLinjens linjefart på SydAmerika. På resorna dit så ”mellanlandade” Wi alltid i Las Palmas på Kanarieöarna – och bunkrade dricksvatten, mat, drivmedel mm. Ponera att det följande då skulle ha hänt:


”När Wi lättat ankar och hade kommit ut på fritt vatten – så pajade styrsystemet (motsvarande den Fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorRäkneMaskinen hos en människa).


Styrsystemet fungerade överhuvudtaget ej för annat än att styra fartyget runt runt Kanarieöarna. Hur Wi än försökte reparera det – så gick det ej att åtgärda felet ombord – via givna instruktioner ifrån konstruktören (motsvarande Skapelsens Källa för en människa) av dataStyrSystemet (motsvarande den Fantastiska hjärnDatornhos en människa). Det enda som Wi kunde göra var att styra fartyget (motsvarande kroppen hos en människa) in till hamnkajen igen – och det gjorde Wi.


Väl där så ordnade Wi med så att världens främsta expertspecialister på fartygets dataStyrningsSystem (detsamma som t ex * * * * osv för människosläktet) kom ombord. Dock – dom höll på i åratal med att försöka ordna till det här – men dom lyckades ALDRIG fixa till så att fartyget kunde användas för någonting annat – än att segla till och från hamnen i Las Palmas – och sen runt runt Kanarieholmarna (motsvarar människors reinkarnationer i kött).


Gissa om det kändes skönt för fartygets ägare att efter flera års kostnadskrävande reparationsförsök mm – bestämma sig för att ta fartyget Helt Ur Drift = skrota fartyget = ”hugga upp” fartyget (detsamma som när människor slutar med att andas och kroppen bränns eller begravs och blir mull). Fartyget hade ju enbart under åratal vållat rederiet stora utgifter – och rederiet skulle obönhörligen gå i konkurs – ifall man fortsatte med att försöka åtgärda det ”trilskande” dataStyrningsSystemet på fartyget.


Normalt seglade det här fartyget på världens alla olika hamnar med både gods och passagerare – och inget sådant hade ju varit möjligt på åratal. Rederiet byggde därför ett nytt och mycket bättre fartyg (detsamma som wår egen reinkarnation = nya födelsen i kött efter många många år på ”andra sidan”) – som sen seglade på alla världens hav med gods och passagerare – och helt utan några som helst sådana här dataStyrningsProblem.” – slut kåseri.

Vad är det för skillnad på det här kåseriet och wåra egna ”hopplösa” liv i kött ❓


Wi föds ju in i kött med det enda slutmålet = syftet att senast vid ca 70-100 års LivsErfarenhet. Detta i fallet att Wi som får i skock fortsatt slaviskt väljer att gå på wåra globala och nationella PyramidMaktHavares och deras medlöpares missionerande om sitt oundvikliga Harmagedon.


Detta då avseende wåra enskilda personliga Kärt LekAnde HELA Liv i kött – såväl som kollektivt för wåra samhällen som sådana.


Hur länge till skall Wi enskilt och kollektiv välja att gå på de här GalenPanniga (folkrättsligt sett) PyramidMaktHavarnas och deras medlöpares NITAR månntro


Intelligens och Humor har Alltid gått hand i hand – går hand i hand – och kommer ALLTID att gå hand i hand. Därför bjuder Josef nu på det här (video ca 5 min).ALLA har Wi RÄTT att tillåta oss själva och andra att få må BÄTTRE och BÄTTRE (även ekonomiskt och politiskt ?) = leva vällustigareeller

DAGS FÖR EN FRISKARE FRAMTID = WI TAR VARALIVET I KÖTT ?

Annonser

17 Responses to INTELLIGENT POTENTIAL FÖR LEKAMINAS I KÖTT – ELLER ?

 1. Malin Hellesø skriver:

  Kan du bara låta bli att kommentera i min blogg.


  [Självklart ❗ – Malin Hellesø – men ”olycksfall” vill jag reservera mig för. Ha det… 😉 / Josef]

 2. Helena Palena skriver:

  Josef: Du vet nog för mycket. Andra är inte på samma nivå. Lider själv av det syndromdet.


  Jo… – HelEna – det är jag medveten om också – och ibland är det lätt att bära den ”bördan” – och ibland är det mindre lätt. Men vaddå – That´s Life ❗ Jag längtar i vart fall ej alls efter att bli som ”en vanlig” dödlig medelSvensson igen – och hoppas på att Du ej gör det heller. Ha det… 😀 / Josef

 3. tusenskona skriver:

  Inte helt lätt att hänga med, men det var nog inte tanken heller? =)

 4. Josef Boberg skriver:

  BINGO ❗ TusenSköna – för min grundidé är ej alls – att besökarna nödvändigtvis skall ”hänga med” (faen vet om jag ens själv gör det ❓ ) = tänka som jag har gjort – i den stund jag skrev det jag skrev.

  ”Gud” bevare oss väl – för att någon enda person skulle kunna uppleva det jag skriver på min blogg som ”den enda sanningen” – för då skulle det ju ha potential som en ny religionsgudDom – och sådant faenstyg har Wi väl mer än nog av redan – som jag ser det i vart fall.

  Därtill – när Wi blandar religioner – så blir det ett rent helvetejordens ytteryta, tyvärr tyvärr… 😥

  I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på.

  Däremot vad det är som kommer upp – i besökarens egen fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatortankeapparat – när han/hon är här – DET ÄR VIKTIGT ❗ för besökaren själv ❗ – som jag ser det i vart fall.

  Så måhända fick Du någon tankeställare vid Ditt besök här – som ”satte igång” Din egen UNIKA tankeapparat, kanske… 💡 – och det är mer än gott nog för min del = bra motiv för mig att fortsatt ”ställa till det” på nätet som nätmedborgare.

  Taaack för Ditt besök här ❗ / Josef 😉


  PS.
  Äääntligen… en som vågar ha foto annorlunda = 90° vridet i Din avatar. Själv har jag ett foto på väggen i vardagsrummet – på barnen Anna och Johan som små – som jag har hängande 90° vridet också. Gissa om folk frågar varför ❓ Mitt svar genomgående blir oftast: ”Därför… ❗ ” 😀


  OM DEN SLUTLIGA LÖSNINGEN AV PYRAMIDMAKTHAVERIELÄNDET HÄR.

 5. tusenskona skriver:

  Någon måste ju våga trotsa alla andra när det gäller fotoavtarerna vet du ;o)


  [TusenSkönaDu är hääärlig, verkligen… 🙄 ]

 6. Hans skriver:

  Kul att se lite vad du skriver om, vid första skumningen fastnade jag för att ”religionerna uppfanns för 6000 år sen av ”maktpyramidelitare”
  Men du upphöjer också människan Jesus.
  Han kom liksom att uppfylla det som uppfanns?
  Eller blev han bara inplacerad i det uppfunna religions-systemet eftersom han var så vis?
  Kom han egentligen för någon särskild religion?

 7. Hans skriver:

  Tipset med olivolja i bensinen är inte dumt, det ger nog en extra smörjning av motorns vitala delar då den inte förbränns…. (gissar)
  På samma sätt tillsätter jag gärna 10 – 20 % rapsolja i mina dieselfordon, det smörjer dieselpumparna som är känsliga saker.
  Mer på sommaren, mindre på vintern då rapsolja kan ”levra” sig (minns inte vad det heter) i filtren och ställa tills saker vid kyla.


  [Jo… – Hans – så är det – för jag har själv provat det här med 2 cl olivolja (det skall vara av finaste sort = extraVirgin) i tanken (ca 2 cl per 10 liter bensin) – sedan februari i år. Bränsleförbrukningen ligger nu på ca 0,55 l/mil – relativt 0,65 l/mil före olivoljans tid.

  Så personligen begriper jag ej alls varför ej flera själva testar det här tipset, faktiskt… ? ! ? / Josef 🙄 ]

 8. Josef Boberg skriver:

  Jo… – Hans – ca 6000 år är religionsHelvetet – och ändå finns det fortfarande ej alls så få MedMänniskor i dags dato – som ej är in i märgen trötta på det eländes eländet, tyvärr tyvärr… 😥

  KristenDomens bibelbok skrevs ca 300 år efter Jesus plusfästelse. Detta gjordes just då – därför att vid den tiden hade den sanna Jesus-”smittan” med ”mun-till-mun-metoden” – spridits runt Medelhavet, på ett sådant sätt att den tidens religösa och ”civila” MaktHavare (dagens på länken) var hotade.

  Nej… – Jesus kom ej för någon särskild religions skull – utan precis tvärtom = för att rasera ALLA stupida religioner. Han kom för att bevisa för mänskligheten – att ALLA religioner är ”bullshit” så som de tillämpas = religioner värnar åt hållet ej alls om mäniskors fundamentala basbehov, tyvärr tyvärr… 😥 – samt ej minst – missionerar ALDRIG om att ALLA människor i kött har potential för evigt liv – även som varelser i kött.

  Vad mera behöver sägas om religioners tillämpning

  I o f s så kan jag ha fel i det ovanstående – men det tror jag ej alls själv på. / Josef 8) …


  PS.
  Jag har som synes länkat med bl a DestiniProductions-videos ovan. Det kan vara åt hållet ”tufft” för dom – som är helt ”rudis” erfarenhetsmässigt – på sådant här interdeimensionellt ”snack” på videos, via ett medium – att ta det på allvar, verkligen…

  Men personligen ser jag det som hart när ointressant – om det här är fejk eller ej – därför att budskapen som sådana HÅLLER ❗ – som jag ser det i vart fall. I o f s så kan jag ha fel i det också – men det tror jag ej alls själv på heller. DS.

 9. Hans skriver:

  Bra ord det här:
  ”Jesus kom ej för någon särskild religions skull – utan precis tvärtom = för att rasera ALLA stupida religioner”

  Men så intensivt som han talat om sin och vår FADER så borde han ha ”fattat” att det skulle uppstå minst en religion på grund av honom…
  Talet om Fadern var den största nyheten han kom med
  men också talet om ”Modern” -den Helige Ande (Elohim holy spirit) var en nyhet tror jag.
  Han ville också att hans ord skulle spridas ut över jorden.
  Fast antagligen mer mun till mun än via präster biskopar och påvar som nog är de egentliga bovarna i dramat?
  Visst sammanställdes Bibeln slutgiltigt runt år 300 men urkunderna var äldre, och texter till GT skrevs bevisligen (fynden i gamla lerkrukor) långt innan Jesu tid.
  I dessa texter, t.ex. Jesaja, förebådas just Jesus.

  Så vad är allt detta om inte en religion?
  Kanske inte, kan vi säga att det är beskrivningen av människans viktigaste historia inkl. viss framtid?

  (Har inte kollat videosnuttarna ännu)


  [Hans – mitt tips blir: ”Gör det ❗ ” (och även ifall Din engelska är ”dålig” – för min är risig…) /Josef ]

 10. Unions Medborgare skriver:

  Josef tack för producerat resultat här!

  ”BakTiden” för mina intelligenta resurser = NOLL och 0 multiplicerat med någonting stort eller litet är 0 enligt min livsformel [TID x (Rum + Arbete + Energi)]

  Det som har hänt före Jag utvecklade KUNSKAP att LYDA till KUNSKAP att FÖRSTÅ när, var, hur och varför det allmänna har skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild svensk VAKEN medborgare, lokalt någonstans på den inre FRIA gemensamma svenska marknaden, saknar VÄRDE för intelligent ARBETE i lekaminas mentala fyra rum.

 11. Josef Boberg skriver:

  Jo…Unions Medborgare – det Du har tänkt och skrivit ovan, är väl måhända åt hållet samma självinsikt ( = medvetenhet om wåra i o f s helt fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska (video 1.40 min) hjärnDator-RäkneMaskiner begränsningar) som Sokrates hade på sin tid, kanske… 💡

  Sokrates dömdes till döden för att ha, som det hette, ”förlett ungdomen och försakat gudarna”.

  Troligen var det egentligen ett straff för att han hade ifrågasatt den politiska ledningen. Vid detta tillfälle höll han ett berömt försvarstal (nedskrivet av Platon).

  Han fick chansen att få gå fri om han tog tillbaka allt han hade sagt sig ”stå upp för”, men valde att hålla fast vid det han sagt och ta straffet. Han påstås själv ha druckit ur giftbägaren, en blandning med bl a odört.

  På annat ställe har jag läst – att det som avgjorde att Sokrates fick dödsstraffet – var att han till domstolen lär ha sagt ungefär så här: ”Jag vet mer än alla Er i denna domstol – därför att jag vet att jag intellektuellt varken förstår eller vet någonting egentligen ❗ ”

  Så Wi får ju måhända vakta wåra tungor, kanske… 💡 / Josef 8)


  PS.
  ”Bristande kunskap = världens gissel ❗ ” (video 2.44 min) och ”MaktHavarna vill äga världen plus 5%”, tyvärr tyvärr… 😥 DS.

 12. Unions Medborgare skriver:

  Tack Josef för videotips!

  Kan tyvärr tyvärr INTE gråta över BakTid för det värderar Jag till värde 0 (noll), Nutid = 1 och nära FRAMTID till värdet 2, 4 16 eller 256.
  Bifogar ETT värdesäkrat videotips eller läs boken.

  Vid brist på TID – börja 1 timma in i föreläsningen.

  MVH

 13. Hans skriver:

  Jag tackar oxå för videotips med mera (har nu virgin olja i tankarna:) men inte ”haft tid” att kolla igenom filmerna än.

  Vill meddela Josef att jag tog bort min ”eländes-blogg” för att göra något annorlumda, beklagar att din kommentar där därför försvann ända upp till stjärnbilden Plejaderna.
  Men kommentaren var relevant.

  Min ord. blogg finns kvar.

 14. Hans skriver:

  Länkar förresten

  http://groak67.wordpress.com

  samt denna, enbart om Passagen ”debatt” (religion och tro)
  http://antidebatt.blogg.se/?tmp=23071229

  mvh / Hans

 15. Josef Boberg skriver:

  Uppdaterad den 23 november 2010


  DEL 1.
  (DEL 2 HÄR OCH DEL 3 HÄR) INTERAKTIVA DIALOGER = KOMMUNIKATION OM CANCERMIRAKLER (OM ANDRA VÄL BELAGDA MIRAKLER HÄR OCH HÄR)

  HON = Lena Alun med genomgående kursiv text. HAN = Josef Boberg med vanlig text med inlagda kursiva delar.


  Lena – jag är djupt imponerad av Din insiktsfullhet som människa i kött, verkligen… 💡

  För min egen del så gäller numera förhållningssättet – till allt överskuggande del i vart fall – att ständigt inta förhållningssättet att – ”Gilla läget !” – och alldeles oavsett hur illa det är – därför att då får jag ALLTID energi över för att ”Göra NÅGONTING åt det jag för stunden kan göra någonting åt !”

  Ett bra exempel på det. I vintras – när det var flera minusgrader och snöstorm – så missade jag infarten till mitt boställe med ca 5 m – och for istället nedför en kort men mycket brant slänt ned i diket med en annans bil – som var en Volvo kombi av äldre modell.

  Jaha… – så var det med det – sade jag då till mig själv – och klev ur bilen och kollade hur det såg ut.

  Det fanns inga skador på bilen – men den var omöjlig att komma vidare med – p g a snödrivan den satt fast i. Då pulsade jag i snön de ca 150 metrarna till mitt boställe – och hämtade en snöskyffel – samt tog med mig lite gårdsgrus i skottkärran – för att förbättra greppet för drivhjulen på bilen med.

  När jag hade skottat färdigt – så sandade jag framför framhjulen några meter – för att få lite drivfart på ekipaget. Sen satte jag mig i bilen och skulle köra därifrån – trodde jag. Men icke sa Nicke – bilen rörde sig ej ett uns framåt.

  Efter lite ”hoppande” in och ut ur bilen – så kom jag till sist på att bilen var bakhjulsdriven (det är mååånga år sedan jag körde en sådan). I det läget så kom det ur mig ett STORT bubblande skratt. Jag sandade då istället framför bakhjulen – och sen gick det ”lätt som en plätt” att ta sig därifrån.

  Väl hemma på gårdsplanen igen – med en annans bil – så berättade jag händelsehistorian för min särbosambo. Wi fick då ytterligare några himla goa skratt tillsammans åt det här = det blev av det som istället kunde ha blivit att ENBART åt hållet svära ve och förbannelse = förlora sin egen energi – istället LivGivande för i första hand mig själv – men också för min särbosambo Ann.

  Dock… – att se det åt hållet så i Din ”dikeskörnings”situation är ju ej så enkelt precis – men Du fixar det, hoppas jag…


  Gulle Dej, Josef ! 🙂

  Har varit på konstterapi idag, och då råkade det bli psaltarpsalm 23; Herren är min herde.

  Av min målning att döma, ser det ut som att livet inte blir mycket längre. Men jag känner ett Kom igen, Lena! Om jag ser till att vila på gröna ängar nu, så kan det bli så att kroppen klickar igång ett tillfrisknande. Min höga feber förra veckan var en mycket bra början.


  Jo… – Lena – feber är ju kroppens främsta självläkningsmedel = kroppen får då en högre vibrationsfrekvens – och det tar bokstavligt talat kål på sådant som ej hör hemma i en frisk kropp.

  ”Kom igen, Lena !”


  Det känns härligt efteråt, när man har haft ordentlig feber. Vi tror på miraklet nu.


  Apropå att var ute i den fantastiska NaturRen på tok för lite – och därmed också få på tok för lite av SolEnergi (video ca 10 min) direkt an en mer eller mindre avklädd kropp ( = bl a D-vitaminproduktion i kroppen) – så använder jag i vart fall vintertid ett kosttillskott av D-vitamin – som jag köper i en hälsokostbod.

  För mig funkar den sorten bäst som är löst i vätska i små pastiller – och jag brukar dosera dubbel dos – relativt det rekommenderade


  Men Josef, jag undrar vad du ser som insiktsfullt här ? Att min kropp inte orkar mer politiskt engagemang ? Att jag nu måste jag fokusera på gröna ängar ? Tur att Karl-Johan har tre ställen på landet att vara på. 🙂

  http://lenaalun.wordpress.com/2010/04/29/om-jag-an-vandrar-i-dodsskuggans-dal-fruktar-jag-intet-ont/


  ”Vad hjälper det att Wi vinner hela världen – ifall Wi på den kuppen förlorar wår själ ?” – som jag hellre vill uttrycka som att: ”Vad hjälper det att Wi hjälper hela världen – ifall Wi på den kuppen förlorar wår egen kropp !” – enär själen bokstavligt talat är fysisk – då mer än 99,99 % (i volym sett) av wåra kroppar ÄR detta själens Energikvanta.

  Så i ditt fall skulle ge blanka faen i att hjälpa = uppoffra mig för såväl barn som andra ”nära och kära” – och helt strunta i politik mm – och satsa ALLT PÅ ETT KORT = mig själv.

  Vem skulle kunna ”må dåligt av det” – av dom nära och kära som vill Ditt bästa ?

  Krångligt ?

  Tja… – måhända det – men kolla i så fall PS i den svenska textdelen HÄR – så blir det om möjligt än krångligare, kanske… 🙄


  Omständigheterna kring hur jag mötte mina barnsfar var inget annat än mirakel. Jag var vägledd till att göra saker, jag normalt inte hade gjort.

  Jag överlevde en olycka där jag var en hårsmån från att frontalkrocka med ett lossnat lasbilshjul som istället bara dunsade till på passagerarsidan….

  Att leva är huvudtaget bara det ett mirakel. Vad vi lägger in i mirakel är en definitionsfråga. Helt klart är att obotliga sjukdomar botas då och då, utanför läkares förväntningar.

  Min läkare kallar det då för feldiagnoser från början. Då är det inget mindre än en skandal, enligt mitt sätt att se.

  Det största miraklet är nog att jag hann/hinner få uppleva Den Stora Kärleken, http://lenaalun.wordpress.com/2010/05/16/antligen-har-karleken-slagit-rot-ocksa-i-mitt-liv så här i det som kan se ut som elfte timman av mitt liv.
  Jag tror att Kärleken kan stoppa upp förloppet med min cancer. Vet en annan kvinna som levde minst 11 år efter att slutet var nära. Kärleken räddade hennes liv. Det är mirakel !


  GRATTIS PÅ 44-ÅRSDAGEN ! 😉 🙄 – önskar Josef

  – och som Du själv säger: ”Att leva är bara det ett mirakel !” – som jag skulle vilja uttrycka som att: ”Varje andetag är ett sant mirakel !”intellektuellt sett.

  Men Intelligent sett så är Livet som sådant – och även som manifesterat i kött- likväl en EVIG SJÄLVKLARHET – som ALDRIG kan dö – även om Wi intellektuellt inbillats till att tro så sedan blöjåldern av s k vuxna.

  I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på (video ca 8 min) – så det så.


  Jo, men visst, Josef. Jag fattade att jag skulle tänka på min frid för dryga året sedan.
  http://lenaalun.wordpress.com/2009/01/21/att-vilja-bli-en-ikon/

  Terapeuter av olika slag poängterar detta gång på gång för mig. Blir det lätt för det? Nope!

  Började dagen att läsa i Marie-Louise och Robert Hahns bok, som tangerar det här.

  Kärleken till sig själv och livet och att kommunicera….. basala enkla saker. Enkelt men inte lätt. Återkommer till ämnet.

  Tack!! Ja, idag är det min Högtidsdag! Ska ge mig iväg till vitsippsbackarna i vårt natursköna Djurgården i Eskilstuna. 😀


  Nu, Josef, har jag läst länken; och att livet är meningslöst visste jag och min bästa vän redan som femtonåringar.

  Sedan fick mitt liv mening som 26-åring när jag blev frälst. Så har jag praktiserat den kristna livsvägen och något ser synbart ut att ha gått fel ? 😀

  Jag ser mig nu som väldigt korsfäst, men det gjorde jag även som nykristen. Den går ut på den självutgivande kärleken, som Jesus manifesterade i korshändelsen en gång för alla, menar man.

  Det här med att man lever bara för sin egen skull började jag greppa häromveckan;

  http://lenaalun.wordpress.com/2010/04/24/den-gud-alskar-dor-ung-sager-ett-talesatt/

  Jag finner det oerhört frustrerande ! !


  Jo… – Lena – det har jag full förståelse för, verkligen…

  Jag är född i ett pingstreligöst hem i Småland 1941 – och det tog mig ca 50 år att ”kasta av mig” det religösa oket. Så det tar sin tid – för det sitter väldigt HÅRT ETSAT i wåra fysiska sinnen = wåra intellekt, tyvärr tyvärr… 😥

  Men tålamod = mod att tåla tiden att löpa – utan att den eländiga religionspräglingen (video ca 8 min) VIPS försvinner – är nog en bra läkemetod, tror jag… – nej förresten – vet jag.

  ”Nu, Josef, har jag läst länken; och att livet är meningslöst visste jag och min bästa vän redan som femtonåringar. …”


  Jo… – Lena – livet i kött sett och levt som wåra mer eller mindre kära PyramidMaktHavare förespråkar att det skall levas (och då särskilt tydligt avseende wåra s k religiösa PyramidMaktHavare) = med den oundvikliga Graven-i-Terra som ENDA mål i slutändan – det verkar ju vara FULLSTÄNDIGT meningslöst – som jag ser det i vart fall.

  Men just idag fann jag – med den ca 71 år LivsErfarne ”försvenskade” ungraren Sandor A Markus – bl a den här videon (ca 8,5 min). Måhända en öppning i den påstådda meningslösheten som människa i kött, kanske… 😉


  Hoppsan! 😀 Jag hittade till Pingstkyrkan så sent som december 2007, och var flitig besökare. Nu har det glesat ut av olika anledningar. Mest att Karl-Johan förhindrar mig att hinna till elvagudstjänsterna på söndagarna. Att barnen inte vill följa med dit längre.

  Men också en känslomässig frustration över; vi kan kalla det religiösa oket !


  Karl-Johan är nog vida bättre på att bidra med att locka fram den odödliga GudInnan i Dig – än vad elvagudstjänstens präst är, tror jag… 💡

  Så i Ditt fall skulle jag välja att HELT missa gudstjänserna – till förmån för Dig själv – med Karl-Johan som en himla bra ursäkt, faktiskt… 🙄

  …Dina barn förefaller vara Intelligenta


  Tack, Josef, för alla dina födelsedagsgåvor till mig idag. 🙂


  Jo för all del – men att ”Ge till andra av det Wi själva har – är ALLTID detsamma som att få än mera av detta själv !”

  Gissa om jag har lärt mig MYCKET mera om mig själv och mina ”galna” (MainStreamat sett) förhållningssätt – av mina interaktiva Dialoger = min kommunikation med Dig via nätet ❓

  Du är helt enkelt FANTASTISK ❗ 🙄


  Tack !, Du är en Nåd ! Då är Karl-Johan och du överens. 😉

  Det var verkligen en födelsedagspresent som heter duga. Jag tror den överträffar hans löfte om att komma rosettprydd. 😀
  Och i fredags kom Du är det bästa jag vet över en gammal vän och trotjänares läppar. Oj, vad det var läkande !
  Jag är verkligen välsignad med bekräftelse nu. 😀

  Jag är så tacksam för Din tröst och vägledning ! Du är självklart FANTASTISK, du också.

  Tack, Gud, för att du har skapat mig så övermåttan underbar, står i Psaltaren, och det bli man verkligen varse när man får se sina små barn växa och frodas. Hur underbar en människa i grund och botten är.


  Apropå mirakler och då menar jag ej alls det ”ännavända” religioner kallar för mirakler – så kommer här några minnesaxplock ur mitt liv;;

  – 1961 gick jag till sjöss – och seglade under ca 6 år med Johnson Line på Sydamerikafart. Min första hamn blev Santos i Brasilien. Det var fullt med fartyg vid kajen – så Wi fick ankra upp redden. För att då komma iland – så var det s k ”speedbåt” som gällde = en pytteliten båt som trotsade de höga vågorna – och som fördes av en ”inföding”. Jag tyckte då att det såg väldigt äventyrligt ut – men mina mera erfarna sjökompisar övertalade mig att följa med.

  Så blev det – och lyckligt vid kaj – så drog dom iväg med mig till Santos glädjekvarter för sjömän. Där fanns det nog minst 30 sjömansbarer på den tiden – och Wi hade bara besökt två eller tre – när denna för mig helt nya ”fantastisk värld” fick min hjärnDator att kollapsa – bokstavligt talat. Vid den tiden var jag MYCKET kroppsförnekande – och att då vistas i denna värld full av kroppsbejakande människor – det blev helt enkelt mer än jag klarade av intellektuellt. Så jag ”sprang helt enkelt i väggen” intellektuellt = jag tappade minnet helt och hållet på den här baren.

  Dagen efter vaknade jag ombord i min hytt på fartyget – och kläderna var snyggt upphängda där de skulle vara – och INGEN baksmälla hade jag heller. Men va faen – tänkte jag då – vad har jag gjort ifrån den sista minnesbilden på baren tills nu ? Gissa om jag blev vettskrämd över det ? Men jag tog mig själv i kragen – och bestämde mig för att gå upp i mässen och äta frukost – och fråga mina sjökompisar lite försiktigt om hur det gick till på den här baren. Så blev det.

  ”Jo… – sa dom – Du reste Dig lugnt och stilla upp och gick ifrån den baren. Wi brydde oss ej om det – för Wi trodde att Du hade spanat in någon ”lekkompis” på någon annan bar – och gick dit istället.” Vad jag svarade på det kommer jag ej ihåg – men förmodligen mummlade jag något åt hållet bejakande på det – för att ej väcka ”de björnar som sov” hos dom.

  Själv konstaterade jag bara – att jag under min intellektuella kollaps – hade tagit mig ”för egen maskin” ifrån baren till hamnen (det var ganska många kvarter därifrån), hittat ”speedbåten” och sen till min hytts koj osv.

  Till den saken hör att jag då var helt vilsen i Santos – avseende var det ena och det andra låg – samt att min engelska rent ut sagt var hart när obefintlig – och min portugisiska likaså + att jag intellektuellt var ”helt borta”. Likväl så ordnade sig ALLT på ett PERFEKT sätt. Sådant här har hänt mig två ggr ytterligare under mitt nu mer än 69-årade innevarande liv i kött. Mirakel – eller ?

  – På 1980-talet insjuknade min då 75-årade morbror Bror (han var faktiskt namnad så…) i en mycket elakartad skelettcancer. Han överlevde då sedvanlig sjukhusbehandling med strålning osv – och kom hem igen. Dock… – cellgiftsbehandlingen hemma mådde han så fruktansvärt illa av – att han sa: ”Skall det vara på det här eländiga viset – för att få leva några månader till – så VILL jag ej ha det livet !” Så han spolade ned medicinen i toaletten, sålde bilen (hans fru hade inget körkort) – och ”satte sig ned” för att invänta att andningen skulle upphöra.

  Dock… – efter några månader så kände han sig HELT frisk. Så han köpte en ny bil – och levde i ytterligare ca 5 år. Han slutade ej med att andas p g a sin fem år tidigare diagnosticerade dödliga cancer – utan han hustru dog före honom. Några månader därefter tyckte han det blev ensamt – och följde då henne i ”spåret”. Det var då ej alls hans tidigare diagnosticerade cancer som stod för den övergången. Mirakel – eller ?

  Observera att jag ej med detta vill säga att dom som äter cellgifter skall sluta med det. Ibland kan ju det måhända vara ”rätt” – som i min morbrors fall – men ibland kan det ju lika gärna vara ”fel”. Den ende som kan avgöra vad som härvidlag är ”rätt” eller ”fel” – må väl vara patienten själv – med eller utan stöd ifrån sin behandlande läkare.


  – 1963 var jag tillsammans med 20 andra ynglingar som maskinbefälselev på Johnson Line´s M/S Paraguay på Sydameriakfart under ca 10 månader. 1983 träffades Wi igen på ett 20-årsjubileum – och sen blev det en 45-årsträff 2008. Vid 20-årsjubilèet så hade en av oss redan slutat med att andas p g a cancer. Han var bara ca 30 år ung när det hände. Men han var förmodligen väldigt kroppsförnekande – för på de 10 månader som Wi seglade tillsammans – så var det INGEN av oss andra som någon gång såg honom duscha ! Men han doftade ibland också ”människa” på ett sätt som ej alls så sällan tydligt märktes.

  Dushrummet ombord för oss var ett gemensamt utrymme – där det ej gick att dölja sig genom att stänga en dörr till de övriga duschplatserna. Betänk då att maskinrumsmiljön ständigt var svettvarm – med temperatur uppåt ca 45° C när det var som värst + att temperaturen i övrigt på de varmare breddgraderna ofta befann sig mellan 30-40° C. Intellektuellt kallas sådant här för att vara blyg – men i grunden må det väl ändå vara åt hållet mera sant att säga att det är SKAM för den egna kroppen – som är GRUNDEN för ett sådant beteende – eller ?

  Hur som med det – så före 45-årsfesten 2008 – så var styrkan ytterligare reducerad med 4 st + att ytterligare EN borde ha slutat med att andas – men fortfarande ännu ej hade gjort det.

  När han ca 15 år tidigare var ledare för installation av reservkraftaggregat på väldigt hög höjd i de Sydamerikanska bergen – så fanns det en hel del finnar med bland personalen. Dom är ju kända för att kunna ta sig en hutt elller två – när dom ej har annat att ta sig för. Så på icke arbetstid blev det en hel del festande för det här gänget – och min sjökompis hängde på så gott han kunde. Dock… – högt läge = tunn luft – i kombination med åt hållet omåttlig alkoholkonsumtion – är ej att rekommendera – för det kan ödelägga vitala kroppsfunktioner.

  Så blev det med min sjökompis – som hamnade i koma – och förblev i den koman i ca TRE månader. Läkarnas diagnos på honom var att han hade EN chans på hundra – att vakna upp ur sitt komatillstånd. Och skulle han mot all förmodan ändå göra det – så skulle han i så fall vara ”ett kolli” under resten av sitt liv i kött = utan förmåga till vanlig sociala kontakter med omvärlden – enligt de behandlande läkarna.

  Hans barn och andra när och kära var i Sydamerikalandet och hälsade på honom (ifall man nu med någon reda kan hälsa på en komapatient ?) – eller rättare sagt – dom vidtog alla nödvändiga åtgärder för att transportera hem honom som ”död”.

  Dock… – efter ca tre månaders komatillstånd så vaknade han upp – och var direkt MINST lika fysiskt frisk och social – som många månader före komaresan. Samma dag ringde han sin son – och sonens första fråga blev: ”Var ringer Du ifrån ?” – för han trodde ju att pappan var ”död”. Sjökompisen förklarade då att han ringde ifrån sjukhuset i Sydamerika – men sonen trodde fortfarande ej på det.

  För att få honom att inse att det var så – så föreslog pappan att sonen skulle fråga ut honom – om hur det såg ut hemma i Sverige, på sjukhuset ifråga osv. Så blev det – och till slut lyckades pappan övertyga sonen om att det var hans livs levande pappa som var i andra ändan av telefonlinjen.

  Kistan och bagravningsarrangemangen för pappan avbeställdes – och istället ordnades flygbiljetten hem till Sverige. Sjökompisen gifte sig därefter för andra gången efter något år eller så hemmavid – och har med sin andra hustru nu ett flickebarn som idag är ca 10 år ung.

  Dock… – baksidan på det här myntet är – att den sjukvårdsförsäkring som var tecknad av företaget för min sjökompis – visade sig ej alls gälla. Detta därför att dom drog slutsatsen att det ENBART var alkoholens ”förtjänst” att det som hände hände. Så min sjökompis fick själv betala sjukhusvistelsen = en räkning på ett för honom obetalbart belopp på flera miljoner.

  Han betalade säkert in i vart fall ett par tre miljoner – genom att sälja hus, fritidshus, bilar, motorcyklar osv – men det räckte i alla fall ej till. I förlängningen av det begärde han skuldsanering – vilket beviljades. Det innebar för honom att han fick leva på existensminium (varenda krona utöver detta ”snodde” kronofogden) i fem år = en inkomst som det ej alls går att leva ett drägligt liv på.

  Men min sjökompis ÄR kreativ – så han hade ett ”vanligt kneg” under de här fem åren – som innebar att han också tog på sig jobb som ej behövde redovisades inkomstmässigt = det gav honom av skatt obesudlade slantar = vita pengar. Skuldsaneringstiden gick ut 2008 – och nu är min sjökompis på G igen med ny affärsverksamhet – som utöver hans pension kommer att ge honom nytt klirr i kassan, troligast…

  Inför wår 45-årsfest 2008 – så berättade min sjökompis för mig per telefon – att han i slutfasen av sin tre-månderskoma – kom på att han ej var riktigt färdig med sitt liv i kött. Som han beskrev det för mig – så var det bara i det läget att hoppa tillbaka i sin kropp – och samtidigt se till så att den var HELT frisk. ”Lätt som en plätt !” – ifall jag förstod honom rätt. Mirakel – eller ?


  På den ”gamla goda tiden” när det var jordbävningar i Japan (husen var då ej byggda för att kunna klara jordbävningar) – så hade hushållen vanligen ett tämligen stort högskåp – där dom förvarade värdesaker mm – som först av allt skulle räddas vid jordskalv. Det vanligaste då var att männen var upptagna med annat – så det föll på den lilla skira japanskans lott att fixa skåpet till en säker plats.

  Så dom slängde helt enkelt upp det MYCKET tunga skåpet på ryggen – och sprang till en säker plats med det. Sen krävdes det FYRA rejält starka karlar – för att efter det att skalvet var över – flytta tillbaka det till huset (i fallet att det fortfarande var beboeligt). Mirakler – eller ?

  Det finns tusentals SANNA berättelser om t ex kvinnor – som har sett sina barn hamna under flera ton tunga fordon – som helt enkelt har gått fram och LYFT UPP fordonet – och sen dragit fram sina barn. Mirakler – eller ?

  Trist, verkligen trist att så ytterst få VET att: ”Allt Är Möjligt !”

  Men Du Lena förefaller ju kunna vara ett undantag ifrån den principen – som jag ser det. Ifall jag skulle ha fel i det – så kan Du väl i så fall ringa mig ifrån ”andra sidan” (dom har exakt samma telefoner där som här) – och berätta för mig vad det var som ändå gick snett. I o f s så får Du gärna ringa mig därföre också – ifall Du skulle känna för det. Mitt fax och tel.nr är 0430-215 66. Såvitt jag känner till – så behövs det inget landsriktnummer vid tel.samtal ifrån andra sidan.

  Ha det så gått det går… / Josef


  Nu har du fullt sprut i kranen, må jag säga. 😀

  Jag har varit väldigt lack på Jesus och Moder Teresa sista tiden, och reflekterade också nyss med ryggen mot en stadig ek på midsommarängen här på Djurgården.

  Kunde jag inte varit helad nu ? Med laser och Karl-Johan ? Orkar inte mycket mer. Jag kryper snart själv ner i den cerisa kistan med chmapagnebubblor.

  Så hoppet står nu till att jag sitter på ängar och väntar på andningens upphörande och därför får fem år till. 😀

  Det är andra gången i vår som mina ögon klistrar sig fast vid en BMW på en parkering, och jag får signaler från Gud att du får en. Så skrev du om mannen som köpte ny bil under tiden ! !

  Jag har alltid önskat mig en BMW. De är smidiga som katter att köra. Jag övningskörde med en på bilskolan för länge, länge sen.

  Jag ringer en dag !


  ”Så hoppet står nu till att jag sitter på ängar och väntar på andningens upphörande och därför får fem år till. 😀 ”

  Jo… – Lena – däri kan lösningen måhända finnas, kanske… 💡 = att ”Gilla läget !”

  Jag tror att min morbror hade kommit dit – och som ”straff” för det så fick han fem år till. 🙄

  …eller rättare sagt – gav sig själv fem år till, rätteligen…


  ur den rena källan av Marie-Louise och Robert Hahn;

  ”Healing är också något som är missförstått på grund av att människorna inte förstår att det krävs en hel del av dem själva om de skall gå in i helandets process fullt ut. Man kan inte bara förvänta sig ett hokuspokus från himlen varvid allt läggs tillrätta. Det krävs också ett aktivt helande inifrån de människor som är sjuka. De måste fokusera på de helande mekanismer som de har i sina egna kroppar. Healing är ett stort arbete som kräver en aktiv insats. Det räcker inte med att man passivt tar emot den.”

  Hm, jag har provat allt! Tänkte försöka uppnå ett mer passivt tillstånd, men det var ju inte en lösning enligt dem.

  Det som sker sker. Passiv har jag inte varit en minut de senaste fyra åren sedan cancerbeskedet kom på min 40-årsdag. Ett år senare fick jag den sista strålningsbehandlingen nr 25 på 41-årsdagen. Sedan fick jag en biltur i min väns nya röda Porsche och blev omhuldad. Trodde på tecknet, att allt är nogsamt planerat. Så är det säkert än. Gud håller allt i sin hand. På vilket sätt stretar jag emot ? Jag får en känsla av att vara bångstyrig. 🙂


  ”Passiv har jag inte varit en minut de senaste fyra åren sedan cancerbeskedet kom på min 40-årsdag.”

  Jo… – LenaDu håller ALLT i Din hand – men Du tillåter måhända ej ännu intellektuellt det som VILL ske att ske.

  Det räcker gott och väl med att HELT passivt ta emot = ”Gilla läget !” – även om Hahn-arna säger annat. I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på.


  Exactemente.

  Det är den starka intellektuella överbyggnaden i mitt liv som är boven i dramat. Det har många påtalat. Vad kan man göra ?

  Det svåraste är väl att veta vad jag vill. Det spretar tydligen med det som kallas delpersonligheter. Någon som sätter käppar i hjulet.

  Problemet är orken. Orkar inget. Kroppen är helt utsliten, och det verkar inte finnas bot. Den borde härvidlag 🙂 har repat sig med fyra års paus från arbetsliv. Tänker jag.

  Stora kärleksdrömmen i uppfyllelse, och det räcker inte för att blåsa nytt liv i kroppen. Det är fördjävligt rent ut sagt. Nu blir jag faktiskt arg ! 😀 Energi !


  ”Brist på ork kan måhända vara lösningen, kanske…

  När du ej orkar tänka en enda redig tanke längre – så är Du nog ORDENTLIGT på G, tror jag… – ifall det nu sker FÖRE det att Du drar Ditt sista andetag.

  Hoppingivande ❓


  OrkStopp vart det nyss, så jag bröt ihop lite ,och kom i djup vila i sängen och nu ska vi ut och äta en bit barnen och jag….

  Inte en redig tanke längre…. puh.. tror du på det. Mer utmattad än jag är nu kan man inte leva….men som sagt det vart bättre nu. Andevärlden tankade tydligen på mig ! !

  Lekte med tanken att jag skiter i våren, vilket jag känner att jag gör, även om det kan vara den sista. Jag lämnar barnen och Karl-Johan och drar till Himlen….. Tillät mig skita i allt.
  Där fanns ett vakuum. Jag vill inte dö. Utan jag bestämde mig för att det ju faktiskt är jag som bestämmer. Det finns ingen Gud som bestämmer det. Nu bestämmer jag mig för att njuta av världens bästa barn och karl och lever fem år till. 😀

  Det gick via några oväntade tårar, på självaste födelsedagen, av svaghetens förtvivlan.


  …eller som Tage Danielsson uttryckt det: ”Samhällsmoralen gror ur gräsrötterna. Gör den inte det beror det på att den har gödslats med för mycket skit från ovan.” = SamhällsIntelligensenom det nu finns någon sådan i dags dato – kommer ALLTID underifrån.

  I samhället kommer ju hart när ALL intellektuell och annan skit ALLTID ovanifrån – och detsamma gäller wåra egna kroppar = wåra intellekt är ju PyramidMaktHavaren i vars och ens eget liv.

  Hur ändrar Wi på det ?

  Tja… – det är nog svårt att ge något generellt tips om, faktiskt…

  Men i mitt fall så funkar det perfekt när jag placerar mitt PyramidMaktHavarintellekts fokus någonstans under naveln. Då försvinner mer eller mindre momentant det ”vanliga hjärnsurret” – till förmån för underifrån kommande Intelligens – eller vad Wi nu föredrar att kalla det.

  Den Intelligensen kan jag både höra och känna fysiskt – som ett högfrekvent sus i huvudet – såväl som att kroppen ibland känns ”elektrisk” – och med olika rörelseupplevelser både här och där.

  Detta tillämpar jag ALLTID när jag ej är särskilt trött egentlig om aftonen – men att det ändå är läggdags. Som vanligast så somnar jag då bara efter några få minuter – även om jag ej alls var sovtrött när jag lade mig.

  En egenhet som jag också har – är att jag brukar gå ut i spenaten till mitt natthärbärge (det ligger ca 150 m ifrån bostaden) och ta mig en liten eftermiddagslur på en eller annan timme. Ofta är jag då ej särskilt sovtrött egentligen – men med den här ”under-naveln-metoden” så misslyckas jag hart när aldrig med att ”lura till” en timme eller så. När jag skrivit detta färdigt – så är det dags för dagens ”eftermiddagslur”.

  Så det är mitt knep för att stänga av mitt ”livliga intellekt” = för att få lite av Intelligent lugn och ro när jag själv BESTÄMMER att jag vill ha det.

  Himla praktiskt, faktiskt… 🙄

  PS. Om Du ej kände till det – så är det så att jag året runt sedan 1995 sover utomhus i stort sett varje natt. Gissa om jag = min Intelligenta fysiska kropp i kött (mitt intellekt = min biologiska hjärnDator exkluderad) gillar det ❓


  Sover du ute i kylan ?


  Jepp… – Lena – men i mitt perspektiv sett numera – så är kyla är ej kyla – utan kort och gott lite mera kompakt ENERGI – per rymdenhet (m3) sett. Men hade någon sagt så till mig våren 1995 – när jag FRIVILLIGT blev ”arbetslös uteliggare” – efter ett tips från en bekant – så hade jag nog starkt övervägt att tipsa en sådan person om ett besök hos någon hjärnskrynklare.

  Arbetslös hade jag då varit några år då (blev det 1991 efter en kk i det företag som jag då var liten delägare i och vd för). Jag var då 50 + och därmet ”ute” som användbar arbetskraft – trots min i o f s gedigna yrkeslivserfarenhet med en sjöingenjörsutbildning i botten.

  Märkligt, faktiskt… – men så var det då i början på 90-talet. Men det är i o f s ej HELA sanningen – för efter uteliggarsommaren 1995 – så VISSTE jag att jag minst av allt önskade mig något nytt LöneSlaveriArbete.

  Jag VISSTE då att det skulle vara mångfalt bättre att ”hanka mig fram” på den då under existensminimum varande A-kasseersättningen – med lite kneg för vita pengar vid sidan om systemet – än att på nytt ”prostituera” mig – genom att knega på vanligt sätt.

  Så blev det till min folkpensionering 1 april 2006 – även om jag hade en hel del strul med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan i Laholm under de sista två åren. Arbetsförmedlingen ville på fullt allvar omskola mig till skogshuggare med motorsåg och röjsåg – TROTS att det förelåg läkarintyg om det DIREKT olämpliga i det för mitt vidkommande + att jag då var ca 63 år LivsErfaren.

  Jag hade då bl a därföre varit sjukskriven ca 8 månader för axelproblem (resultatet av ett vitarbete med en takmålning – som min kropp ej gillade) – samt att jag under större delen av mitt liv haft känningar av en allvarlig fysisk ryggskada – som jag ådrog mig i mina tidiga tonår. I o f s så var den just då inget problem egentligen – men axlarna räckte ju mer än väl för att avfärda Af´s yrkesutbildning som kort och gott urbota idiotisk.

  I o f s så härjade ju GudruN i skogarna året efter – tror jag att det var – så jobb som skogshuggare hade nog ej saknats under de då ca 1,5 år som återstod till min folkpensionering – när utbildningen hade varit klar. Hur som med det – så klarade jag ej av Af´s idioti – utan ”sprang in i väggen” av det.

  Min behandlande läkare sjukskrev mig då för AF-depression (i läkarintyget stod det reaktiv depression) hösten 2004. Våren 2005 beslutade Fk´ans s k förtroendeläkare att jag ej alls var sjuk längre (han hade ALDRIG träffat mig – så hur faen VISSTE han det – för det stod ENTYDIGT heltidssjuk i ALLA läkarintygen). Men på g a att min handläggare på Fk slutade sin anställning där strax efter detta beslut – så blev ärendet liggande på Fk.

  När min nya handläggerska kom till hösten 2005 – så hade hon en STOR hög ärenden att gå igenom – och mitt kom ej upp förrän i december 2005. Hon kallade mig till ett möte – och hon var förnuftig, verkligen… – och tyckte själv att jag gott kunde få lov att vara sjukskriven tills min pensionering skulle komma den 1 april 2006. I februari 2006 meddelande hon mig att det skulle bli så – och hon hade fattat det beslutet själv – med en viss risk för en reprimand ifrån Fk ledning.

  Det finns faktiskt riktigt goa människor hos sådana här myndighetskolosser också – Tack och Löv !

  Ca 5 månader efter min folkpensionering = hösten 2006 var jag HELT ur det eländiga depressionsträsket – och gåvan i det här för mig var helt FANTASISK !

  Som en blixt ifrån en klar himmel – så stod det hösten 2006 PLÖTSLIGT helt klart för mig: ”Men herre gud – jag har ifrån tidpunkten ca 26 år ung (= GifterMålsåret 1965) varit mer eller mindre KRONISKT nedstämd – utan att veta om det !”

  Gissa om det var en höjdarupplevelse – som jag ej nog innerligt idag kan tacka Af och Fk för att jag själv upptäckte. Så som ALLTID – alla mynt har TVÅ sidor – och INGET ont som ej för NÅGOT gott med sig.

  Gissa hur det känns – efter ca 40 depressionsår – att nu i ca 4 år ha varit åt hållet HELT befriad ifrån den plågan ❓


  Vilken fantastisk livsberättelse. Vad som verkligen överraskar är att du utsattes för det som är standard nu, redan 2005 och 2006.

  Vi hade roligt i våras när min bror hänvisades till Arbetsförmedlingen för omskolning. Han har varit på bilverkstad sedan han var 15 år, och nu då vid 62 år är det äntligen dags för omskolning. Halleluja ! Det är rena rama farsen när nya regelverk appliceras på verkligheten.

  Just nu kan sjukdom och utslitning av kropp och själ inte på något sätt accepteras verkar det som.

  Folk har blivit galna av maktens hjärntvätt kring detta med allas arbetsförmåga.

  Sotaren kom och överraskade här en tidig morgon, glömde bort honom, och det första han frågar är om jag inte jobbar, är sjukskriven bla bla.

  Komiskt faktiskt. Han är en mysig och attraktiv karl, men har skolats in i att hålla efter lata fuskare. 😀

  Likaså frågade en granne om jag inte kunde jobba 20 % ialla fall. 😀 Helt otroligt vad propgagandan har gjort med gemene man.

  Och detta är bara ett axplock senaste tiden. Jag har pressats i ett par år innan folk nu har fattat att jag har Döden flåsandes i nacken.

  Ja, deprimerad har jag också varit hela livet. Det är väl nu det har släppt, när man fullständigt har brutit ihop. 😀


  ”Ja, deprimerad har jag också varit hela livet. Det är väl nu det har släppt, när man fullständigt har brutit ihop.”

  Du är ju ”vaken” faktiskt – för det är ytterst få som vidgår att dom har levt och lever åt hållet ”kroniskt nedstämda” HELA livet.

  ”Folk har blivit galna av maktens hjärntvätt kring detta med allas arbetsförmåga.”

  Jo… – Lena – så är det ju – och den galenskapen tar vissa vid sig så av – att dom bokstavligt talat tar sitt eget liv av daga – istället för att ”stå ut” med galenskapen. Mer om det i sak HÄR.

  Frågan blir ju då vilket som är mest Intelligent ? – och det har jag inget svar på – mer än när jag hade sådana tankar själv 2005 – så valde jag då att fortsätta med att försöka ”stå ut med” galenskapen. Det tycker jag nu i efterhand var ”rätt” val för mig. Men det utesluter ju ej alls att det skulle ha varit ”fel” för någon annan.

  Hur som med det – så igen”Det gäller ju att gilla läget i ALLA lägen !” – för annars blir livet i kött ett rent helvete – bokstavligt talat. IdagTiden är ju den ENDA HändelseTiden = den ENDA tiden då Wi kan välja göra eller icke göra vad som – utifrån de förutsättningar som gäller för oss just idag.

  Och vem kan bli glad över att jag blir ledsen eller deprimerad över att så många MedMänniskor har ett rent helvete – p g a att det kommer så mycket skit ifrån wåra GalenPanniga (folkrättsligt sett) PyramidMaktHavare och deras medlöpare (= flest i antal) ?

  Men i o f s – så vilar INGEN skugga över dom för det – ifrån min sida i vart fall – för dom gör ENBART så gott dom kan och förstår. Det är ju ej så imponerande mycket i o f s – men det är ju en helt annan sak.

  Apropå – ”Döden flåsandes i nacken” – så är det ej korrekt språkligt uttryckt – i mitt perspektiv sett. Du har en annan aspekt av Ditt ODÖDLIGA Liv – som vill ta över – därför att Ditt Liv i kött förefaller Dig vara outhärdligt TRÅKIGT. Det är helt OK att se det så och tillåta det att ske.

  Men varför ej prova med att göra som min sjökompis gjorde = ompröva det beslutet en gång till – utifrån perspektivet att HELT sluta med att vara ”hönsmamma” = åt hållet att i alla lägen hjälpa andra – och därmed BERGIS förlora Dig själv förr eller senare ❓

 16. Josef Boberg skriver:

  Uppdaterad den 23 november 2010


  DEL 2.
  (DEL 1 HÄR OCH DEL 3 HÄR) INTERAKTIVA DIALOGER = KOMMUNIKATION OM CANCERMIRAKLER (OM ANDRA VÄL BELAGDA MIRAKLER HÄR OCH HÄR)


  Tusen Tack för dagens visdomar ! 🙂

  Det sägs att bröstcancer just är en hönsmammesjukdom, och min vännina har noterat att det är de allra mest kärleksfulla som får det…

  Nej, jag undrar varför det är så svårt att var Happy när Karl-Johan kommer till kvällen och mina underbara barn har varit här sedan eftermiddagen igår. Nu i skolan, men snart hemma igen. Allt jag har är att njuta av dem.

  Men det är nog så att jag borde bo på institution. Jag orkar inte med ett hushåll och alla krav.

  Som tur väntar jag på att få veta när jag får komma tre veckor på Vidarklinken. Underbart antroposofiskt sjukhus jag var på i oktober- november. Fantastiskt härligt. Då orkar jag leva.


  Jo… – Lena men idag är ju den ENDA tid som finns (Intelligent sett), verkligen… 🙄 Ifall Du ej tror mig – så fråga då ett tillräckligt litet = Intelligent barn om den saken.

  Så varför idag hänga upp Dig på – hur det eventuellt kan bli en annan dag – för då MISSAR Du ju mer eller mindre helt och hållet dagens LIV ❓

  Det är VERKLIGEN deprimerande ”vet” jag – efter ca 40 år i den sitsen.


  Karl-Johan är en enda övning i att njuta av Nuet för Dagen.

  Det går inte att planera äktenskap, sammanboende och husbygge.

  Jag njuter verkligen för varje gång, och vore tacksam om våra tolv veckor kunde få bli 52 t ex. Hur fantastiskt som helst. Hur helande som helst för min själ.

  När jag läser texten till Genom Allt isade det till. Tänk om hans öde är att hjälpa mig att möta döden lycklig i frid ?

  http://lenaalun.wordpress.com/2010/05/19/hoppet-som-ar-kvar/

  Nu är det cellgifterna och Tema Döden som grumlar njutningen. Men jag vet ju att bara han är här blomstrar jag och det är bara förberedelserna som jag finner tungt.


  Lena – Du är intellektuellt smart till tusen, verkligen… 🙄

  Du högg direkt på att idag är ikväll – men så har det ALDRIG varit – kommer ALDRIG att bli – och framförallt ÄR ej så NU. Att leva den tid Wi har här – är att leva just NU ❗

  Ej om en timma eller så. Kan Ditt supersmarta intellekt FATTA det ❓

  Carola är kort och gott himla häftig – och jag har följt henne genom åren med MYCKET stort intresse. Hon är en helt outstanding sångfågel, verkligen…

  Men texten i sången Du länkade till gäller ju någonting utanför henne själv – och därför är den ju som det mesta i den sjangen intellektuell bla ha bla ha – som jag ser det i vart fall.

  När kommer Carola att inse – att det EVIGA livet finns inom oss själva – och ej alls hos någon av PyramidMaktHavarna påhittad gudDom utanför oss själva ❓

  Den dagen kommer hennes sångtexter att se HELT annorlunda ut – BERGIS ❗ 😉


  Okej, Josef, och det där skötte sig av sig självt. Den cellgiftstablett jag tog till frukost var av det riktiga slaget som däckar en och tvingar en att dyka rakt i känslorna. Så jag har upplevt saker jag kan tycka jag borde känt mig igenom för fyra år sedan. 🙂

  intellektet tar semester. Och där tror jag läkningen finns. Den skärseldsupplevelse som följer med cellgifterna kan få oss att tillfriskna.


  Jo… – Lena – så kan det ju vara = kroppen blir så svag av cellgifterna – att hjärnDatorn ej får energi nog för att gå på högvarv.

  Då får ju de Intelligenta energierna – som ALLTID kommer nedifrån och upp genom kroppen – en chans att fixa till den fysiska förödelsen – som cellgifterna har ställt till med.

  Dock… – logiskt sett så går det ju ej att hålla på så hur länge som helst – för då tröttnar nog till slut de Intelligenta energierna – på att ideligen rätta till det som det vansinniga intellektet håller på med.

  Kroppen fungerar ju härvidlag exakt som samhället = skiten kommer uppifrån – och i så stor mängd – att det som kommer nedifrån = det Intelligenta får ej en chans, tyvärr tyvärr… 😥

  Så kan Du fixa till så att Ditt intellekt tar semester den mesta tiden av dygnets dagvakna timmar – så skulle jag tro att Du är frisk som en nötkärna inom några få månader.

  Frågan härvidlag blir ju om Du kan få Ditt SuperSmarta intellekt att acceptera det ? – därför att wåra intellekt är sedan ca 6 000 år (= från tiden då PyramidMaktHavarna hittade på religionerna) tillbaka – ensidigt FELprogrammerade för att förinta sig själva = se till så att kroppen hamnar i den av PyramidMaktHavarna så ”VARMT” förordade = oundvikliga (intellektuellt sett) graven i Terra.

  By the way – så går jag på buggkurs på onsdagskvällarna – trots att jag rätteligen istället borde hålla mig till pensionärernas ”kasedans för skrynkeltrynen”. Men det har jag talat om för mitt intellekt – att det skiter jag högaktningsfullt i.

  Ungdomarna som jag buggar med på den här kursen – såväl som medelålders – upplever jag VÄLDIGT mycket uppskattar gubben Josef som buggkompis. I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på. 🙄

  Har Du testat att gå på buggkurs under de senaste ca fyra åren ❓

  PS. Samhället kommer ALDRIG att kunna förändras först = tillåta att det Intelligenta nedifrån och upp – kommer att få STYRA samhället till ett himmelriket på jorden – DET ÄR OMÖJLIGT !

  Samhället MÅSTE förändras – när tillräckligt många enskilda individer i samhället LEVER så – att deras enskilda PyramidMaktHavare = intellekt – ej längre tillåts att styra dem till en oundviklig Grav-i-Terra – så det så. / Josef


  Intressant ! Jag pensionerar härmed intellektet och tar itu med mitt förnekade känsloliv. 😀 Får vi se om jag lever året ut.

  Idag störtdök jag ner i min förestående död och detaljplanerar allt ”måste fixa först…. ” Så mycket tyder på att slutet är nära, när så många relationer klargörs och helas ”mirakulöst”. Igår insåg jag i en märklig blixtinsikt, att den som kommer sakna mig allra mest är exmaken ! Omgift ! Inte Karl-Johan eller barnen. Jag framkastade det spontant när han ringde och han höll helt och hållet med. Det fanns mycket läkedom i det.

  Buggade gjorde jag på 90-talet sist. Men jag har varit sugen! Karl-Johan blir svårt att övertala till det, men får jag bara en gnutta ork mer så ska jag överväga en buggkurs. Oerhört kul, men litet knepigt för mig att få till. Men mycket vatten har runnit under broarna. Nu kanske jag är suverän på bugg ? 😀


  Det finns bara ETT sätt att ta reda på det = PRÖVA PÅ ❗ 😆

  …och det gäller ju ej bara bugg…

  Lena – apropå att ge intellektet semester.

  ”MÄNNISKAN ÄR MATERIASKAPELSENS KRONA !”

  …eller rättare sagt: ALLA människor har en medfödd oförstörbar potential för att LEVA i kött som MateriaSkapelsens Krona ! Mera ingående om det i sak HÄR.


  Karl-Johan och jag diskuterade mitt pensionerade intellekt till frukost just som du skrev som bäst. Jag förstod inte vad han ville lära mig. 🙂

  Har ialla fall sovit från tretiden till femtiden. Skööönt. Mera Sömn. Blogg och cellgifter är en relation med förhinder. Det blir inget speciellt av det.

  Får se om jag finner något annat än något intellektuellt nöje nu. Men är förnärvarande livstrött så din text var tröstande. 🙂

  Det är bara så oacceptabelt att få två ljuvliga, hett efterlängtade barn som man sen inte har kraften att vårda och uppfostra. Däri ligger min kamp.

  Köttets fröjder med Karl-Johan, ska det räcka för att binda mig kvar på jorden, måntro ? Taoismen lär att det är sexualiteten som håller oss kvar på jorden. Någon sådan finnes inte i Himlen. Det är Här och Nu som gäller !


  Nja… – Lenasexismen finns på andra sidan också – och i MINST lika hög grad – såvitt jag känner till den saken. Den ENDA skillnaden – ifall Wi bortser ifrån att sexismen på andra sidan är så mycket häftigare. Detta därför att på andra sidan HINDRAS Wi ju ej av någon lågfrekevent materia av kött.

  Men däremot så är barnproduktion på andra sidan ej möjlig – såvitt jag vet. Wi är ej så intellektuellt dumma så Wi finner nöje i sådant där heller – av det enkla skälet att Wi på andra sidan är HELT befriade ifrån intellektet – som ju är fysiskt.

  Barn är HELT fantastiska i o f s – och ju mindre dom är – ju mer fantastiska är dom. Men hur Wi än vrider och vänder på ”barnägandet” – så är det förknippat med minst ca 20 års intellektuellt ”fängelse” för föräldrarna – såväl som ej minst för barnen. Ej alls så få av föräldrarna – håller sina egna barn i ”föräldrafängelset” så länge som dom lever.

  Detta därför att Wi inbillar oss intellektuellt – att Wi måste ha översikt över barnen ständigt och jämt = hart när ALDRIG kunna släppa dom FRIA. Wi inbillar också intellektuellt – att Wi som föräldrar har nånting att lära wåra barn. I vart fall tänkte jag så – så länge som barnen var kvar hemma. Men vid pass ca 20 års ungdom flög båda ut ur faders- och modersfängelset för gott.

  Nu VET jag att föräldrar som princip har hart när ingenting att lära sina barn – men barnen har ALLT att lära sina föräldrar. Men det är ju så dags nu – för nu har jag inga barn hemma längre. Jag har ej heller någon önskan om att bli pappa igen heller.

  Det räcker gott och väl med träffa 5 barnbarn några få ggr per år (det första av 6 barnbarn tog sin ”Mats ur skolan” efter ca 25 veckor i mammans livmoder och var en flicka – som namnades Stella på gravstenen) – för att sådant ej alls skall locka. Jag fattar ej heller hur dagens föräldrar ORKAR – för med flera barn och båda jobbar – så finns det ju som princip NOLL tid över för ett eget och/eller tillsammans liv för föräldrarna – som jag upplever det. I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på.

  Så – det ENDA som föräldrar kan ge sina barn egentligen – är av sina egna erfarenheter av sina egna misslyckade liv i kött som Skapelsen Krona. Det kunde vara VIKTIGT för barnen att känna till – men det hålls ju ALLTID hemligt för barnen.

  Jo… – förståss – detta att det är praktiskt att åka cykel och köra bil på höger sida av vägen. Men det är väl i stort sett ALLT – som kan ha ett visst livsvärde för barnen, tror jag… 🙄

  PS. …Den ENDA skillnaden – ifall Wi bortser ifrån att sexismen på andra sidan är så mycket häftigare – är att Wi på andra sidan ej alls HINDRAS av någon lågfrekevent materia av kött. …


  Men Josef ! 😀 Vet du inte vad sexism innebär? Enbart mannens överordning över kvinnan. som rasism fast mellan man och kvinna.

  Så sexualiteten finns i himlen ? Ja, som själarnas förening, och det är säkert lika häfitgt som här på jorden och lite till då. Okej, då tog du bort den sista motivation jag har att hålla mig kvar på jorden. 😀

  Och att jag mest är till besvär för barnen, har jag också greppat och det underströk du tydligt. Allt tydde på att slutet är nära.

  Men efter att ha sovit massor sedan kl 15.00 igår till 7.00 så är jag vederkvickt och tror jag klarar sommaren. 😀


  Sexism – ifall den är Intelligent – och det är den ju ALLTID i ”himlen” – har nog INGENTING med över- och underordning att göra – som jag ser det.

  Det ENDA ansvar jag, Du och alla andra har – det är att SJÄLVA fullt ut LEVA i kött som MateriaSkapelsens Krona – så det så.

  Jag kan överhuvudtaget ej alls intellektuellt fatta – att NÅGON enda ej alls skulle kunna se det som ett även intellektuellt himla STARKT skäl – för att hålla sig kvar på jorden väääldigt lääänge – och då minst av ALLA just Du.

  Tills något annat är fört i bevis händelsemässigt – så ser jag Ditt intellektuellt uttryck ovan: ”Allt tydde på att slutet är nära.” – som ett bizzart skämt – för det finns INGET sådant slut – så det så. 🙄

  By the way – vad säger Din egen fysiska IntelligensBarometer Dig – när Du med Dina egna händer ”pratar” med den om Din omöjliga ”död” ❓


  Nej, men att avsluta slitet här i jordisk kropp, fattar du vä ? 😀 Fixa med pengarna och pappren. Det som min sjukgymnast igår kallade att döstäda. Röja upp för de efterlevande i möjligast mån. Men någon reel visningsstädning av huset orkar jag inte. Men jag har sparade papper och anteckningar, dagböcker i massor. Allt sådant känns akut bråttom denna vecka, av en outgrundlig anledning.

  Nu är min brorsdotter och rensar i trädgården. Folk kommer från alla håll och kanter, som för att hinna säga adjö, får jag en kuslig känsla av.


  INGET av detta kneg är förslösat – därför att i vilket fall – som så kommer det ju till nytta.

  Så att döstäda – kan ju lika gärna vara att städa för att ge sitt fortsatt LevAnde Liv i kött lite mera NY”städade” former också. 😉

  ”… Det finns inga misstag ur evighetens perspektiv. Du kan inte göra ett misstag för det är din gåva och du håller på att lära och utforska. Du kan observera det som händer och, utan att döma det som felaktigt, bestämma att det inte luktar, smakar eller intuitivt känns bra för din utvecklingsväg. … Det är på det sättet som du kan leva upp till kravet att älska alla. Det innebär inte att du tycker om det de gör eller hur de väljer att uppföra sig. Men du dömer inte personen och säger att hon eller han har fel. Det är helt enkelt inget som hör hemma på din väg. Du slösar inte bort din energi i den riktningen. …”

  ”Nu är min brorsdotter och rensar i trädgården. Folk kommer från alla håll och kanter, som för att hinna säga adjö, får jag en kuslig känsla av.”

  Jo… – Lena – det är nog en RIKTIGT sann känsla, tror jag… 🙄

  För ifall Du väljer att ”dö” (vilket ju är omöjligt i det oförstörbara LevAnde Livets perspektiv sett…) – så försvinner Du ju ur deras intellektuella åsyn – och ifall Du väljer att Leva LevAnde vidare i Ditt nuvarande kött – så kommer Du ALLRA troligast ej alls att leva så – som Dina nära och kära hittills har ”bestämt” att Du MÅSTE leva – för att Du skall falla dom väl = godkänt ”på läppen”.

  Så i vilket fall som – så blir ju avskeden till gagn för ALLA – och framförallt för Dig själv – som jag ser det.

  Lite om hur den EVIGA vänskapen med sig själv – när den ges ytrymme av oss själva – kan yttra sig, avseende bekantskapskretsen, HÄR.


  Ja, just ja, det var det om att först av allt vara vän med sig själv, som jag kände att du ifrågasatte mig och Karl-Johan huruvida vi var, i Roxettelåten Salvation jag hade lagt ut.

  http://lenaalun.wordpress.com/2010/04/30/fralsning

  Vad det handlar om för oss är att ha medkänsla med oss själva i allt vi finner inom oss, och det stadiet hade vi passerat när vi möttes. Det är fördelen med att möta själsfränden sent, sent i livet. Då kan vi vara mogna årgångsviner och slipper så oerhört mycket onödigt gnissel, som vi tenderar att annars ägna oss åt.


  ”…Ja, just ja , det var det om att först av allt vara vän med sig själv, som jag kände att du ifrågasatte mig och Karl-Johan huruvida vi var, …”

  Nja… – Lena – det kan nog ses som en åt hållet intellektuell misstolkning av Dig, tror jag…

  Vän med mig själv = min egen fysiska kropp i kött = till mer än 99,99 % (i volym sett) ”Det ”Det SuperIntelligenta ElektroMagnetiska Plasmat” (video ca 64 min) är jag lååångt ifrån själv än – trots att jag har hållit på med det vän-projektet MEDVETET sedan i vart fall ca 10 år tillbaka.

  Så… – tankelogiskt sett kan jag ej ha menat att Du och Karl-Johan skulle vara det heller.

  Dock… – ifall Du och Karl-Johan är de förelöpare som mänskligheten så INNERLIGT väl behöver – i att VARA till 100 % vän med sina egna fysiska kroppar i kött – så kan det ju ändå vara så, faktiskt… Men å andra sidan så verkar det ”knasigt” att en av dessa förelöpare håller på att ”dö” ifrån sin egen ”Helige Ande” = sin fysiska kropp i kött – eller ?

  Apropå PyramidMaktHavarnas bibelböckers s k ”helige ande” – som betäckte Maria på det platta taket på föräldrarnas hus – så var ju Jesus mamma Maria bara 13 år när hon födde Jesus och hans tvillingbror Tomas. Så i den meningen var ju – med wåra nuvarande lagmått mätt – bibelböckernas s k ”helige ande” pedofil.

  Vad säger dom om det i Pingstkyrkan nu för tiden ?

  Men å andra sidan så VET ju både Du och jag – och många flera med oss numera – att den i PyramidMaktHavarnas bibelböcker s k ”helige anden” – var den glada snoppen på en romare av MYCKET ädel börd (intellektuellt sett). Det skulle ju – med tanke på att romarna vid den här tiden militärt hade ockuperat Israel – ha varit skandalerna skandal – ifall den här romaren skulle ha anklagats och dömts för pedofileri.

  På den tiden såg PyramidMaktHavarna nogsamt till – att det ej var några ”Toblerone-händelser” som kom till allmänhetens kännedom. Rätt logiskt då – att det här med hur Jesus avlades – har blivit så lögnigt i PyramidMaktHavarnas bibelböcker – eller ?


  😀 Från wikipedia

  Sexism (från engelskan sex, kön, och -ism, ideologisk riktning) eller mindre korrekt könsrasism, innebär fördomsladdad diskriminering, förtryck och utnyttjande av människor enbart på grund av könstillhörighet. Begreppet myntades av kvinnorörelsen i USA på 1960-talet som en parallellbildning till racism (rasism).[1] Det har sedan dess varit vanligt inom olika grenar av feminismen och är även föremål för lagstiftning och används inom socialforskning.

  Grunden till sexism ligger i den ideologiska eller religiösa föreställningen att naturgivna skillnader mellan könen ger dem skilda uppgifter i samhället. Förespråkare av termen sexism menar att detta i praktiken alltid leder till att ett kön underordnas, medan det andra får en förtur till maktpositioner och bättre levnadsförhållanden.

  På grund av den patriarkala karaktären hos traditionella samhällen, och därav resulterande maktförhållanden, betecknade sexism ursprungligen endast diskriminering av kvinnor med samtidigt gynnande av det manliga könet. Under de senaste åren har dock diskriminering av båda könen på grund av deras könsroller, det vill säga kulturellt betingade stereotyper om kvinnlighet och manlighet, trätt allt starkare i fokus.

  I de västerländska kulturerna märks sedan 1990-talet ett utforskande av könsförhållanden och könsbetydelse överhuvudtaget. Här analyseras de könsroller som inskränker både kvinnor och män och kan göra dem båda till offer för sexism. På det samhällspolitiska planet yttrar sig detta till exempel i gender mainstreaming, på det akademiska planet i utvecklingen ur ”kvinnoforskning” (som nästan uteslutande studerade kvinnans situation) av de nyutvecklade områdena genusvetenskap och queerteori).

  I många moderna samhällen finns det en mer eller mindre starkt utpräglad tendens till emancipation och till förstärkt erkännande av förfördelandet av kvinnor.


  Jo… – Lena – en bra intellektuell beskrivning av sexism i o f s.

  Men Intelligent sexism har ju ej ett jota med detta att göra – som jag ser det i vart fall. I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på. 🙄


  Hm, sexism är något negativt och problematiskt. Sexualiteten något fantastiskt, somvi fått som gåva av Gud, att upptäcka, när vi Älskar.

  Josef, vän med sig själv;

  Den kristna traditionen underblåser verkligen en inre kamp och strid mellan kött och ande. När jag fick cancerdiagnosen insåg jag att jag missbrukat den kristna tron, och tycker att det hädanefter ska finnas varningstext framöver. 🙂

  I mitt fall har jag aldrig sett den rena sexualiteten som synd, däremot kan vi verkligen missbruka den och då är den synd; att missa målet.

  K-J och jag kan mycket väl vara förelöpare, faktiskt, han är mer feministisk än jag ibland, så att jag framstår som unket patriarkal, 😀 . Själv är jag i grunden emanciperad, men det är ändå inte alltid så lätt att leva som man lär. Därför är vi helt jämlika och det finns inget behov hos honom att underordna mig honom.

  Gåtan är varför min dödsprocess har tagit fart sedan vi möttes. Nu har jag fått allt jag önskade mig. Då är det tack och goodbye. Njaä, mina krafter har tagit så slut och sjukdomen har ökat i tillväxt. Det har inte med honom att göra. Men sjukdomen borde enligt min mening ha besegrats. Kruxet är att jag i grunden är dödstrött på jordelivet. Fattar inte varför jag inte har någon energi. Folket runt mig i denna radhusidyll är så vansinnigt pigga och aktiva. Jag blir matt av att se och höra dem.

  Idag har jag fått avstå SpringPride och ett tolvstegsmöte, för att jag orkar bara inte. Måste spara på krafterna.


  Den kristna traditionen underblåser verkligen en inre kamp och strid mellan kött och ande.”

  Lena – köttet är ju, enligt bl a kvantfysiken, bokstavligt talat till mer 99,99 % denna s k ANDE. Kan Du intellektuellt FATTA DET ❓

  Emanciperad = befriad från förtryck, obunden…

  ”Nu har jag fått allt jag önskade mig. Då är det tack och goodbye. Njaä, mina krafter har tagit så slut och sjukdomen har ökat i tillväxt.”

  Naturmedicin = Intelligent medicin – fungerar ej alls så sällan så – att först kan man bli sämre – och därefter kan man bli HELT frisk. Detta gäller även briljant intellektuella medelålders kvinnor – såvitt jag känner till den saken.

  I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på – så det så. 😆


  Jojmensan. Jag har gått hela utbildningen till Rosenterapeut, och där kom jag snabbt till insikt om hur det lilla redskapet intellektet försöker lura mig.

  Kroppens visdom; det är något att lita på. Hur min relation till min kropps visdom är idag är jag inte riktigt klar över. Har jag tappat kontakten?

  Posttraumatiska stressen skulle kunnat ha kilat in sig emellan, det jag ägde före 1999. 😦

  Oj, vad roligt att du säger så. Jag kostade ju på mig ett ganska stort antal kostsamma alternativa behandlingar i huvudstade varje vecka och sedan glesade vi ur fram tills lårbenet satte stopp för den senaste tiden 27 april.

  Hon använde uttrycket att sjukdomen bröstar upp sig. Ja, sannerligen med råge! Vi får hoppas att ja genomlider dödsprocessen nu bara för att uppstå till ett mer andligt liv här på jorden. Många har förutspått något sådant. Detta med en snar död, stämmer trots allt inte in med min planering alls. Jag blir glad att höra;

  ”att först kan man bli sämre – och därefter kan man bli HELT frisk. Detta gäller även briljant intellektuella medelålders kvinnor – såvitt jag känner till den saken.”


  😉 🙄

  …27 april är min födelsedag… – och det kan ju måhända bli Din NYA födelsedag, kanske… 💡


  I alla fall inföll den i dag på Pingsaftonen, precis så hänryckt man som pingstvän kan önska sig att få bli. Tack för samtalet ! ! ! Karl-Johan sa att de lös om mig idag när han kom. Han blev så lättad. 😀 Jag hade låtit så sjuk i telefon när du och jag precis lagt på. Jag kände under vilan sedan vi talats vid i ett par timmar väl ? att jag blev självlysande igen. Bad du för mig ? Har du healingkrafter som du praktiserade ? Något har hänt efter samtalet. Kanske under samtalet också ?


  Neeej – Lena – jag har INGA healingkrafter för NÅGON annan än mig själv – och de håller mig vid ett någotsånär LevAnde Liv i kött – än så länge i vart fall. Jag skulle tro att det gäller ALLA andra också, faktiskt… 💡

  Vad som hände var helt enkelt att Du lyssnade på Dig själv – med mitt babbel som ursäkt – och det är ju ej fy skam heller. ALLA människor Wi möter – är ju i grund och botten INGENTING annat än en aspekt av oss själva – och alldeles oavsett ifall Wi gillar det eller ej.

  Dock… – för det mesta är Wi så intellektuellt upptagna – så Wi hör ej vad dessa har att säga oss = vad Wi själva har att säga oss själva – med en annans talorgan som ursäkt. Det är synd, verkligen synd… Men å andra sidan så är det ju ”inget konstigt alls” (video ca 3 min) – för skulle jag möta t ex Fredrik Reinfeldt – så skulle jag mest troligt ”så dövörat till”.

  Vad som hände i wårt telefonsamtal var helt enkelt att Wi var DÄR till 99,99 % just då (i vart fall tills hunden skällde på ingenting, visade det sig…) = ingen av oss tänkte under tiden telefonAndet pågick på att Wi ville göra något annat. Så var det i vart fall för mig.

  Efter wårt goa telefonAnde – så åkte jag med Silver till ett litet skogsparti ett par kilometer ifrån mitt boställe. Där kan han springa lös och ledig. Jag har varit där flera gånger tidigare – men jag kan ej påminna mig att jag varit så ”upprymd” någon gång tidigare som idag. Så måhända ”lyste” jag också – men jag träffade ingen som såg det i så fall, tyvärr tyvärr… 😥

  Kul i vart fall att Karl-Johan såg att Din Heliga AndeKropp gnistrade igenom igen. Det låter ju LovAnde, verkligen… 🙄

  Men för Din egen skull framförallt – skyll ej det på mig. GudInnan Lena Alun gillar ej sådant – och då kan Din Heliga AndeKropp i kött ”slockna” igen.

  Men i o f s så är det helt OK också – men är det ej slöseri med ”gott kött” ❓

  PS. Apropå healing – så dom som håller på med sådant och blir trötta av det – förslösar ju av sin egen Energi – genom att intellektuellt föreställa sig att dom ger av sin egen Energi till andra. Det kallar jag för missionärssyndromet – och det leder ALLTID till graven i slutändan – för såväl mottagaren som givaren.

  Givaren slösar ju bort sig själv – och mottagaren förslavas av givaren – i meningen att ej alls så sällan så blir mottagaren beroende av att få av andra – för att kunna överleva. Det innebär ju i sig – att givaren är en tyrann – och då ej i första hand emot mottagaren – utan framförallt emot sig själv (han/hon ”dör” ju ALLTID av det i slutändan).

  Däremot att ”frekvensa upp sig själv” = intellektuellt tillåta att släppa in mera av sin egen oändliga Energi i sig själv – med någon annan som ursäkt – det smittar ju ALLTID båda – till att uppleva förändringar i sig själva och hos varandra – som åt hållet Du och jag gjorde under och efter wårt goa telefonsamtal.

  Men det är ju en HELT annan sak än s k healing – för i det scenariot finns det INGEN vinnare eller förlorare = ALLA inblandade i sådant är vinnare = även sådana som ej direkt är med när det händer – men som senare möter en sådan person. Karl-Johans spontana reaktion på Dig – bekräftar ju det – som jag ser det i vart fall.

  Jag antar att Du mer än en gång har sett detta hos nyförälskade personer under Ditt liv – och smittats av det = har upplevt hur det har stimulerat Dig också. Detta i fallet att intellektet ej tillåts att transformera det till ”avundsjuka” – vilket ju i o f s är tämligen vanligt, tyvärr tyvärr… 😥

  Dock… – såvitt mina gjorda erfarenheter är allmänt giltiga – vilket starkt SKALL ifrågasättas – så klarar dom flesta ej av att ta emot förälskelseerbjudandet ifrån wåra Intelligenta fysiska kroppar i kött – utan att den enas eller bådas intellekt får storhetsvansinne = den ena ser sig som nödvändig för att den andra skall vara s k ”lycklig” = PyramidMakt.

  Så dom allra flestas fantastiska inledande förälskelseupplevelse – tranformeras som princip ALLTID förr eller senare till en mer eller mindre renodlad ”positionskamp” – vilket ju är det rakt motsatta till: KÄR LEK = ”ATT OVILLKORLIGEN OCH STARKT TYCKA OM NÅGON FÖR DET DEN ÄR, OCH EJ FÖR DET SOM GES.” – och det får ju uppfattas som någonting HELT annat än det Egon ständigt och jämt försöker att få oss att tro på. Tro = att ej alls själv veta = rädsla (video ca 8 min).

  Men igen – det finns som jag ser det överhuvudtaget INGEN möjlighet att ”bjuda” någon enda annan på sådant villkorsbefriad Kär Lek (som intellektuellt kan beskrivas som en SuperIntelligent ”växelspänning” mellan två eller flera – som bara ökar och ökar i frekvens – ifall det intellektuellt tillåts ske av dom ”drabbade”) – ifall Wi ej först av allt har en EGEN intellektuell och fysisk förmåga att leka den leken med oss själva – framförallt fysiskt, men även mentalt – med ett intellekt som TILLÅTER det – DET ÄR OMÖJLIGT.

  I o f s så kan jag ha fel i detta – men det tror jag ej alls själv på – så det så. 😉

  …Jesus healade ALDRIG någon enda annan. Men däremot så ”smittade” han ju en hel del till att HELA sig själva. I o f s så kan jag ha fel i det också – men det tror jag än mindre själv på (video ca 8 min) – så det så. 8)

 17. Josef Boberg skriver:

  Uppdaterad den 23 november 2010


  DEL 3.
  (DEL 1 HÄR OCH DEL 2 HÄR) INTERAKTIVA DIALOGER = KOMMUNIKATION OM CANCERMIRAKLER (OM ANDRA VÄL BELAGDA MIRAKLER HÄR OCH HÄR)


  Okej ! Det förklarar varför ingen healing och förbön hittills har givit resultat. Det som skedde under vårt samtal var GREAT, vad det nu var. Även i morse när jag steg upp fanns skillnaden kvar. 🙂


  STOOORT GRATTIS ❗ – Lena – för det vill jag gärna tolka som att Du åt hållet har inbjudit Dig själv till ”kontakt” med Ditt eget i grunden oförstörbara Intelligenta själv igen.

  Det kan innebära att Ditt briljanta intellekts programmeringar om Din litenhet och sårbarhet (som Wi ju ALLA mer eller mindre får med modersmjölken som bebisar, tyvärr tyvärr… 😥 Men ingen skugga över föräldrar för den saken skull – för dom gör enbart så gott dom kan = intellektuellt förstår – så det så.) – håller på att tagga över till intellektuell förståelse = intellektuell aning om Din egen medfödda oförstörbara STORHET och osårbarhet.

  LivGivAnde SpännAnde ❓


  Genom utbildnngen i Rosenmetoden såg jag min Storhet och Osårbarhet under 90-talets början. Saker kan ändå gå åt helvete snett när man bildar familj i det heliga äktenskapet. 🙂

  Om min Kropp och Intelligens äntligen har hittat koden till Liv igen vore jag helnöjd. Det har liksom varit mítt heltidsprojekt i fyra år, även om bloggandet egentligen varit ett ganska fruktbart missbruk för att fly från min egen verklighet.

  Som en vän sa; det tar tid att ta in den. Vi uthärdar den inte i för stora doser alla gånger.

  Du låter bli att dö, sa Karl-Johan till frukost. Ja, jag låter bli att dö, repeterade jag några gånger. Och jämförde med när han sa för några veckor sedan;

  -Du ger fan i att dö !

  Ja, jag lever vidare. Cellgifter och alla gynnsamma livsomständigheter hjälper mig att besegra min cancer. Jag kan inte annat än vara lycklig, om jag inte vore så dödstrött. Så nu tar Tema Sömnen över. Sova, sova, sova Ute så mycket som möjligt. Får köpa en madrass till balkongen !


  ”Cellgifter och alla gynnsamma livsomständigheter hjälper mig att besegra min cancer.”

  Jo… – Lena – det kan ju vara ett sätt intellektuellt sett – men väääldigt jobbigt sätt, tror jag…

  Det Intelligenta sättet är nog mera åt hållet att ”Gilla läget !” – för då kommer helt automatiskt cancern att själv dö, tror jag…

  Det är som med s k intellektuella ”ovänner”. Ifall Wi tjabbar i all oändlighet med dom – så drar dom ner oss mer och mer i positionskampsskiten. Ifall Wi låter dom hålla på – utan att bemöta dem – så försvinner dom helt automatiskt ut ur wåra liv.

  Cancer kan ju ses som ovän, verkligen… – så att sova bort den – är nog en MYCKET god idé, tror jag… Att göra det utomhus gör ju ej saken sämre.

  Tips. När Du har fixat madrassen – så var i vart fall KalleAnka-avklädd (tillåt Dig själv att vara HELT befriad ifrån vuxenblöjan) när Du lägger Dig – och dra därtill ned rullgardinen = sätt på Dig en mörk toppluva som Du drar ned över nästippen.

  Sov gott och mycket ❗ – och tillåt Dig gärna att somna om när Du vaknar – och hur många ggr som helst.

  Karl-Johan är häftig – i sin skiftning av intellektuella ordval, verkligen… 😀


  Okej, jag gillar ju läget, nu ju. 🙂 Det är Me, My and Myself ? Får man säga så ? Jag rös när min platoniska själsfrände uppmanade mig till det för några år sedan. Så kan man inte leva, tyckte jag.


  Jo… – Lena – det är det ENDA sättet att Leva ett LevAnde Liv i kött på – så det så. Alternativet är ju att leva som levande död = lååångsamt avlida under 70-100 år. Eller som Jesus intellektuellt uttryckte det på sin tid: ”Låt de redan döda begrava sina döda.”

  Ej alls häftigt, vet jag… – för som jag levde förr i tiden = fysikt död, eller i vart fall halvdöd – så har jag varit med och begravt en hel del bekanta – som har dödat sig själva fysikt.

  För ca 20 år sedan så fick jag den följande tankeblixten på en begravning: ”Men herre gud – det finns ej en enda på den här begravningen som sörjer den avlidne, egentligen… – utan här sitter dom ALLA och begråter sin egen oundvikliga död som redan döda !”

  Rätt sorglustigt, faktiskt… 8)


  :-8 Men det är en hel del som önskar att jag stannar kvar. Inte helt oangenäm känsla. Får vi se vad som sker framöver. Nu tvingar jag iväg mig på att bevittan dotterns gymnastiska utveckling. Jag var stolt som en tupp när hon hjulade i gräset i fredagskvällen. Men nu ska man in i en sporthall. Och jag lever för henne bl a. Det är okej. Blir hämtad strax. Full rulle nu ! !


  Hmmm… – Lena – apropå det Du upplever som tvång – så försök att undvika så mycket som möjligt av det – därför att det är dödsTRÅKIGT ! = det ger näring till Din cancer.

  Jag inser att det är ett STORT socialt tryck på Dig härvidlag – i Din nuvarande situation – men: Vilka av Dina nära och kära kan må bättre av att Du mår sämre ?”

  Så den BÄSTA kärleksGåvan Du kan ge – till Dig själv framförallt – men också till ALLA Dina nära och kära – är att säga NEJ oftare och oftare – och på ett sätt som ej kan missförstås av dom.

  Lycka till ❗


  Min dotter sa att jag inte behövde. Det var kloka Karl-Johan som vägledde mig att ta cellgiftstabletten efter uppvisningen. Det blev bra. Det blev win-win för alla. Och som sagt Sophia är en huvudanledning till att jag ännu lever !


  Nja… – Lena – måhända huvudursäkten, kanske… – men huvudanledningen är Du själv = INGEN ENDA ANNAN ❗ Det kan INGEN ta ifrån Dig. Ej ens Ditt eget ”litenhets-snilliga” intellekt – så det så. 8)


  Jag vill vara en så bra mamma jag någonsin kan, ja.


  Jo… – Lena – det är du redan – BERGIS ! – vilket STARKT styrks av: ”Min dotter sa att jag inte behövde.”

  Men Ditt ”litenhets-snilliga” intellekt försöker HELA tiden att inbilla Dig någonting annat. Så den delen av Ditt intellekt gör det ju ingenting om Du på stört pensionerar för gott – för då det blir MYCKET lättare att Leva Ditt LevAnde Liv i kött fullt ut.

  I o f s så kan jag ha fel i det också – men det ”vet” jag är hart när OMÖJLIGT ❗ – så det så. 🙄


  Josef!!!!!!!!!!! Exmaken sa att jag idag såg piggare ut än på flera år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 Something has happened !


  BINGO ❗ 😉 🙄


  RESUMÉ
  Det ovanstående kan uppfattas som ett gott exempel på Interaktiva Dialoger = intellektuell Kommunikation mellan två människor i kött – som BÅDA VILL kommunicera intellektuellt. Men för den som är lite observant – kan se att det då och då i dessa dialoger finns ”spår” av att intellekten försökte övergå till debattens form […debatt är ett formaliserat och reglerat system för argumentation – där två eller fler parter försöker övertyga en grupp åhörare i en avgränsad fråga. Ordet debatt kommer från franskans de- ‘av, från’ och battre ‘kämpa’, och betyder slå sönder (motståndarens argument)]. Dock… – vare sig Lena eller jag gick på den NITEN.

  I o f s så är det i grunden inget fel med debatter heller – därför att ”Antingen eller !”-köret – som så varmt omhuldas av Etablissemangets PyramidMaktHavare och deras medlöpare (= flest i antal) kan ju också vara bra ibland = väldigt sällan.


  Personligen upplever jag STARKT att det är på tok för lite av Interaktiva Dialoger = intellektuell Kommunikation i dags dato allmänt sett. Så jag är in i märgen övertygad om att mera av Interaktiva Dialoger = Kommunikation enskilda människor emellan, såväl som grupper av människor – och ej minst organisationer – i form av myndigheter, företag, politiska partier osv – emellan – VÄLDIGT snabbt skulle ge oss ett helt annat = MYCKET vamare (video ca 6 min) = MYCKET medmänskligare samhällsklimat. Men det kan Wi ALDRIG få reda på – ifall Wi ej provar – DET ÄR OMÖJLIGT ❗

  Vem skulle kunna förlora på att Wi testar genom att ”prova på” ❓

  Tja… – i vart fall ej Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – som jag ser det. Dom ENDA som intellektuellt sett – på kort tid kan ”förlora” på detta – är ju PyramidMaktHavarna och deras medlöpare (= flest i antal). Men över lite längre tid sett – så blir ju dom också väldigt STORA vinnare (dom kommer ju ut ur sitt eget helvete – genom att ej får vidare chanser att ställa till ett på tok för jävligt Helvete för miljarder människor), verkligen… 💡 = detta är ett Win-Winscenarie för alla och envar – ABSOLUT.

  I o f s så kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på (video ca 8 min) – så det så. / Josef 8)


  ALLA tillräckligt små barn ÄR dominerat Intelligenta
  = dom VET att wåra intelllekt = wåra i o f s helt fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska hjärnDatorRäkneMaskiner – ÄR som autopiloten i coockpit på flygplan. Flygplan kan ALDRIG råka ut för NÅGONTING annat än en kraschlandning – ifall flygplan körs ENBART med autopilot (video ca 7 min) = när bränslet är slut så BLIR det en kraschlandning ned på jorden Terras ytteryta = Död och begravning för gott.

  EXAKT detsamma blir det ju för ALLA människor i kött – som sedan barnsben har hjärnFörsmutsat med vuxenvärdens intellektualIsmer. ”Inget konstigt alls !” (video ca 3 min).

  Hur kan det komma sig ?


  Hjärnan är INTE en generator som alstrar tankar, utan ett filter som begränsar medvetandet – genom de intryck som präglats in i den från omvärlden
  (video ca 10 min). Wi är det omgivningen gjort oss till. Wi BLIR den Wi ÄR först när Wi hittar det lilla ljus inom oss själva som är wårt innersta väsen, ofta dolt under tjocka lager av världsliga intryck.” – slut citat härifrån.

  ALLA tillräckligt små barn = Intelligenta barn – KÄMPAR bokstavligt talat för sina egna LIV – med att ständigt och jämt försöka med att Interaktivt kommunicera sin medfödda (och i grunden oförstörbara) Intelligens med den vuxenvärld dom har fötts in i. Men hittills så har som princip ALLA barn misslyckats med det = ALLA hamnar i det av wåra GalenPanniga (folkrättsligt sett) PyramidMaktHavares och deras medlöpares (= flest i antal)varmt omhuldade köret sjukDom, ålderDom och en ABSOLUT oundviklig Grav-i-Terra.

  Så Livet i kött är ju INGENTING annat än en dödsresa – i det perspektivet sett = i grund och botten HELT meningslöst – INGENTING ANNAT. Men det är ändå ej riktigt riktigt sant – Tack och Löv ❗ … – för det finns ändå en intellektuellt nästan HELT bortglömd POTENTIAL för människan att leva i kött som ”MATERIASKAPELSENS KRONA !”

  Om vad som krävs av oss s k vuxna – för att det skall vara FULLT ut MÖJLIGT – håller jag på med att i sak inspireras till = skriva om HÄR.

  Ifall Du nu vill gå tillbaka till del 1 – så finns den HÄR.  KÄR LEK = ”ATT OVILLKORLIGEN OCH STARKT TYCKA OM NÅGON FÖR DET DEN ÄR, OCH EJ FÖR DET SOM GES.”
  – eller – ”The Holofractographic Universe” = ”Wi are all One !” (3 st 10 min videos). Det får ju uppfattas som någonting HELT annat än det åt hållet ”körda” (video ca 9 min) PyramidMaktHavaregon ständigt och jämt hittills har lyckats med attoss av vanligt folk att tro på. Tro = att ej alls själv (video ca 10 min) veta = rädsla (video ca 8 min).


  Vad som finns tänkt och skrivet ovan – är måhända i o f s ej av särskilt stor intellektuell betydelse i sak för Dig som läsare, kanske… Dock… – vad det tänkta/skrivna – partiellt eller i sin helhet ”väcker till liv” inom Dig som läsare – det är högintressant. Men ej alls för mig eller någon annan – men för Dig själv, allra troligast… 💡 – hälsar Josef 😉

  Taaack… – för att Du ”offrat” av Din ”dyrbara” tid – genom att här vara närvarAnde. 😉  GRUNDORSAKEN TILL ALLT ELÄNDES ELÄNDE I VÄRLDEN; ”Ge mig kontroll över en nations pengar – och jag bryr mig ej om vem som skriver lagarna !” Detta kan uppfattas som den allt överskuggande och grundläggande affärsidén (sedan mitten av 1800-talet) för Mayer A B Rotschilds världsomspännande bankimperium (video ca 10 min) = The EndGame (video 2 tim 20 min) = Harmagedon

  Detta p g a att wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare vill äga världen plus 5% = UPPENBART kriminella PyramidSpel (folkrättsligt sett) med oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder, tyvärr tyvärr… 😥


  Men å andra sidan – ifall det kommer in lite nytt folk i Riksdagen efter nästa val = sådana som kan tänka självständigt = FRITT = ej MainStreamat – så kan ju i så fall den allt överskuggande BETYDANDE nationella frågan ställas – om vad som NU MÅSTE göras – för att Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – skall kunna få ett drägligt liv i Sverige framöver ❓

  Mitt svar på det ÄR att den FolkStyrda staten = enbart staten SKALL ha 100 % kontroll över peningmängden i en nation – INGEN ENDA ANNAN


  Vem skulle kunna förlora på att Wi testar genom att ”prova på” ❓

  Tja… – i vart fall ej Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – som jag ser det. Dom ENDA som intellektuellt sett – på kort tid kan ”förlora” på detta – är ju PyramidMaktHavarna och deras medlöpare. Men över lite längre tid sett – så blir ju dom också väldigt STORA vinnare (dom kommer ju ut ur sitt eget helvete – genom att ej får vidare chanser att ställa till ett på tok för jävligt Helvete för miljarder människor), verkligen… 💡 = detta är ett WinWinscenario för alla och envar – ABSOLUT.


  I o f s så ÄR ju ALLT tillåtet i MateriaSkapelsen (video 64 min). T o m att ”ladda” atmosfären ÖVERALLT med GRAVT hälsoförstörande IT-SMOG (troligast det VÄRSTA av allt i hela mänsklighetens ofattbart barbariska historia), FINANSKRISBLUFFARNA, CO2-BLUFFEN, RELIGIONSBLUFFARNA, SYND– OCH SKAM-BLUFFARNA osv osv.

  Men vad det är för MENING med det här PÅGÅENDE jävla helvetet kan Wi ju NU (video ca 4,5 min) undra över ? Vore det ej väldigt MYCKET roligare att ha roligt = att Kärt Leka ETT HELT ROLIGT LevAnde Liv i kött också (video ca 7 min) ❓ – undrar Josef 😉 🙄


  ”Ekonomin i varje nation är deflation”
  (video 1 tim 51 min). Ingenting kan stoppa det – utom en radikal monetär reform. Detta bekräftas i sig av finansminister (video ca 2 min) Anders Borg: ”Vi erbjuder bankerna 50 miljarder kronor, det betyder att bankerna i sin tur kan låna ut i storleksordningen 500-600 miljarder kronor ❗ – slut citat härifrån.


  ”Det går att lura en del människor hela tiden.
  Det går att lura alla människor under en del av tiden.
  Men ”luringarna” kan ju ej lura ALLA människor i världen, HELA tiden”

  (…”wealth of Rothschild consists of the bankruptcy of nations” = sant !)
  – det är OMÖJLIGT (video ca 6 min) menar Josef.


  Så NU ser Wi fram emot wår egen och hela landet Sveriges skuldfrihet – och då blir nog folkhälsan helt automatiskt bättre också;

  OM NATIONALEKONOMI ÖVER POLITIKERNAS NIVÅ

  ”En rik turist kom in på byns hotell, lade en tusenlapp på disken och bad om en nyckel för att titta på ett rum. Hotellägaren blev glad, tog tusenlappen och sprang till kötthandlaren och betalade sin skuld på tusen kronor.

  Kötthandlaren sprang i sin tur till bonden och lämnade tusenlappen som han var skyldig. Bonden tog tusenlappen och sprang till mackägaren och betalade en skuld på disel.

  Mackägaren blev glad och sprang till byns hora och betalade sin skuld på 1000 kr. Hon sprang i sin tur till hotellet, glad i hågen lade hon upp tusenlappen på disken och gjorde sig därmed skuldfri på hotellet.

  Just då kom turisten ned, han var inte nöjd med rummet så han tog tillbaka tusenlappen som låg på disken och drog därifrån. Det blev stor glädje i byn, ingen hade tjänat några pengar men alla blev skuldfria.” – slut citat härifrån.

  Om hur Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – ”lätt som en plätt” fixar detta för hela landet Sverige HÄR, HÄR, HÄR – samt framförallt HÄR . 😉


  Alla har Wi RÄTT att må bättre
  (även ekonomiskt och politiskt ?) = leva vällustigt ❗ – eller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: