JORDEN TERRA ÄR IHÅLIG – ELLER ?


For translation of this to English – ”click” here.

Om innehållet i bloggen i detta register.

Frihetstillstånd för bloggägaren Josef Boberg finns här.


NASA Receives Radio Signals from the Center of the Earth /ALIEN Civilization Beneath World’s Surface


JORDEN ÄR IHÅLIG – ELLER ?

Den Inre Jorden eller Agarta kan vara en mycket överraskande aspekt för vissa. Enligt den beskrivning av verkligheten från meddelanden som publiceras på denna webbplats är Jorden ihålig. Skalet är proportionellt lika tjockt som skalet av en apelsin eller omkring 1.287 km. Andra planeter i detta solsystem, såsom Mars och Venus, och andra planeter runt andra stjärnor är också ihåliga. Detta är normen i Universum.

Det finns stora ingångar till Inre Jorden både på Sydpolen och Nordpolen. Amerikanen Amiral Byrd beskriver sitt plans flygning via Nordpolen in i den Inre Jorden och tillbaka år 1947. Dessutom finns det tunnelsystem vid andra breddgrader till Inre Jorden, särskilt i Tibet. De fabler från Tibet i Shangri-La beskriver livet i Inre Jorden och staden Shambala, som ligger direkt under Himalayas bergskomplex. Dessutom ligger staden Telos i den Inre Jorden nedanför Mount Shasta i USA och den är ansluten via system av hemliga tunnlar till jordytan.

– slut citat från en bit ned i texten här.

Saga eller Sanning ?


1947/02/19 – Admiral Richard B. BYRD – och hans flygstyrman – flög genom ”vädringshålet” vid Nordpolen (ca 10 mil i diameter) in i jorden Terras inre domäner. Hans loggbok om flygningen som sådan – och vad som i övrigt då hände – finns här – och översatt till svenska här. Googla på Admiral Richard B. BYRD så kommer det upp en hel del mera om detta.

Boken: ”ETIDORHPA” (en översättning till svenska finns här) går ej av för hackor heller – i sin beskrivning av hur den ca 100 mil tunna jordskorpan (jordens diameter är ca 1200 mil) ser ut inuti ned till det inre hålrummet – som har diametern ca 1000 mil.


En talande bild på hur jorden Terra ser ut i genomskärning här – och ett kristallklart foto av Sydpolen på Jupiters ”vädringshål” – med lite förklarande text på svenska – här http://thegreaterpicture.com/sv/hollow-earth.html

Där framgår också varför det ej finns några bilder på jorden Terras ”vädringshål” vid Nord- och Sydpolerna. Alla planeter, månar och Solar i Universum är ihåliga – eller ?

jorden Terra är också ihålig. Thats it – eller ?


VÄL BEKOMME BÄSTA BESÖKARE – ”DET GÄLLER LIVET”

– och då ej minst för att komma ur vanföreställningen att jorden Terra skulle kunna vara ett homogent glödande inferno inomjords.


”Den andra min väninna Lena är också gift med en stenrik man som äger en firma – där han arrangerar Nordpolresor med isbrytare för miljardärer. De betalar i dricks en tusen dollar för en kopp kaffe serverad…”

Tala om exotiskt resmål ! Men tala om för Din väninna hur att göra det än mera exotiskt – enär jorden Terra i allt väsentligt ser helt annorlunda ut – än vad mänsklighetens makthavare har inbillat Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – sedan tiden för när den ”platt som en pannkaka”-jorden blev ett runt klot – uppfylld med ett glödande inferno i sitt inre.


Rah = Livet Självt kanaliserad – säger att jorden Terra är som en trasig fotboll = socklarna ”gnider” mot varandra. Jordskorpan – som ser ut som en schweizerost med landskapsstora hålrum i – och är ca 100 mil tunn. Hålrummen är bebodda av varelser i kött – och växtligheten där slår det som finns på utsidan med hästlängder – avseende ymnighet och mångfald. Det allra mesta av floran som finns på ytterytan – har sitt ursprung i sådant som har spritts från jordens inre. Detsamma för faunan.

Jordens diameter är ca 1 200 mil = jordens inre har diametern ca 1 000 mil. I dess centrum finns en inre sol – runt vilket ett molntäcke kretsar – så att det blir mer eller mindre natt och dag även inomjords. På jordens utsida är det ca 70 % vattenyta och ca 30 % landyta. Inomjords är det tvärtom.


Ca 60 mil ned i jordskorpan finns ett antigravitationsfält = där är gravitationen noll = samma tyngdlöshet som finns i rymden. Sen vänder gravitationen tvärsom. Inomjords är gravitationen mindre än på utsidan = ca 40/60. Det gör att t ex träd inomjords kan bli 400-500 meter höga – och att det är betydande lättare att röra sig inomjords än på utsidan.

Det finns många öppna förbindelsekanaler mellan jordens inre och yttre. De två största finns vid polerna. Den vid Nordpolen har en diameter på ca 10 mil – och är täckt med Atlantens vatten i sin vertikala del – med sådant djup att det går bra att segla in till jordens inre. Men någon sådan allmänt känd segeltur har ej gjorts sedan fiskaren norrmannen Olaf Jansen och hans pappa av misstag seglade in 1811.


Dom blev hänförda över det dom där fick uppleva i jordens inre domäner under några år. Sen seglade dom vidare ut genom öppningen vid Sydpolen. Väl ute så förliste fiskebåten i hårt väder – varvid pappan omkom. Sonen Olaf Jansen överlevde och räddades.

När han för sina räddare försökte berätta om vad han hade upplevt i jorden Terras inre domäner – så blev han betraktad som galen. Thats Life när hen vet något som ingen annans operativsystem har hört talas om. Än värre blev det när han kom hem. Han blev inspärrad och fick sitta ca 28 år i fängelse.


Därefter emigrerade han till Amerika – och skrev där en bok om det hela. Om den boken på nätet här. En Google-översättning av boken till svenska finns här.

Sen tog det till 1947 innan amiral Bird med sitt flygplan blev ”inlyft” till jordens inre domäner av inomjordingarna. Om det äventyret här. För hans vidkommande blev det näst intill fängelse = han fick livstids munkavle av militärledningen – och dog några år senare av det skälet.


Det som styrker att wår fantastiska planet jorden Terra ej alls är ett homogent glödande inferno i sitt inre – är tyngd- och gravitationslagen. Terra har en diameter av ca 1 200 mil. Ifall Du kan räkna på vad 600 + 600 mils materiagravitation med densiteten flera ton per m3 – skapar för tryck i den bolliga jorden Terras centrum – så är det omöjligt att komma fram till annat än att Terra skulle ha kollapsat till ett svart hål. Det gäller alla andra planeter i Universum också.

Detta därför att ”svarta hål”-trycket existerar redan ca 60 mil ned i jordskorpan – ifall det ej skulle ha funnits ett antigravitationsfält där. Ifall Du kan föra annat i bevis med vanlig matematik – så vill jag gärna få del av det.


Med andra ord blir gravitationstrycket redan vid ca 60 mil så enormt stort – att ingen av materiaatomerna där skulle palla för det trycket – utan de skulle alla kollapsa till ett ”svart hål” – som i sig skulle dra med sig hela jorden i den processen = jorden Terra skulle på några ögonblick förintas som materia.

Men tack vare att jordskorpan är som en schweitzerost – med otaliga landskapsstora hålrum – och att antigravitationsfältet finns ca 60 mil ned – så pallar materia-atomerna för det rådande gravitationstrycket. Så Skaparen av jorden Terra – och alla andra planeter också för den delen – såväl som Universum som sådant – var och ÄR inget dumhuvud precis – om hen så säger.


En liten klick av mänsklighetens makthavare känner mer eller mindre till – att jorden ej alls är ett kompakt glödande inferno inuti – och att det finns en vida överlägsen, Oss utomjordingar, civilisation av inomjordingar – såväl som att det finns mellanjordingar i jordskorpans landskapsstora hålrum också. Det tyder bl a den militära bevakningen av Nordpolshålet på.

Att sen samma makthavare hittills ej alls har valt etablera närmare kontakt med inom- och mellanjordingarna – kan hen ju undra över varför. Istället lägger dom ned ofantligt med pengar på att ”yra omkring” i rymden – och leta efter Liv på utsidan på andra planeter. Det är hart när utsiktslöst att lyckas – därför att enligt Rah = Livet Självt kanaliserad – så finns det bara en handfull planeter i hela Universum – som är bebodda och har flora och fauna på utsidan som jorden Terra har.

– slut citat från en bra bit ned i texten här.


…Vårt Universum är nästan 50 biljoner år gammalt och existerar på grund av en idé från Skaparen. Jorden är mer än 600 miljarder år gammal. Det mesta av den bestod av gas, en fas som varade tills för omkring 70 miljarder år sedan. Vid den tidpunkten tog Jorden sakta men säkert en form. Vi själva kallar vår planet ”Jorden”, men i Universum är den mer känd under namnet ”Terra” eller ”Gaia”. För länge sedan var namnet ”Shan” vanligare….”

– slut citat från en läsvärd FB-post här – som Du bara kan se ifall Du är inloggad på Facebook.

En bra bild på den ihåliga vackra planeten jorden Terra finns här.


  http://www.youtube.com/watch?v=OvE7WWuJp-U&feature=


  http://www.youtube.com/watch?v=qlY5uQe0N9A


  http://www.youtube.com/watch?v=S3Sw_mPLkEU


  http://www.youtube.com/watch?v=fUc2-NPYJZQ&playnext=1&list=PL2CC62593D90FEF6A&feature=results_mainOM DESINFORMATION = BLUFFARNA RÖRANDE MÅNFÄRDERNA HÄR, OM CO2-BLUFFEN HÄR, OM BRIST PÅ ENERGI-BLUFFEN HÄR OCH OM UNIVERSUM SOM ELEKTROMAGNETISKT, ENLIGT NIKOLA TESLA, HÄR.


Hollow earth strange photos (video ca 7 min).


Lite om forntida besökare på jorden Terras ytteryta här (video ca 21 min).


Tänk ifall skolvetenskapen (läs den globala BankingLigan = globala banksters med bankirfamiljen Rothschild i spetsen) lade ned en bråkdel av sina resurser för forskning på att närmare ta reda på vad Wi har under fötterna – istället för att yra omkring i Universum (video ca 64 min) och leta livandra planeters ytteryta – skulle Wi då någon längre tid kunna leva i okunskap om att jorden Terra är ihålig ❓

Men ”simma lugnt” – för Thrive – What On Earth Will It Take ? (video 2 tim 12 min, svensktextad). Mer om det här.


Att jorden Terra är ihålig styrks av bl a videon Inside the Hollow Earth (ca 11 min). Mera om det i sak här. Sedan mer än 35 år tillbaka – så har jag personligen många många gånger undrat över – varför månen ej nyttjas av wår vetenskap – som en plattform för vidare studier av Universum (video ca 64 min).

När jag fann den här videon – Secret Space, Volume 2 ”Alien Invasion” 2/4 (ca 32 min) – så kom svaret helt automatiskt – och det är: ”Månen – såväl som jorden Terras inre domäner – är helt enkelt ”forbidden areas” för wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare. Om det har jag tänkt och skrivit lite mera ingående här.

På Wikipedia om att jorden Terra är ihålig här och här. Biorama 2: Inside the Hollow Earth här. New Age Nazi Deception part 3 of 10 Nazi Expedition Hollow Earth (video ca 9 min).


The Gaia Hypothesis proposed by Dr. James Lovelock in collaboration with Dr. Lynn Margulis – What is endosymbiosis ? – There were two fundamental components of Lovelock and Margulis’s Gaia theory:
1. The planet is, in Margulis’s words, a ”super organismic system”
2. Evolution is the result of cooperative not competitive processes.
= Det biologiska livet tog inte över hela världen
(= jorden) genom att bekämpa, men genom nätverk” (dvs genom samarbete) = Universums GrundPrincip

Wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare är de ENDA undantagen i Universum – som bekräftar den principen.


Etablissemangets PyramidMaktHavares (video 2.44 min) Brist VERKLIG Kunskap = Världens Gissel ❗ (video ca 10 min), tyvärr tyvärr… 😥 – och en indikation på var Wi själva befinner oss (video ca 10 min) – kan Wi få en viss uppfattning om här.


”Bara två saker är oändliga, Universum och den mänskliga
(video ca 10 min) dumheten. Men när det gäller universum är jag ännu inte absolut säker” – sagt av Albert Einstein. Rimligen menade han då den finansiella eliten – för det var ju dom han hade att ”stångas” med. ”Utan tvivel är man inte riktigt klok !” – ifall Wi tillskriver wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare någon form av förstånd som gynnar oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder.


The Ringing Cedars = helt otroligt ❗ intellektuellt sett – men likväl pågående VERKLIGHET i dags dato – Tack och Löv ❗ …
(Om hur ”pyttelite” tid för eget tänkande och handlande Wi har – klicka på det återgivna kapitlet i bok 5 här) Om Anastasia som person här och här.


Principerna för sann Sanning förändras hart när aldrig i wårt intellektuella perspektiv sett – men är paranormalt = parallellt likväl i STÄNDIG förändring/rörelse = Lekfullt HelAnde Liv – i ”Det SuperIntelligenta ElektroMagnetiska Plasmats” = Den allomfattande Intelligensens perspektiv sett.


Paranormala sanningar = sanna sanningar – kan ALDRIG fackas in intellektuellt – därför att de är ALLTID högst individuella – samt förändras ALLTID över tid – intellektuellt sett.

Detta retar ej alls så sällan åt hållet gallfeber på dominerat intellektuella personer (expertspecialister) = sådana som tror att dom vet – när dom egentligen enligt Platon bara har en pytteliten s k kunskap – som i huvudsak är trosföreställningar – som är spetsade med något/några stänk av sanning.


Om den s k ”fria” forskningen här och här + ej minst här och här.


En måhända åt hållet tänkvärd/förklarande kommentar här – om varför planeter sagts och sägs vara ”döda homogena klumpar” av etablissemangets PyramidMaktHavare och deras medlöpare.


Den inre kretsen av den åt hållet dominerat intellektuella PyramidMaktHavare i Vatikanen i Rom har sedan lång lång tid näst intill vetat att jorden Terra ej alls är ett glödande inferno i sitt inre.


För ca 3000 år sedan visste ALLA människor på jorden Terras ytteryta att dom bebodde just ytterytan på ett ihåligt klot ❗


Varför ❓

Tja… – dom visste det helt enkelt därför att dom helt enkelt vid den tiden då och då själva umgicks med såväl inomjordingarna som mellanjordingarna ❗ Och detta då trots att PyramidMaktHavarnas påhittade djävulska religioner då hade funnits i ca 3000 år. Dock… – den tidens snabbhet i att on mass missleda vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna i världens alla länder – var ju ej alls så omfattande och effektiv då – som den är i dags dato.


För ca 2000 år sedan – vid tiden för Yeshuas = Jesus gästspel * – så hade en hel del av vanligt folk = humana MedMänniskor fångats av sin tids PyramidMaktHavares och deras medlöpares förryckt vansinniga GalenPanneGalenskap – så dom trodde att jorden var platt som en pannkaka. Ca 1500 år senare så försökte vissa att påtala att wår fantastiska bolliga jord Terra – i vart fall var rund – men dom ”tystades” då på olika sätt.


Dock… – idag har väl dom flesta accepterar att jorden Terra i vart fall är åt hållet rund – vilket i o f s är en ren lögn också – för klotet är snarare en ellips – som vid polerna är platt och med inbuktningar. Så – ibland slås Josef av tanken:
”Vad kommer att hända med mig – som på fullt allvar ”marknadsför” att jorden Terra är en bollig ihålig planet = rymdfarkost ❗ ”

Tja – faen vet – men Wi som fortfar att andas får se, troligast… 💡


Dock… – den här vetskapen finns idag hos ej alls så få andra av wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare också – förutom Vatikanens. Lögnen om vad Wi har under fötterna har genom wår ebarmeligt barbariska historia som princip varit Källan till hart när oändligt mycket Stress = ”Manager Disease !” hos vanligt folk = ångest för Helvetet under wåra fötter.

Ifall Du vill veta mer om vad den åt hållet humanDementa och/eller Autistiska PyramidMaktHavare och deras medlöpare i Vatikanen i Rom vetat sedan lång lång tid – och vad ej alls så få av wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare mer eller mindre väl känner till – kan Du finna lite om på bl a;


1. klick = Libra Rising = …bild på ihålig jord (Tips – kolla den bilden då och då, för det tog Josef åtskilliga månader innan mitt då MainStreamade intellekt accepterade idén om jorden som en en åt hållet elliptisk = ”orund” ihålig ”boll” mm.) – samt index längst ned för ”Our Hollow Earth” = information om mycket mycket mera om ”Moder Jord = Terra”… 💡


2. klick = THE FLIGHT TO THE LAND BEYOND THE NORTH POLE = [A Copy Of Admiral Richard B. BYRD foreword by: Dr. William Bernard Ph.d., D.D.
The reader of the following documentation should find a striking example of dire devotion. Especially when one considers that this log diary was written in the year 1947 in the months of February and March, under circumstances that evidently defied the imagination and credibility, for those times as any others. Here is dealt with the evident answers the origin of the so called UFOs, as well as the Hollow Earth, or as the admiral described. …

Google-översatt till svenska:

Läsaren av följande dokumentation bör finna ett slående exempel på förfärliga hängivenhet. Speciellt när man betänker att denna logg dagbok skrevs under år 1947 i månaderna februari och mars, under omständigheter som uppenbart trotsade fantasi och trovärdighet, för de gånger som alla andra. Här behandlas de uppenbara svaren ursprunget till så kallade UFO: n, samt Hollow Earth, eller som amiralen beskrev. …]


3. klick = ”The Smoky God – A Voyage to the Inner World” = [This is the story of a Norwegian, Olaf Jansen, and his father, and their trip on a sail boat to the inner earth, via the glaciers of the north polar region. Olaf Jansen was born October 27th, 1811 and was ninteen years old when he took that fateful fishing trip with his father between April and June of 1829. It was after they reached Franz Josef Land from Stockholm that the two decided to venture even further north where they believed they would find the land of the ”Chosen”. After escaping a fierce storm and perilous icebergs they sailed smoothly for eleven days, always in what seemed to be a northerly direction. Then, around the 1st August they saw what appeared to be a red sun or planet which rose higher as they advanced inward. A few days later they reached the shores of – of a mighty river which further carried them inland for another ten days coming to around the first of September. They anchored on a sandy beach whereupon they were greeted by six giant men whom befriended them. …]


4. klick = ”ETIDORHPA !” (= Aphrodite baklänges…) = [Joseph H. Cater, in his book ”The Ultimate Reality”, has the following comments to make regarding the book Etidorhpa:
“It is important at this stage to mention a book concerning the hollow Earth, the finest that has yet been written. It not only contains more important factual information than any other book, but also goes far beyond them in other respects. This great book probably contains more profound metaphysical and scientific truths than any other book written up to the present. The book is entitled Etidorhpa and was first published in 1895. Some books are written in the form of a novel in order to present certain ideas or truths without inviting undue -attack from various quarters. Etidorhpa is considered by most to be a science fiction book. Any intelligent and discerning reader realizes that it isn’t. …].


JOSEFS BESKRIVNING AV WÅR ”MODER JORD TERRA”

Terra är en SuperIntelligent LevAnde varelse. Terra har en diameter av ca 1 200 mil – och sfär-skalet har medeltjocklek av ca 100 mil. Sfär-skalet ser ut som schweizerost med landskapsstora hålrum inuti skalet – där det finns ett otal arter av både flora och fauna. Det hela får sin solenergi av de högre vibrationsfrekvenserna av solens strålning emot den bolliga jorden Terras ytteryta – som ju bokstavligt talat går rakt igenom jordskorpan. Sisådär ca 90 % av Solens energi har det högre frekvensomfånget = det kan ej alls mätas med wåra instrument. Dagsljuset i jordskorpan har en violett färgton. Ungefär i centrum av jordskorpan – med en påtaglig dragning emot jordskorpans inneryta – finns ett antigravitationsfält, som är ca 10 mil ”tjockt” – där materiagravitationen överhuvudtaget ej alls existerar. Där råder exakt samma förhållande för oss – som när Wi tyngdlöst svävar omkring i rymden.


Antigravitationsfältet gör att absolut inga av mänskligheten kända instrument – kan mäta någonting överhuvudtaget i närheten av eller innanför detta antigravitationsfält – på det sätt som Wi utgår ifrån att de skall mäta åt oss. Så glöm för evigt bort att mänskligheten i gemen – överhuvudtaget vet någonting om hur Terra ser ut och fungerar inuti – på större djup ned i jordskorpan än en eller annan mil = ca 1 : 1 200 x 100 = 0,08 % av vad som finns att veta ❗ Det är mycket mycket välgörande för att behålla ett litet uns av sitt personliga medfödda förstånd.


Det finns ej en enda planet i Universum som har varit – är i dags dato – eller någonsin kommer att kunna vara ett cirkelrunt homogent materiaklot. Ej ens månen är det – även ifall det rent matematiskt skulle kunna vara så. Som princip är alla planeter också bebodda invändigt av Intelligenta civilisationer. Undantagen ifrån den principen är en handfull av de miljarder planeter – som finns i Universum – som också är bebodda på ytterytan. Jorden Terra är en av dem. Så att leta efter biologiskt Kärt Lekfullt HelAnde Liv i kött på andra planeters ytteryta – är ju kort och gott patetiskt = förryckt önskan-idioti * . Lika patetiskt som att in absurdum analysera några sandkorn på en takpanna – och därmed inbilla sig att av det kunna få fram hur huset ser ut inuti avseende rumsfördelningen osv – och hur dom som bebor huset ser ut och lever sina Kärt Lekfullt HelAnde Liv i kött. Att alla planeter är bolliga = ihåliga styrks i sig av att USA har ”belastat” månen med riktad elektromagnetisk energi – och fått dess skal att svänga (gjordes med hjälp av Nikola (vido ca 46 min) Teslas s k HAARP-teknik). Hur i helvete skulle det ha varit möjligt – ifall månen hade varit ett homogent materiaklot ❓ Den matematiska och logiska förklaringen på varför det kort och gott är omöjligt kommer senare i den följande texten.


Ej alls så få arter av flora och fauna på den bolliga jorden Terras ytteryta har sitt ursprung i jordskorpan och/eller det inre hålrummet = de har tidigare ”klättrat” upp på den bolliga jorden Terras ytteryta. Ej alls så få arter – av de som mänskligheten tror [Tro * = att ej alls Veta ❗ – * ] att dom har utrotat – har ”klättrat” ned i jordskorpan – alternativt tagit sig in i Terras inre. De lever där vidare i högönsklig välmåga. Det senare styrks i sig av att det enligt skolvetenskapen lär vara så att ca 20-30 % av alla flyttfåglar Wi har i Sverige – flyger norrut = de flyger in i den norra vädringsporten av Terra = till det inre hålrummet av Terra vid Nordpolen. Ifall det ej skulle vara så – så skulle ju dessa flyttfåglar bokstavligt talat vara stupida idioter – och flyga sin egen ”frysdöd” vid Nordpolen till mötes. Det är omöjligt – enär flyttfåglarna precis som Terra är Intelligent. Stupiditet i förening med Autistisk idioti * är nog unikt i Skapelsen – som människosläktets adelsmärke, troligast…


Terra är ej alls en helt cirkelrund sfär – utan snarare en åt hållet elliptisk sfär med konkava inbuktningar vid båda polerna – där ”vädringshålen” av den bolliga jorden Terras ytteryta inre hålrum finns. Vädringsporten vid Nordpolen lär ha en diameter på ca 10 mil. Numera finns det ju många fotograferingar av Terra ifrån rymden – som fortfarande ser ut som att jorden är cirkelrund. Men vet då att i t ex NASA som princip alltid fejkar/manipulerar alla foton – som släpps till allmänheten för kännedom. Så alla dessa rymdfoton av Terra är kort sagt bluff – ej mer och ej mindre än så.


Den bolliga jorden Terras inre hålrum drivs energimässigt av en inre wobblande Sol i hålrummets centrum. Solen där har en åt hållet kopparfärgad solstrålning. Det är denna Sol som är orsaken till det Wi utomjordingar kallar för Norrsken – som wåra skolvetenskapare ännu aldrig lyckats med att fullt ut nöjaktigt förklara vad det beror på. Dagsljuset för inomjordingarna – upplevs av oss utomjordingar – som det skymningsljus Wi har om aftonen – när wåran yttre Sol tonas ut över t ex en havsyta vid kvällningen. Ej alls så sällan kan ju då wåran yttre Sol också ha åt hållet kopparfärgton. Klimatet i den bolliga jorden Terras inre hålrum är åt hållet varmtropiskt – med en temperatur av sisådär ca +23 °C. Dag och nattupplevelserna för inomjordingarna – kommer av att det finns en molnformation som cirkulerar runt deras Sol – och skuggar bort den direkta solbelysningen på delar av den bolliga jorden Terras invändiga jordyta. Så för flora och fauna finns det natt och dag även inomjords. Landskapet inuti Terra är ca 30 % vatten * – och havsyta och ca 70 % landyta. På den bolliga jorden Terras ytteryta är det det omvända förhållandet. Vädret inomjords är betydande lugnare – med avseende på vind och temperaturväxlingar osv – relativt wårat på ytterytan.


Wi utomjordingar talar ej så sällan numera om växthusklimat. Men tala om att wåra närmaste grannar inomjordingarna – såväl som mellanjordingarna – har tropiskt växthusklimat. Det finns t ex skogar av träd hos inomjordingarna – som är åt hållet ca 400 meter i höjd. Det finns det Wi kallar för ”krokofanter” = en större modell av wåra elefanter, drakar som flyger osv i djurriket – såväl som småfolk och jättar av befolkningen och allt däremellan. Jättarna har en höjd över markplanet på åt hållet 4-5 meter. Det finns t ex kantareller hos mellanjordingarna som är lika stora som normala träd är hos oss utomjordingar osv. Dock… – ifall Du personligen vill veta lite mera i detaljer om allt det här – så kolla då på de länkadresser som jag angivit i inledningen. En annan källa till sann Kunskap – om hur mellan- och inomjordingarna har det och lever – är att också läsa wåra gamla odödliga sagoböcker – och en del nyare också för den delen. Det finns också en del scince fiction som ej alls är så tokig, faktiskt…


Hur vet Josef att det är så här ❓

Tja… – hur vet Du som ställer frågan att det ej är så här ❓ Josef vet – i och för sig som en andrahandsuppgift, men i alla fall – därför att Josef har en nära vän som då och då besöker framförallt inomjordingarna – men också mellanjordingarna. Josef har mer än en gång frågat vederbörande om att få följa med på en sådan resa. Dock… – än så länge så har Josef fått svaret: ”Tyvärr Josef ❗ Än så länge kan jag ej tillåta det. Detta därför att då skulle jag aldrig få med Dig tillbaka till den bolliga jorden Terras ytteryta igen frivilligt – och jag kommer aldrig att tvinga Dig till någonting. Jag vet att Du just nu ej alls är så dum – att Du skulle resa tillbaka till ”det intellektuella Helvetet på den bolliga jorden Terras ytteryta – ifrån ”HimmelRikena” i Terras inre domäner. Dock… – det är på den bolliga jorden Terras ytteryta Du än så länge har Din livsuppgift i kött given. Men måhända kan det förhållandet ändras någon gång i framtiden – det får Wi se.”


Detta Josefs väns resonemang styrks i sig också av att ej alls så få utomjordingar av misstag har kommit in i den bolliga jorden Terras inre domäner. Väldigt väldigt få av alla dessa har tagit sig tillbaka till ytterytan igen – NaturLiktVist ❗ Vem faen är så dum att han/hon medvetet förflyttar sig ifrån ”himmelriket” till ett veritabelt ”Helvete” ❓ Dom som ändå har gjort det är sådana som varit besatta av idén att informera utomjordingarna om domänerna inomjords och wåra nästgårds vänner där. Dom flesta av dessa har hamnat i fängelse, nerdrogade på sinnessjukhus eller eliminerade som trovärdiga på något annat effektivt sätt. Dom som har varit åt hållet intellektuellt smarta och listiga har valt att berätta om och/eller skrivit ned vad dom upplevt i sagans form. Det har som princip alltid etablissemangets PyramidMaktHavare och deras medlöpare accepterat – av någon anledning som Josef ej känner till.


Dock… – norrmannen Olaf Jansen seglade 1829 – tillsammans med sin pappa på en fisketur – av misstag in genom Nordpolens vädringsport. Efter några år därinne – så seglade dom sedan ut genom Sydpolens vädringsport. Olaf Jansen var då proppfylld med idéer om att informera sina fränder utomjordingarna – om inomjordingarnas domäner och vardagsliv. Han blev för den sakens skull satt i fängelse under ca 28 år av en nära släkting. Därefter höll han käften – och emigrerade till USA * . Dock… – där skrev han ned sina upplevelser i bl a boken som finns på nätet här.


Admiral Richard B. Byrdklick blev på ett spaningsuppdrag med flygplan 1947 över Nordpolen – vägledd av inomjordingarna in genom vädringsporten. Han fick därefter uppdraget av inomjordingarna att informera det allra översta skiktet av wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) om inomjordingarna mm. Men han förseddes med livsvarigt yttrandeförbud om sina upplevelser av sin militärledning m fl. Dock… – strax före sin hädanfärd skrev han den 24 december 1956 ned sin flygloggbok över färden. Ifall Du nu får idén att för egen maskin – via ”vädringshålen” Nord- eller Sydpolen – att ta Dig in i den bolliga jorden Terras inre domäner, så vet då att Du har några utmaningar att lösa – innan det projektet kan lyckas.


1. Jordens Syd- och Nordpolsöppningar är mycket mycket väl bevakade av en militär förening mellan USA och Ryssland. Deras handlingsorder är bokstavligt talat: ”Släpp ej en jävel över bron” = längre fram än på flera mils avstånd ifrån polportsöppningarna. Den norra sägs ha en diameter av ca 10 mil.


2. Inga kompasser eller andra instrument fungerar i och runt polportsöppningarna. Dock… – en vanlig vätsketermometer gör det troligast. Så segla eller flyg – när kompassen mm slutat med att fungera – istället efter temperaturen. Ökar temperaturen är Du på rätt väg – och minskar den är du på fel håll.


3. När den varmfuktiga luften strömmar ut ur polportarna, så blir det moln av det – direkt i och utanför polportarna i det kalla klimatet. Så sikten i området nära och i ytterdelen av polportarna är som princip obefintlig. Detta är också förklaringen av att polportarna aldrig kan upptäckas ifrån luften av t ex flygplan.


4. Inomjordingarna har i grunden samma bevakning och förhållningssätt – till oplanerade besök av oss utomjordingar – som USA och Ryssland har till dom som letar i området efter polportarna. Dock… – inomjordingarnas bevakningssystem och teknologi kan ses som ett finmaskigt knottnät – relativt USA´s och Rysslands hönsnät. Så ifall Du fixar USA´s och Rysslands hönsnät – så försäkra Dig då först av allt om att Du är en välkommen gäst hos inomjordingarna. Annars lär Du nog i alla fall få åka hem igen med svansen mellan benen – utan att ha gjort något besök i den bolliga jorden Terras inre domäner, troligast…


Apropå ”vädringshålen” så används de av inomjordingarnas flygfarkoster också. Dock… – dom har också portar för sina flygfarkoster som dom öppnar och stänger. En av dessa portar finns i området Bermudatriangeln. Det styrks i sig av att en del av wåra egna seglings- och flygfarkoster bokstavligt talat har ”gått upp i rök” där =ej ett enda spår av vrakresterna. En del av detta är måhända medvetet gjort av inomjordingarna – och i andra fall är det helt enkelt misstag ifrån inomjordingarna – när dom öppnar och stänger sina flygportar. Troligast är det också så att de flesta av wåra observationer – under särskilt de senaste ca 100 åren – av s k UFO´s = ”tefat” – har varit inomjordingarnas flygfarkoster – därför att dom var tidigare just tefats- och/eller tallrikssformade.


Personligen tror Josef ej alls att UFO´s i någon större utsträckning kommer ifrån civilisationer i andra planeter – av det enkla skälet att wår barbariska civilisation överhuvudtaget ej alls har någonting att ge dom. Men inomjordingarna måste ju passera oss – när dom ger sig ut på sina flygäventyr i Universum. Dock… – numera så är inomjordingarnas flygfarkoster snarare deltaformade. De är också tillverkade av biologisk metall. Det innebär i sig att farkosterna som sådan är åt hållet Intelligenta. Det innebär i sig också att inomjordingarnas flygfarkoster är självreparerande för mindre ”sårskador” – på ungefär samma sätt som wåra fysiska kroppar i kött är det.

Dock… – vid större ”sårskador” får nog inomjordingarna hjälpa till med lite ”plåster” – alternativt ”sy ihop skadan” på sina farkoster – för att läkningsprocessen skall gå snabbare – såväl som för att ”ärret” ej skall bli så fult. Men – vaddå – det gör Wi ju med wåra fysiska kroppar också vid större fysiska skador. Flygprestanda på inomjordingarnas farkoster – som t ex maximal hastighet, manöverförmåga, flygsträckor utan att tanka osv – är sådana att wårt JAS-plan kan ses som kort och gott ”stenåldersteknik”.


Apropå helt nya intellektuella kunskapsnivåer om teknologi mm i wårt Universum. Det nya som den fria skolvetenskapen [= den ifrån wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare fristående skolvetenskapen] har kommit på att hela Kosmos är ett elektromagnetiskt Plasma-fenomen. Det innebär i sig att alla planeter = inkluderat Solen – är ett slags ”glödlampor” som får sin energi ifrån detta ElektroMagnetiska Plasma – som ju alla planeter bokstavligt talat till mer än 99,99 % består av och vilar uti. Såvitt Josef känner till finns det inga fungerande homogena glödlampor – och det styrker starkt att också jorden Terra * är bollig = ihålig. Mer om ”Det SuperIntelligenta ElektroMagnetiskt Plasmat”.


Det som styrker att wår fantastiska planet jorden Terra ej alls är ett homogent glödande inferno i sitt inre – är tyngd- och gravitationslagen. Terra har en diameter av ca 1 200 mil. Ifall Du kan räkna på vad 600 + 600 mils materiagravitation med densiteten flera ton per m3 – skapar för tryck i den bolliga jorden Terras centrum – så är det omöjligt att komma fram till annat än att Terra skulle ha kollapsat till ett svart hål.

Detta därför att ”svarta hål”-trycket existerar redan ca 60 mil ned i jordskorpan – ifall det ej skulle ha funnits ett antigravitationsfält där. Ifall Du kan föra annat i bevis med vanlig matematik – så vill jag gärna få del av det.


Med andra ord blir gravitationstrycket redan vid ca 60 mil så enormt stort – att ingen av materiaatomerna där skulle palla för det trycket – utan de skulle alla kollapsa till ett ”svart hål” – som i sig skulle dra med sig hela jorden i den processen = jorden Terra skulle på några ögonblick förintas som materia.

Men tack vare att jordskorpan är som en schweitzerost – med otaliga landskapsstora hålrum – och att antigravitationsfältet finns ca 60 mil ned – så pallar materia-atomerna för det rådande gravitationstrycket. Så Skaparen av jorden Terra – och alla andra planeter också för den delen – såväl som Universum som sådant – var och ÄR inget dumhuvud precis – om hen så säger.


En sak till som styrker att jorden ej alls är ett glödande inferno i sitt inre – är att Ryssland för ej alls så länge sedan bestämde sig för att borra djupare i jordskorpan än någon annan därföre hade gjort. Dom gjorde så och kom hart när ca två svenska mil ned. Under borrningen inträffade det följande;

1. På vägen ner upptäckte dom att det först blev varmare och varmare – för att ej säga hetare och hetare – men vid ett visst djup så blev det svalare och svalare igen


2. I slutskedet av borrningen så fanns det ej längre något borrmotstånd – varför dom drog upp borret och sänkte ned en videokamera med mikrofon istället


3. Vad dom då såg och hörde + vad dom plötsligt upptäckte stod skrivet på ryska på himlavalvet ovanför dom – fick en av borrpersonalen att per omgående ta sitt eget liv av daga. Vissa andra blev skrolliga och sitter starkt nerdrogade på mentalsjukhus sedan dess = livstids munkavle. De övriga har fått livstids munkavle på annat sätt.


Ifall Du nu vill ha det här bekräftat så krävs det mest sannolikt att Du är nära vän och kompis med Vladimir Putin, George W. Bush eller Påven i Rom – eller någon annan PyramidMaktHavare av rang globalt, tyvärr tyvärr… 😥


Apropå dom skrolliga så var det Förnuftsmässigt sett dom som var så Förnuftiga – alternativt åt hållet så Intelligenta – att dom dominerat intellektuella PyramidMaktHavarna insåg att det ej alls skulle gå att få dom att hålla käften om vad dom hade varit med om. Den intellektuella PyramidMaktHavarEliten – som hade att bestämma vad som skulle komma vanligt folk till del om denna nya sanna Kunskap = dessa nya gjorda erfarenheterna/upptäckter vid borrningen – beslutade då att absolut ingenting fick läcka ut om vad som hade hänt = hemligt hemligt hemligt… Så vad fanns då annat att göra än att täppa till käften för gott på de intellektuella – såväl som de Förnuftiga och måhända även åt hållet Intelligenta – men med helt skilda sorter av munkavlar ❓ALLA har Wi RÄTT att tillåta oss själva och andra att få må BÄTTRE och BÄTTRE (även ekonomiskt, politiskt, som publik på dansbanor osv ?) = leva vällustigareeller

DAGS FÖR EN FRISKARE FRAMTID = WI TAR VARALIVET I KÖTT ?

Annonser

20 Responses to JORDEN TERRA ÄR IHÅLIG – ELLER ?

 1. Helena Palena skriver:

  Josef: Hur var det nu med skeppet på månen ? Låter intressant…

 2. Josef Boberg skriver:

  4/6-2015 – Apollo Bluffen med Brage Norin

  Föredragshållaren fysikern Brage Norin visar vad som döljer sig bakom kulisserna av månlandningen och att hederliga astrofysiker vet att vi inte kan åka till månen.

  Frågan är varför låtsades man göra det ?

  Föredragshållaren berättar om sina otroliga upptäckter: en av världens största konspirationer !

  Den politiska lögnen kännetecknas av att den är synonym med den politiska sanningen, dvs den politiska korrektheten.


  9/1-13 ”100-tals astrofysiker vet att vi inte kan åka till månen ! Brage Norin berättar om jordens bluff”.


  ”SOLEN ÄR DET FÖRFLUTNA, JORDEN ÄR NUET OCH MÅNEN ÄR FRAMTIDEN”
  – vilket är tänkt och skrivet av Nikola Tesla i juni år 1900


  ”Det går att lura en del människor hela tiden.
  Det går att lura alla människor under en del av tiden.
  Men ”luringarna” kan ju ej lura ALLA människor i världen, HELA tiden”

  (…”wealth of Rothschild consists of the bankruptcy of nations” = sant !)
  – det är OMÖJLIGT (video ca 6 min) menar Josef.


  [Disclosure Project 1/12
  (video ca 9 min) och Secret_Space.avi (video 1 tim 51 min) + om varför Wi av vanligt folk är dubbelbluffade av wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare rörande månfärden 1969 HÄR (video 32 min). Wåra globala PyramidMaktHavare och deras medlöpare är helt enkelt ”portförbjudna” på månen = månens inre domäner såväl som månens ytteryta är ”forbidden areas” – precis som det är – sedan hundratals år tillbaka – avsende jorden Terras inre domäner.


  Detta har av månfolket
  (= ”månIndianerna” – som det finns en bra bild på hur dom ser ut – efter ca 1 minuts speltid av den här videon) tydligt klargjorts av månfolket, i anslutning till månfärden 1969, på ett sätt som ej kan missförstås. Dock… – en hel del av oss av vanligt folk – som ej är ”helt körda” på de globala PyramidMaktHavarnas bluffar (video ca 10 min) – är välkomna. Men då Wi ej har tillgång till PyramidMaktHavarnas teknik för att ta oss dit fysiskt – så får Wi nöja oss med de urgamla kommunikationsteknikerna telepati och teleportering.

  Men vaddå … – dessa urgamla NATURLIGA kommunikationstekniker är ju vida överlägsna ALLT som skolvetenskapen hittills har uppfunnit – avseende såväl tillförlitlighet, prestanda som säkerhet – och ej minst så är de ju ej alls hälsobelastande eller miljömässigt förstörande.

  Varför har det blivit så här ”ännavänt”


  Homo sapiens sapiens ”splits” = människosläktets PyramidMaktHavare är dom ENDA kvarvarande
  (i vart fall sedan mer än tio år tillbaka – i wår tideräkning sett) i HELA Universum (video ca 64 min) – som fortfarande tänker och agerar (= i ALLA sina handlingar ❗ ) Pyramidiskt = konceptet vinnare och förlorare (vilket ju är grundbulten i ALLA kända religioner också, tyvärr tyvärr… 😥 ).

  Alla andra civilisationer i Universum (video ca 4 min) – och det är MÅNGA = minst en inuti varje planet i ALLA Galaxer – tänker och agerar ENBART i termer av Win-Win för ALLA. Måhända inser Du nu själv varför wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare är ”portförbjudna” på bl a månen, kanske… 💡

  Det senaste om vad andra av wåra (video ca 3 min) vänner i Universum (video ca 64 min) just nu håller på med HÄR (video ca 1 min om TRE stycken sfäriska och jorklotsstora metalliska rymdfarkoster vid solen), HÄR (videolista) och HÄR (videolista). Lite om jordens framtid HÄR – och om människan som ras HÄR (video ca 8 min = om wår potential att leva som varelser i kött som materiaSkapelsens Krona ❓ ]


  Hmmm… – HelEna
  – Jag skall återkomma om det här med krigsfartyget på månenens baksida senare, tror jag… 💡

  Dock – apropå månen som sådan. Tänk ifall det är så att Wi är dubbelbluffade om den bemannade månlandningen 1969 ?

  Varför ❓


  Tja – tänk ifall det är så att just månen är MaktPyramidGossarnas så väl omhuldade Jehovas fysiska plats för sitt s k himmelrike – i wårt så i o f s helt fantastiska Universum = Det SuperIntelligenta ElektroMagnetiska (video ca 64 min) Plasmat” ? Wår bibelläsande bloggvän Philippe Ohlund – har ju mer än en gång i sina kommentarer här och där starkt hävdat att just månen har en central roll – i att slutgiltiggöra wåra ”kära” MaktPyramidMaktElit Gossars hart när diktatoriska Makt över oss = den slutliga förslavning av oss av vanligt = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder.


  Dock… – månen är troligast som alla andra planeter i Universum ihålig – och Jehova s k Himmelrike finns troligast därför i månens inre domäner rimligen.

  Ifall det nu är så – så förklarar det ju mer än väl varför MaktPyramid-ElitNissarna 1969 valde att visa den ”fejkade” varianten av filmningen av månlandningen. Dom visste ju då att förr eller senare så skulle någon/några upptäcka att det var fejk – och då skulle helt automatiskt tanken komma upp att det ALDRIG hade varit någon människa på månens ytteryta eller annorstädes på månen.

  Varför


  Tja… – skitenkelt verkligen – som allting annat som är åt hållet NaturLiktVist = enkelt = Intelligent, *, * ❗ För att idiotsäkert kamouflera att människor varit på och inuti månen sedan lång lång tid tillbaka – för att få förslavningsinstruktioner av Jehovaför att för gott = för all framtid förslava mänskligheten on mass med – INGENTING ANNAT – punkt. (I mitt perspektiv sett i vart fall).

  Hur tog och tar dom sig dit dessa MaktPyramid-ElitGossar ? Tja… – ifall det är någon ”stake” i deras gudDom Jehova – så kan det väl ej vara något problem rimligen. För ca 4000 år sedan så tog sig ju Jehova till Sinaiberget – och det kan väl ej vara något problem för en sådan ”herre” att bjuda en och en annan MaktPyramid-ElitNisse på samma resa till månen – eller ?


  Nu ramlar ju också mina polletter ned om det här så kallade Himmelriket – och varför alla ej kan komma dit enligt MaktPyramid-ElitGossarnas GalenPannePåhitt i sina bibelböcker. Månen är ju ej särskilt stor relativt den bolliga jorden Terra – så hur faen skulle alla människor kunna få någon plats att vara på där ❓

  Detta styrks ju i sig av GalenPannornas förryckt vansinniga djävulska påhitt Harmagedon-idén 😈 – med månen som ”Noaks Ark” – och som förutsättning för att bara ett pyttelitet fåtal av oss av vanligt folk = humana MedMänniskor överlever ? ! ? – undrar Josef B.

  Kolla även följande PS-kommentar.

 3. Josef Boberg skriver:

  Uppdaterad den 9 januari 2013


  PS. HelEna – visst är det ”fantastiskt” att wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare – och sedan mer än 6000 år tillbaka, tyvärr tyvärr… 😥 – så in i vuxenblöjan väl har lyckats med sitt i o f s intellektuellt snilliga knep – att bokstavligt talat GrundLura oss av vanligt = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – att under så lååång tid bokstavligt talat leta efter deras påhittade helvetiska och skäggiga gudDomar i himlen – var den nu finns i materiaSkapelsen – såväl som att rikta wår uppmärksamhet = wårt intresse till månen och yttre rymden i allmänhet – så att åt hållet hart när 100 % av oss har glömt bort det Wi alla bokstavligt talat VISSTE när Wi föddes = att det som är verkligt intressant och näraliggande att utforska = att grundligt undersöka och göra känt – det har Wi bokstavligt talat under fötterna – och framförallt oförstörbart inom oss själva – i mitt mer än 67-årade livsperspektiv sett i vart fall.

  Hmmm… – det blev en mer än 6000 år lååång mening… 🙂


  Apropå materian som sådan – så är det ju enligt kvantfysikerna klarlagt att atomen till mer än 99,99 % (i volym sett) består av Tomrum = det som jag föredrar att kalla för ”Det SuperIntelligenta ElektroMagnetiska Plasmat” = all MateriaSkapelses Källa. Av atomerna har det blivit bl a celler – och wåra kroppar består av ca 13 miljarder celler + att wåra i o f s helt fantastiska biologiska ElektroKemiska hjärnDatorer rymmer ca 100 miljarder hjärnceller. Lite mera om det i sak HÄR.

  Wåra intellekt = wåra hjärnDatorer är fysiska – och de kan därför enbart greppa det fysiskaINGENTING ANNAT – i mitt perspektiv sett i vart fall. Det gäller ALLT som Wi kallar för tankar, känslor osv – som kommer därifrån. Matematiskt sett så är det då så att 0,01 % av 100 % = en tiotusendel (1/10 000) av det HELA = det absolut enda av det HELA som Wi med wåra hjärnDatorer kan få någon form av åt hållet ”hållhake” på = intellektuell begrepsuppfattning om.


  Lik förbannat så inbillar sig bl a wåra PyramidMaktHavare – att dom VET någonting av fundamentalt värde – i ett helhetsperspektiv sett. Det må väl i o f s vara helt OK.

  Men att dom därtill har lyckats inbilla Wi av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – att dom VET någonting överhuvudtaget – som är värt att veta – och fått oss att se upp till dom som ”gudar”piedestal = tillåta deras åt hållet förryckt idiotiska GalenPannor (folkrättsligt sett) leda oss åt helvete – får väl uppfattas som det största vansinnet av oss av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder någonsin – i människosläktets hela ca 450 000-årade historia.


  Detta därför att den ”försumbara” (i antal individer globalt sett) pytteklicken [Committee of (videolista) 300] av PyramidMaktHavare av global rang och huvudbetydelse – är ju åt hållet enbart ca 0,01 % av den totala befolkningen på jorden faktiskt. = 0,01 % av 6,5 miljarder = ca 0,065 miljarder förryckt idiotiska GalenPannor (folkrättsligt sett) – som åt hållet enväldigt/diktatoriskt och förslavande vanstyr oss av vanligt = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder i dags dato.

  Detta får väl måhända uppfattas som en bekräftelse så god som någon om att punkten ett (1) i Materians VarandePrinciper: ”Allt är möjligt !” – äger sin riktighet, kanske…


  Men å andra sidan så vore det väl själve faen om Wi av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder ej också skulle kunna vända på det här vansinniga rådande förhållandet 180° = tillerkänna oss själva kompetensen på att leva som helt fria från det här rådande vansinniga styrelseskicket.

  Dock… – det gäller ju då att våga ta i problemet som sådant i rätt ände = den översta toppen av den här vansinniga MaktPyramiden – annars blir det nog mest en åt hållet ”liten vindpust” i den här mycket mycket rigida MaktPyramiden, allra allra troligast…

  Kommer Wi av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder att göra den här 180°-förändringen ❓

  Tja… – faen vet – men Wi som fortfar att andas får se, troligast… 💡
  DS. (video ca 10 min)  Alla har Wi RÄTT att BÄTTRE
  (även ekonomiskt och politiskt ?) = leva vällustigare ❗ – eller

 4. Helena Palena skriver:

  Makt och Måne – Jag en Fåne! Dikst som jag just skrev. Vad ska man tro. Jag tror på mitt och du tror på mitt.

  Skulle verkligen vilja veta om man kan vara på månen utan att bli grillad! Vem ska man fråga?

 5. Helena Palena skriver:

  Du tror på ditt ska det ju vara – fast det andra blev oxå kul!
  Dikst! Nej, dikt ska det vara.

 6. Josef Boberg skriver:

  Hmmm… – Helena – Förvirring är ett åt hållet barnlikt = ett enkelt = ett Intelligent = ett upplyst tillstånd, verkligen… 🙄

  Grattis ❗ 🙂

  Apropå vem Wi skall fråga – så finns det bara en enda som har de korrekta svaren i alla lägen = Wi själva på wår NaturLiktVisa = Intelligenta nivå – ingen enda annan ! (I mitt mer än 67-årade livsperspektiv sett i vart fall !)

  I o f s så kan jag ha helt fel i det här – men det tror jag ej alls själv på.

 7. Helena Palena skriver:

  Då fortsätter jag tro att det är strålande och farliga tider på månen!

 8. Josef Boberg skriver:

  Tja – HelEna – Det har Du nog rätt i, troligast… 🙂

 9. Helena Palena skriver:

  Jasså – är jorden en boll. Ja, visst så är det nog.

 10. Josef Boberg skriver:

  Fantastiskt HelEna ❗

  Jag har hållit på med att ”tuta” om att jorden Terra är en ihålig boll i nu snart två år – och ingen enda före Dig har vågat tänka/skriva ett enda ord om att det skulle kunna vara så NaturLiktVist = Intelligent ordnat före Dig.

  Märkligt – eller ❓

  Hoppas att Du nu har ”brutit isen” – så att flera i vart fall för egen ”maskin” börjar med att tänka fritt = logiskt om att jorden nog mest sannolikt är en ihålig boll.

  Som Du måhända känner till så finns det vissa problem med hållfastheten på byggnadsmaterialen för en ca 600 m hög skyskrapa p g a gravitationen = tyngdkraften.

  Det är ca 600 mil till jordens centrum = 6000 km = 60 000 000 m. M a o så är tyngdkraften ca 60 000 000 : 600 = 100 000 (hundra tusen) ggr större i jordens centrum – ifall nu jorden vore ett homogent klot – vilket ju är omöjligt – än vad tyngdkraften i skyskrapans bottenplatta är.

  Vem kan hitta en fysisk materia som skulle palla för det ofattbara gravitationstrycket, tror Du… ❓

  I så fall skulle Wi ju också kunna bygga skyskrapor som är 600 mil höga = som skulle sträcka sig ca 595 mil ovanför stratosfärens översta skikt (= ca 5 mil ovanför jordens ytteryta).

  Kul tanke i o f s – men jag tror mera på att gräva nedåt i jordskorpan – för att kolla läget där. Eller varför ej göra det ännu enklare med lite turistresor in i jorden Terras vädringsportar vid polerna 💡

  Såvitt mig känt så är i vart fall vädringshålet vid Nordpolen ca 10 mil i diameter. Så va faen väntar Wi på… ❓ – undrar Josef B. 🙄

 11. Linda skriver:

  Hej,
  vad faschinerande med innerjorden och det känns logisk!

  Har pratat om vad du skriver med en vän just och vi fick ett innerflow med en av dina rader. Ett sammanträffande som var häftigt- (låter luddigt, upplevelsen var klar)”

  Smyger omkring mest, läser (tiden)’
  Men still here.
  / menuetten


  [ Taaack ❗ – Linda – och gissa om det känns himla häftigt att äääntligen
  (= efter att ha haft inlägget publicerat sedan 25 mars 2008) ha fått en kommentar – om det här med att jorden Terra är ihålig – som det ”finns något i” ❗ – hälsar Josef B. 🙄 ]

 12. RL skriver:

  Roligt kan det bli, när man inte har annat för sig!

  I Jordens gravitationscentrum är tyngdkraften
  0 till nästan ingenting, beroende på jordaxelns lutning,
  nederbördens variationer, jordens wobblinseffekt,
  glaciärernas avsmältning och havsnivån höjning.

  Men också alla himlakroppar distansverkan på Jorden, beroende på var i himlen de befinner sig relativt varandra och relativt Jorden. Något osannolikt litet, d.v.s så lite att det nog inte finns, påverkar också galaxernas ”långsamma” färd från varandra, så det som nästan inte finns, blir ännu mindre!


  [ Roligt med dom som tror att dom ”vet”
  (video ca 4 min) ALLT (video ca 11 min)tycker Josef B. 😉


  PS.
  ”Ingen vet egentligen intellektuellt hur någonting överhuvudtaget fungerar. Inom konventionell vetenskap där man påstår att saker och ting fungerar på speciellt sätt, är det vår tredimensionella föreställning om verkligheten som ständigt utsätts för förändringar genom nya teorier. Det uttryck som kallas för ”vetenskapligt beprövad erfarenhet” är ren hypotes. Det som är bevisat idag förkastas i morgon med nya teorier. Det är endast om vi har tillgång och möjlighet att studera orsakssammanhanget bakom skapelsen (video 64 min), skeendet som vi kan säga att vi vet. Allt annat är endast tro, hypoteser och påståenden. Vi förstår lagarna och principerna hos elektricitet, men även de bästa vetenskapsmännen i världen vet inte varför det fungerar. Att vi kan mäta vissa kemiska och fysikaliska reaktioner betyder inte att vi intellektuellt förstår orsaken bakom fenomenen.” – slut citat härifrån.]

 13. Carin Lindgren skriver:

  Jag ville se ”inside the hollow Earth, men den var borttagen! Varför? Antagligen för att det är sant!!!
  Hur kan jag få tag på filmsnutten?

 14. Josef Boberg skriver:

  Taaack ❗ – Carin Lindgren – för att Du påtalade det. Efter lite sökande hittade jag videon HÄR. Lite mer matnyttigt om detta finns också HÄR.

  Det är klart att det är sant att jorden Terra är ihålig – av det fundamentalt enkla skälet att INGEN materiatom skulle klara av ett ca 600 mil stort gravitationstryck utan att kollapsa = då skulle jorden Terra varit ett ”svart hål” (video ca 4 min) – och det är den ju ej – BEVISLIGEN.

  Men visst är det hemligt HEMLIGT till max att jorden Terra är ihålig. Men vaddå… – det är ju wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavares (video 2 tim 38 min) och deras medlöpares kardinaltecken att syssla med hemlighetsmakeri – för att kunna hålla oss av vanligt folk i sitt slaveri = driva med oss av vanligt folk (= väsentligt flera = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder) som får i skock.

  Men förr eller senare kommer sanningarna att ”springa ifatt” dom – så det så. 💡

 15. William Sjöblom skriver:

  Jisses i min lilla låda vad du är snurrig.


  [Jo… – William Sjöblom – men jag bor ju på ytterytan av den ihåliga och snurrAnde jorden Terra
  (periferihastigheten vid ekvatorn är ca 1 666 km/tim) – så det är väl ej så konstigt om det smittar – eller ❓

  Mitt ord på vägen till Dig blir: ”Det Wi säger om någon eller några andra – det säger Wi ju ALLTID mer eller mindre om oss själva också – och ej alls så sällan minst lika mycket !”

  Hur snurrig (video ca 10 min) är Du ❓ 🙄 ]

 16. christalbum skriver:

  Så jag tog mig till sist mödan att klicka på din länk jag sett på olika sidor. Jag är otroligt positivt överraskad. Din bild är så blygsam jämfört med hur stort du vågar tänka! Väldigt intressant!

 17. Josef Boberg skriver:


  Taaack ❗ – ChristAlbum
  – för Din himla goa respons på min blogg.

  Vet då att det värmer gott i en 71 år (födelsedagen min är 27/4-1941) LivsErfarens mans hjärta – och låt oss hoppas på att slutet av 2012 blir en ”höjdare” – för oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i den svenska modellens samhälle. 😉

  Själv är jag ”frisk som en nötkärna” = jag äter inga mediciner och har ej ont någonstans – trots mina 71 år på nacken. Men vaddå… – Alla har Wi RÄTT att BÄTTRE (även ekonomiskt och politiskt ?) = leva vällustigare ❗ – eller

 18. Thomas Andersson skriver:

  Hej, är ingen utbildad rymd doktor men för mig känns det, när jag tänker på det, att den inre solen är en motpol till vår yttre sol och därför trycks jorden inte ihop till en slutligen microskopisk plutt (svarthål, superdense) och tvärtom, jorden dras inte in i solen utan hålls på plats, hålls i skick! Allt faller inåt här och allt faller utåt därinne! Balans är någonstans i jordskorpan. När ”de som vill våra planters liv illa” bombade eller sprängde på månen så ringde/rungade det i månen som en stor kyrkklocka, alltså, det uppstod ljud, ringande som tyder på att månen är ihålig, vilket i sin tur betyder att alla planeter är ihåliga och har en inre sol. Vi är så lurade! Mvh Thomas

 19. Josef Boberg skriver:

  Thomasmitt i prick ❗ – som flera än jag ser det.

 20. Emil skriver:

  Herregud! Psyket nästa för dig (om du inte redan sitter där).


  [Tja… – Emil – smaken är ju som baken delad – sägs det.

  Sen vet jag att det Wi säger om någon eller några andra – det säger Wi ju alltid mer eller mindre om oss själva också – och ej alls så sällan minst lika mycket.

  Så tack för Din kommentar – och ha det BÄTTRE och BÄTTRE ! / Josef


  PS.
  ”Ifall Du tar till Dig NÅGOT av innehållet i mina blogginlägg med kommentarer så kan det vara bra – och ifall Du ej alls tar till Dig så är det lika bra – vad mig anbelangar. Ditt liv är Ditt liv – och det har jag INGEN rätt att ”lägga mig i”.” – slut citat ifrån öppningssidan]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: