JOSEFS REFLEKTIONER


For translation of this to English – ”click” here.

En tänkvärd framtidsvision ? Let’s make everything FREE !


”The Death of Democracy” a public talk on the TTIP.

”What is TTIP and why should we be angry about it ?”


Om innehållet i bloggen i detta register.


VÄL BEKOMME BÄSTA BESÖKARE – ”DET GÄLLER LIVET”

Länken går till radioprogram med mig 1994 – på temat att det finns i ÖverFlöd av allt för alla på jorden Terras ytteryta. Ifall Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – ej genomskådar den rådande världsomspännande bluffen = ”religionen” brist på pengar – som ÄR den allt överskuggande grundorsaken till alla världens eländes eländen – så kommer Wi aldrig att kunna eliminera oligarkernes styre = vanstyre av världen. Thats it.

Hälsopartiet har på sin agenda att ändra på det rådande missförhållandet.

Handen på hjärtat: ”Har Du förtroende för det svenska banksystemet ?”


ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

Överst på oligarker agenda står att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.


Varför ?

Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med slantar på det.

Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarker ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

Kommer det att ske inom överskådlig tid ?


Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har ju bl a detta blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

Brist på pengar-tänket är helt enkelt grundorsaken till alla världens eländes eländen – som jag ser det.

Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

Så dags snart för att släppa taget om ”religionen” brist på pengar ?

– slut citat härifrån.


OM DEN SLUTLIGA LÖSNINGEN AV PYRAMIDMAKTHAVERI-ELÄNDET HÄR – därför att: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”.


Det finns inga misstag ur evighetens perspektiv. Du kan inte göra ett misstag för det är din gåva och du håller på att lära och utforska. Du kan observera det som händer och, utan att döma det som felaktigt, bestämma att det inte luktar, smakar eller intuitivt känns bra för din utvecklingsväg.

Det är på det sättet som du kan leva upp till kravet att älska alla. Det innebär inte att du tycker om det de gör eller hur de väljer att uppföra sig. Men du dömer inte personen och säger att hon eller han har fel. Det är helt enkelt inget som hör hemma på din väg. Du slösar inte bort din energi i den riktningen.


Saga eller Sanning


En kanalisering om hur onödigt lång och ”krokig” vägen kan bli – rörande detta fundamentalt LivsViktiga HÄR (video ca 10 min). Lite om den NU pågående företeelsen kanalisering som sådan HÄR. Om effekterna av detta t ex HÄR (video ca 6 min). Nikola Tesla VISSTE detta (We Are All One ❗ ) i juni år 1900. ...WAAO... 💡

Men Teslas biologiska hjärnDator var nog som en ”öppen ladgårdsdörr” – för att ta emot HÅLLBAR kunskap från ”kosmonet”relativt (video ca 10 min) vad wåra är i dags dato – kan jag tänka mig. 😉


Hejsan,

Sverige är i dags dato bara ett gott land att leva uti för ENBART PyramidMaktHavarna och deras medlöpare – och hart när ej alls för oss vanliga MedMänniskor, tyvärr tyvärr… 😥 Skriv därför Hälsopartiet på valsedeln i nästa val – så gör Du vad Du kan för att STOPPA den kontinuerligt pågående höger- och vänstersocialismens utbredning = Kallocain-samhällets fördjupning = den sedan början av 1980-talet kontinuerligt pågående väldfärdsnedrustningen.

GRUNDORSAKEN till detta är RÄNTEBLUFFEN – och de till 100 % KONTINUERLIGT MedlemsStyrda = FolkStyrda delegaterna i Riksdagen från Hälsopartiet – kommer att lägga all upptänklig ENERGI på att eliminera detta förryckta vansinne = återställa den svenska välfärden till minst vad den var i slutet av 1970-talet.

Tänk på barna

En MedMänniska är en som ställer till det gott för sin egen del OCH så många andra som möjligt.
En <PyramidMaktHavare är en som ställer till det gott för sin egen del – men på andra människors bekostnad (video 3 tim 35 min) – och då FRAMFÖRALLT oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna. / Josef Boberg


REPRESENTATIV DEMOKRATI [= …att auktoritativt och legitimt utöva kontroll… (video 8 min)] = FolkStyredet är frågan – som en 94 år LivsErfaren person – ger uttryck för en hel del KRISTALLKLARA sanningar om HÄR (video ca 11 min).

Om hur dödsbringande illa ställt det ÄR i Sverige i dags dato på individnivå HÄR och HÄR.

Etablissemangets PyramidMaktHavare och deras medlöpare (= STÖRST i antal individer)vågar ej ens ställa den intellektuella * frågan [ungdomar undantagna (video 2 min)] om Wi har FolkStyre eller ej, tyvärr tyvärr… 😥

Men… – handen på hjärtat – vad är det som säger att överhuvudtaget NÅGONTING blir mera rätt – bara för att väldigt många tänker, babblar, skriver osv – men framförallt – gör SAMMA fel


MaktHavarnas (video 2.44 min) Brist Kunskap = Världens Gissel ❗ (video ca 10 min), tyvärr tyvärr… 😥 – och en indikation på var Wi själva befinner oss (video c 10 min) – kan Wi få en viss uppfattning om HÄR.


[Wi (= ersättning för det genus”smittade” ordet man) i det följande (och allt annat på min blogg också, för den delen) innefattar ALLA = ingen nämnd och ingen glömd (mig själv inkluderad). ]


Förnuftsmässigt sett – så kan säkert dom flesta i sina fantastiska biologiska ElektroMagnetiska och ElektroKemiska
(video 1.40 min) hjärnDator-RäkneMaskiner komma fram till att någonting uppenbart är rent åt helvete i världen i dags dato – och då ej minst i mitt kära fosterland Sverige – som jag ser det i vart fall.


Det upplever jag beror på att Wi ALLA går i samma fälla = gör samma misstag – som hart när ALLA ”världsförändrare” gör = Wi blir – i o f s med all rätt – mer eller mindre ”förbannande” av något och/eller någon/några = Wi förlorar på tok för mycket av wår egen Energi = Wi klarar ej ut att orka med att om och om igen försöka med att rätta till det pågående eländet tyvärr tyvärr… 😥


Det här är nog den mest utstuderade = den mest djävulska fälla – som människosläktets MaktHavare – sedan tusentals år tillbaka – har gillrat åt oss av vanligt folk (= väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder) – och Wi har än så länge åt hållet SLAVISKT gått på den niten, tyvärr tyvärr… 😥


Ett av dom ytterligt få undantagen – i wår världs kända ofattbart barbariska historia – är Mahatma Gandhi – som jag ser det.


Men honom såg ju den tidens MaktPyramidTopp till så att han ”försvann” – innan effekten av vad han så fint påbörjade i Inden på sin tid – hade hunnit ”smitta världen”. Dom lyckades ju verkligen att ”döda” Gandhi´s otroligt framgångsrika koncept – därför att Indien i dags dato – är nog det mest MaktPyramidFörslavade landet i världen, tror jag… 💡


”Receptet” för att ej alls bli mer eller mindre ”förbannande” av något och/eller någon/några (= förlora sin EGEN Energi) som ”världsförändrare” – är ej så enkelt att komma på generellt sett – därför att ”knepet” för det är åt hållet individuellt. Men personligen ser jag att HÅLLBAR kunskap – om wår barbariska historia – kan vara ett konkret användbart sätt, verkligen.. 💡 .


Men SANN kunskap om wår historia – finns hart när ej alls i wåra skrivna historieböcker (ett mycket konkret exempel på det här) – därför att historieböckerna är skrivna (= omskrivna av MaktHavarna) så – att de hart när alltid väcker mer eller mindre ilska = ”förbannande” av något och/eller någon/några hos läsaren = vederbörande förlorar sin egen Energi = vederbörande orkar ej göra någonting åt djävulskapet – som MaktHavarna mest av allt vill ha = den intellektuellt listigt gillrade fällan har slagit igen IGEN ❗


Själv har jag mer eller mindre varit medveten om det här – sedan ca 10 år tillbaka – men jag har tidigare ej kommit på, hur jag skulle kunna förklara det – och då ej ens för mig själv – och än mindre för någon eller några andra.


Vecka 35 året 2009 ”drabbades” jag av ”THE RINGING CEDARS SERIES”-böckerna av Vladimir Megré – och först där fann jag den tankelogiska förklaringen till det här ”fälla-problemet” – och som jag själv så småningom insåg HÅLLER hela vägen ❗ I o f s kan jag ha fel i det – men det tror jag ej alls själv på.


Dock – det här gäller ju mig personligen = det behöver ju ej alls innebära någonting åt ens samma håll för någon eller några andra. Men – ifall jag skall tro på vad omdömena om bokserien på sajten säger – så är jag ju ej helt ensam om att uppfatta bokserien som en ”gudagåva”.


Jag har än så länge ENBART läst kapitlena i bokserien – som finns publicerade på sajten – därför att böckerna finns ännu ej översatta till svenska (min skolengelska är ej så bra – att jag ”friktionsfritt” läser engelsk text).


Jag har därför tipsat Anarcos Förlag (de som säljer boken ”Bankerna och Skuldnätet”) om den här bokserien. Dom svarade med att tacka för tipset – och skall vidare kolla upp sitt intresse för att sälja böckerna på svenska.


Nu vill jag bjuda dig på vad jag har ”hittat” på sajten ifråga – och som jag väldigt amatörmässigt – i det följande – har ”satt några få ord på”. Klicka på boken ifråga på sajten – och sen på det kapitel av boken ifråga som finns publicerat där. Ifall Du tycker att den svenska Google-översättningen är bökig att läsa – så trycker Du bara på knappen längst upp till höger på sidan – så kommer istället den engelska originaltexten upp – av översättningen ifrån ryska.

Bok 1. Vladimir Megre´s färd på floden Ob i Sibirskij – från Novosibirsk till Salekhard och åter

Bok 2. Om ”The Cherry Tree” och om 117-åringen som såg ut som en 75-årad

Bok 3. Om den principiella skillnaden på mäns och kvinnors SkapaAnde – samt om det bökiga i att bli ”profet” hemma (i Novosibirsk för Vladimir Megré).

Bok 4. Om sann Vishet = Intelligens och om intellektuell kunskap – och om var det ena och det andra finns

Bok 5. Om hur väldigt KORT tid det finns utrymme för – i wåra vardagsliv – för eget självständigt tänkAnde = fritt tänkande och handlande

Bok 6. Om sann KärLek (pkt 6) + om sann VägVisning (”fostran”) av barn

Bok 7. Om jordbruk och om helt annorlunda kriminalvård – som ger positiv klirr i nationalekonomikassan också

Bok 8.1. Om hälsa genom att äta och dricka rätt – samt om skolmedicinens och McDonalds förödande hälsoeffekter

Bok 8.2. Om ”hopplös KärLek” – som MedMänniskor on mass har fått lära sig att sträva efter sedan barnsben = som dom flesta lever i = som hart när alla förr eller senare avlider av i dags dato, tyvärr tyvärr… 😥

Bok 8.2. (Editor´s Afterword) ”Behåll en hemlighet för Dig själv !”

Bok 8.2. (Translator´s Afterword) ”Det spelar ingen roll om Anastasia fysiskt finns eller ej – för det ENDA som är intressant är om det som skrivits HÅLLER – och det gör det :!:” – som jag tolkar översättaren John Woodsworth – och som jag själv ser det också.

Nu önskar jag Dig – ”All Lycka Till ❗ ” – med Din helt egna resa – i den här väldigt annorlunda ”bokvärlden”.


KÄR LEK = ”ATT OVILLKORLIGEN OCH STARKT TYCKA OM NÅGON FÖR DET DEN ÄR, OCH EJ FÖR DET SOM GES.”
Det får ju uppfattas som någonting HELT annat än det åt hållet ”körda” (video ca 9 min) egon ständigt och jämt försöker att få oss att tro på. Tro = att ej alls själv (video ca 10 min) veta = rädsla (video ca 8 min).


Etablissemangets Makt* Havare* och deras medlöpare inom t ex religionernavågar ej ens tänka tanken att deras gudDomar borde vara sådana, tyvärr tyvärr… 😥

Men… – handen på hjärtat – vad är det som säger att överhuvudtaget NÅGONTING blir mera rätt – bara för att väldigt många tänker, babblar, skriver, diktar, målar, sjunger osv – men framförallt – gör SAMMA fel ❓


Om den s k ”fria” forskningen här och här + ej minst här och här.


De följande 13-ton ”ton tunga styckena” handlar om stupiditet in absurdum * ;

Hela wår värld i dags dato styrs sedan tusentals år tillbaka till allt överskuggande del av förhållningssättet att “Det är Brist på Allt” – som i sig ovillkorligen leder till förhållningssättet såväl som beteendet “Att Äta eller Ätas” = Öga för Öga och Tand för Tand = mer och mer av våldsspiral, tyvärr tyvärr… 😥 – som i sig alltid blir exakt detsamma som den perversa * * * stupiditeten Smärta/Obehag = ”Attraktion (pkt 37) = Njutning”, tyvärr tyvärr… 😥


Och detta då alldeles oavsett hur uppenbart det är att Allt materiellt mm finns i ÖverFlöd för alla och envar att LevAnde Leva i kött i ”sus och dus” uti. 💡


Detta styrks starkt i sig av att det bokstavligt talat finns ett ÖverFlöd av tankeintellektuella * såväl som fysiska pågående krigshandlingar varje dag i stort och i smått. Såväl i varje enskild människas liv och nationellt emellan företag och stater osv – liksom inom varenda mindre organisationsform ned till familjen och släkt och vänner emellan, tyvärr tyvärr… 😥


Inte minst bloggvärlden bekräftar ju ej alls så sällan också kristallklart – i både inlägg och kommentarer – dagligdags ständigt och jämt att det är så här Wi dominerat intellektuellt * = MainStreamat fungerar tankemässigt, tyvärr tyvärr… 😥


All denna Kamp grundas hos alla wåra barn och tonåringar av föräldrar och annan vuxenvärld – som i sin tur tidigare har fått det av sina föräldrar osv – redan när varje nyfött barn slår upp sina NaturLiktVisa = Intelligenta * * ögon ifrån första ögonblinket, tyvärr tyvärr… 😥


Detta därför att hart när alla föräldrar andra vuxna förskolor, grundskolan, gymnasieskolan, högskolan osv – styr mer eller mindre DiktatToriskt alla barn och ungdomar med hot- och morots-vansinnet = rädsla * * – som ju i sig till mer eller mindre 100 % är grundat i allt väsentligt på “Det är Brist på Allt” – som i sig ovillkorligen leder till förhållningssättet såväl som beteendet “Att Äta eller Ätas” = Öga för Öga och Tand för Tand = mer och mer av våldsspiral, tyvärr tyvärr… 😥


Härvidlag är nog moroten åt hållet det mest djävulskt förledande/missledande för barn och tonåringar – därför att moroten innebär ALLTID ett mer eller mindre kamouflerat = förtäckt hot om att utfallet ej alls blir en morot = rädsla * * .


Detta raserar mer eller mindre totalt alla barns medfödda självständiga NaturLiktVisa = Fria Intelligenta * * logiska tankeförmåga – såväl som deras medfödda potential för kreativitet – som i sig VET att möjligheterna för en människa i kött är åt hållet helt obegränsad egentligen. Människan har ju i grunden kapacitet för att leva som ”Skapelsens Krona” verkligen… ❗ 💡 😆


Tja… – sen är det bokstavligt talat mer eller mindre helt kört för alla wåra åt hållet NaturLiktVisa = Intelligenta * * barn och tonåringar – i meningen att även deras liv i kött blir en dödsprocess/dödsresa – som oundvikligen slutar i en Grav-i-Terra – vid pass ca 80 års LivsErfarenhet i Sverige i dags dato, tyvärr tyvärr… 😥


Den här intellektuella * galenskapen har nu pågått i mer än 6000 år = från tiden för när religionerna uppfanns av den tidens MaktPyramid-MaktElitare * – och som sen har gjorts till än mera förslavande för oss av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder av wåra nutida MaktPyramid-MaktElitare * , tyvärr tyvärr… 😥


T ex pengar/ekonomi är ju den allt överskuggande MaktPyramid-MaktElit * Religionen” i dags dato + de sedvanliga gudDomsReligionerna. Wår ofattbart ruskigt barbariska kända historia är en konsekvens av det här faenstyget. Under 1900-talet avrättas uppåt 150 miljoner humana MedMänniskor av MaktPyramid-MaktElit * Styrda = vanstyrdanationer i krig och annat, tyvärr tyvärr… 😥


Hur många kommer det att bli under de närmast kommande 100 åren månntro * * * * * * ... ❓


Med andra ord så har Wi har sedan lång lång tid tillbaka ersatt det NaturLiktVisa = det Intelligenta * * ”ÖverFlöd av Allt materiellt och Kär Lek i kött” för oss själva och med varandra – med “Det är Brist på Allt” – som i sig ovillkorligen leder till förhållningssättet såväl som beteendet “Att Äta eller Ätas” = Öga för Öga och Tand för Tand = mer och mer av våldsspiral, tyvärr tyvärr… 😥 – som ju i sig alltid leder till det perverst * * * * * stupida tanke– och beteendesättet Smärta/Obehag = ”Attraktion (pkt 37) = Njutning”, tyvärr tyvärr… 😥


Dock – hela den materiella Skapelsen bygger på GrundPrincipen att “Allt finns i ÖverFlöd” och att allt NaturLikt i wår flora och fauna till 100 % styrs av de NaturLiktVisa = Intelligenta * LivsPrinciperna ”Njutning = Attraktion” ❗ och “Smärta/Obehag = Undvikande” ❗ = Materians VarAndePrinciper = Intelligens (pkt 37) ❗ 💡


När skall Wi = människosläktet kollektivt sett skifta wårt nuvarande vansinnigt stupida förhållningssätt “Det är Brist på Allt” – som i sig ovillkorligen leder till förhållningssättet såväl som beteendet “Att Äta eller Ätas” = Öga för Öga och Tand för Tand = mer och mer av våldsspiral, tyvärr tyvärr… 😥 – avseende framförallt oss själva – men också varandra och nationellt mm – såväl som den fantastiska floran och faunan – som Wi är satta att LevAnde Leva * som en pytteliten del uti – med ÖverFlöd av Allt uti och med den enda hållbara LivsPrincipen Njutning = Attraktion” ❗ 💡 😆

Just nu, i natt, i morgon, nästa vecka eller om hundratals år från nu

T ex Neale Donald Walsch säger ju entydigt åt hållet att ”gud” * * * har överhuvudtaget Aldrig någonsin menat att Wi någonsin skall göra annat än Njuta i ÖverFlöd av wåra LevAnde Liv i kött – i Kär Lek för oss själva och med varandra – med utgångspunkten ”ÖverFlöd av Allt ❗ ” materiellt mm, faktiskt…” Personligen hoppas Josef innerligt på att ”gud” * * * har rätt ❗ 💡


Lösningen ❓

Tja… – faen vet – men ifall Wi av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder inser – att det är ej Wi som har anledning till att vara rädda – utan enbart dom i den lilla klicken MaktPyramid-MaktElitare * i varje land – såväl som globalt – som med sina förryckt stupida GalenPannors idioti styr = vanstyr länder såväl som världen i stort – som VERKLIGEN har anledning till att vara rädda för oss. Oddsen är ju de facto ca 6,5 miljarder emot några ytterst få = ett pyttelitet antal MaktPyramid-MaktElitare * – nationellt och globalt sett ❗ 💡


Som många många tidigare har tänkt/sagt/skrivit: ”Wi har dom MaktPyramid-MaktElitare * Wi har gjort oss förtjänta av = som Wi tillåter ❗ ” – ingenting annat, tyvärr tyvärr… 😥


Varför ❓

Därför att Wi av vanligt folk = humana MedMänniskor = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder är ju hart när ”oändligt” många flera än dessa GalenPannor som styr = vanstyr oss. Men Wi ger ju än så länge bokstavligt talat faen i det – och tillåter dom att fösa oss i skock som viljelösa får, tyvärr tyvärr… 😥

Hur länge till månntro * * * * * * ... ❓


Vill Du veta mera om hur jag KONTINUERLIGT förändras i mitt förhållningssätt till Ditten, Datten och Dutten – så botanisera i så fall i högermarginalen – eller kolla rubrikerna HÄR / Josef 😉


PS.
Det enklaste sättet att säga en hel del om mig själv till Dig – är att Du kollar på min hemsida i original. Dock – sidan är på mer än 900 A4-sidor i min ordbehandling – så mitt tips blir: ”Sök på t ex ordet massmedia – något namn – t ex Jesus, Birgitta Dahl, A-SANDWICH – på någon myndighet – t ex Arbetsförmedlingen (Af), Försäkringskassan (Fk) – på något ord – t ex orgasm eller samlag osv – istället för att sträckläsa det intellektuella ”eländet”.KÄR LEK = ”ATT OVILLKORLIGEN OCH STARKT TYCKA OM NÅGON FÖR DET DEN ÄR, OCH EJ FÖR DET SOM GES.”
Det får ju uppfattas som någonting HELT annat än det åt hållet ”körda” (video ca 9 min) egon ständigt och jämt försöker att få oss att tro på. Tro = att ej alls själv (video ca 10 min) veta = rädsla (video ca 8 min).


Vad som finns tänkt och skrivet ovan – är måhända i o f s ej av särskilt stor intellektuell betydelse i sak för Dig som läsare, kanske… Dock… – vad det tänkta/skrivna – partiellt eller i sin helhet ”väcker till liv” inom Dig som läsare – det är högintressant ❗ Men ej alls för mig eller någon enda annan – men för Dig själv, allra troligast… 💡 – hälsar Josef 😉

Taaack… – för att Du ”offrat” av Din ”dyrbara” tid – genom att här vara närvarAnde ❗ 😉GRUNDORSAKEN TILL ALLT ELÄNDES ELÄNDE I VÄRLDEN; ”Ge mig kontroll över en nations pengar – och jag bryr mig ej om vem som skriver lagarna !” Detta kan uppfattas som den allt överskuggande och grundläggande affärsidén (sedan mitten av 1800-talet) för Mayer A B Rotschilds världsomspännande bankimperium (video ca 10 min) = The EndGame (video 2 tim 20 min) = Harmagedon

Detta p g a att wåra (video ca 10 min) ”kära” (video 4,5 min) globala PyramidMaktHavare (video 2 tim 38 min) och deras medlöpare vill äga världen plus 5% = UPPENBART kriminella PyramidSpel (folkrättsligt sett) med oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder, tyvärr tyvärr… 😥


Men å andra sidan – ifall det kommer in lite nytt folk i Riksdagen efter nästa val = sådana som kan tänka självständigt = FRITT = ej MainStreamat – så kan ju i så fall den allt överskuggande BETYDANDE nationella frågan ställas – om vad som NU MÅSTE göras – för att Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – skall kunna få ett drägligt liv i Sverige framöver ❓

Mitt svar på det ÄR att den FolkStyrda staten = enbart staten SKALL ha 100 % kontroll över peningmängden i en nation – INGEN ENDA ANNAN


Vem skulle kunna förlora på att Wi testar genom att ”prova på” ❓

Tja… – i vart fall ej Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – som jag ser det. Dom ENDA som intellektuellt sett – på kort tid kan ”förlora” på detta – är ju PyramidMaktHavarna och deras medlöpare. Men över lite längre tid sett – så blir ju dom också väldigt STORA vinnare (dom kommer ju ut ur sitt eget helvete – genom att ej får vidare chanser att ställa till ett på tok för jävligt Helvete för miljarder människor), verkligen… 💡 = detta är ett Win-Winscenario för alla och envar – ABSOLUT.


I o f s så ÄR ju ALLT tillåtet i MateriaSkapelsen (video 64 min). T o m att ”ladda” atmosfären ÖVERALLT med GRAVT hälsoförstörande IT-SMOG (troligast det VÄRSTA av allt i hela mänsklighetens ofattbart barbariska historia), FINANSKRISBLUFFARNA, CO2-BLUFFEN, RELIGIONSBLUFFARNA, SYND– OCH SKAM-BLUFFARNA osv osv.

Men vad det är för MENING med det här PÅGÅENDE jävla helvetet kan Wi ju NU (video ca 4,5 min) undra över ? Vore det ej väldigt MYCKET roligare att ha roligt = att Kärt Leka ETT HELT ROLIGT LevAnde Liv i kött också (video ca 7 min)


”Ekonomin i varje nation är deflation”
(video 1 tim 51 min). Ingenting kan stoppa det – utom en radikal monetär reform. Detta bekräftas i sig av finansminister (video ca 2 min) Anders Borg: ”Vi erbjuder bankerna 50 miljarder kronor, det betyder att bankerna i sin tur kan låna ut i storleksordningen 500-600 miljarder kronor ❗ – slut citat härifrån.


”Det går att lura en del människor hela tiden.
Det går att lura alla människor under en del av tiden.
Men ”luringarna” kan ju ej lura ALLA människor i världen, HELA tiden”

(…”the wealth of Rothschild consists of the bankruptcy of nations”)
– det är OMÖJLIGT (video ca 6 min) menar Josef.


Så NU ser Wi fram emot wår egen och hela landet Sveriges skuldfrihet – och då blir nog folkhälsan helt automatiskt bättre också;


OM NATIONALEKONOMI ÖVER POLITIKERNAS NIVÅ

En rik turist kom in på byns hotell, lade en tusenlapp på disken och bad om en nyckel för att titta på ett rum. Hotellägaren blev glad, tog tusenlappen och sprang till kötthandlaren och betalade sin skuld på tusen kronor.

Kötthandlaren sprang i sin tur till bonden och lämnade tusenlappen som han var skyldig. Bonden tog tusenlappen och sprang till mackägaren och betalade en skuld på disel.

Mackägaren blev glad och sprang till byns hora och betalade sin skuld på 1000 kr. Hon sprang i sin tur till hotellet, glad i hågen lade hon upp tusenlappen på disken och gjorde sig därmed skuldfri på hotellet.

Just då kom turisten ned, han var inte nöjd med rummet så han tog tillbaka tusenlappen som låg på disken och drog därifrån. Det blev stor glädje i byn, ingen hade tjänat några pengar men alla blev skuldfria.

– slut citat härifrån.


Om hur Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – ”lätt som en plätt” fixar detta för hela landet Sverige HÄR, HÄR, HÄR – samt framförallt HÄR . 😉ALLA har Wi RÄTT att tillåta oss själva och andra att få må BÄTTRE och BÄTTRE (även ekonomiskt, politiskt, som publik på dansbanor osv ?) = leva vällustigareeller

DAGS FÖR EN FRISKARE FRAMTID = WI TAR VARALIVET I KÖTT ?

Annonser

3 Responses to JOSEFS REFLEKTIONER

 1. pressord skriver:

  josef

  superlativen tog slut i samma stund som jag steg in din makalösa, eller snarare makafulla, sajt! i semestertider skall jag nogsamt förnöja mig med dina alster av alla de slag! vilket arbete du lägger ned!

  samtidigt vill jag passa på att önska dig en absolut trevlig, varm och skön avkopplande semester!

 2. ruthinger skriver:

  hej.. tack för titten i min blogg.. jag svarade på din kommentar där.

  Jag trodde för övrigt att jag var den största ordbajsaren som fanns.. jag får erkänna mig slagen med hästlängder 😀 Orkar ärligt talat inte ens försöka läsa allt.

 3. Josef Boberg skriver:

  Hmmm… – RuthInger – Gamla rekord är till för att överträffas – så nu slipper Du ju att behöva belastas med ”ordbajseri-rekordet” längre !

  Måhända är ”ordbajseri”-bördan min nu, kanske…

  Klokt att Du ej läser allt – för det skulle jag själv ej heller orka med.

  Men i o f s så var det stimulerande för mig själv att skriva det hela. Det har tagit mig mer än 3000 timmar under drygt två år – att tänka/skriva mitt personliga ”testamente” = mitt eget ”helikopterperspektiv” på mitt eget nu mer än 67-årade liv i kött.

  Så nu har jag det att utgå ifrån – när jag skall leva vidare och/eller alternativt väljer att sluta med att andas. Det känns väldigt både bra och skönt, verkligen…

  Måhända skulle många flera än jag må väldigt gott av att göra åt hållet lika dant, kanske… – vad vet jag.

  Hur som med det – så Taaack för Ditt ”titt in” – och välkommen åter !

  Ha det… 🙂 /önskar tankefrihets-vännen Josef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: