ÄR KRANVATTEN ETT TJÄNLIGT LIVSMEDEL – ELLER ?


For translation of this to English – ”click” here.

Om innehållet i bloggen i detta register.


VÄL BEKOMME BÄSTA BESÖKARE – ”DET GÄLLER LIVET”

– ifall Wi ej får i Oss vatten som är tjänligt som livsmedel.


Om vilken LivsFara det kan vara i att dricka svenskt kommunalt kranvatten här, här och här = egna gjorda erfarenheter under 2014.

Generellt sett så rengörs vattenledningar aldrig – och en talande bild på hur kommunala vattenledningar kan se ut inuti här


Apropå vatten allmänt sett: ”Vattnet kommer ifrån jordens inre och processen kallas för “primary water.”

Den atmosfära vattencykeln, med regn och avdustning, är den sekundära cykeln.”

En förklarande video om det här

För mera i sak om “primary water” hos: ”The Primary Water Institute”


Frukost: Ett stort glas käll-vatten (ca 3 dl) från flaska (finns på ICA Maxi för 3,33 kr/l) – med en bra skvätt rödbetsjuice uti + en rågad tesked potatismjöl = resistent stärkelse + en slätstruken tesked MSM (MetylSulfonylMetan = en svavelförening).

Efter det en mugg kaffe – som görs på likaså källvatten (ca 1,5 dl) med en rågad tesked ekologiskt pulverkaffe. I det en rejäl skvätt ekologisk vispgrädde och en rågad tesked ekologisk kokosolja – alternativt ekologiskt smör….

– slut citat av slutet av texten här.


Vatten, som är tjänligt som livsmedel, finns det i en stor del av världen i dags dato brist på. Men hur det kan lösas – med enbart solenergi som drivkraft – finns på sidan HumanWaterCare.

The Fourth Phase of Water – Beyond Solid, Liquid, and Vapor by Gerald Pollack. Mera om den vattenforskningen som sådan här.


Före frukost

Ett stort glas vatten först av allt när jag har kommit ”ur sänghalmen” – som jag pö om pö dricker under ca 5-10 minuter. Men vattnet skall vara spolat ca fem minuter först med ”fullt ös” – därför att stillastående vatten – eller vatten utan luft ovanför ytan – är LikVatten = ”dött” vatten – som jag ser det.

Vattenledningar rengöres ju som princip ALDRIG – och hur tror Du att dom ser ut invändigt ? Hur tror Du mjölk skulle se ut – om det kom av ledningarna förorenad mjölk ur kranen istället för vatten ? Skulle den mjölken vara vit ?


Det viktigaste av ALLT för wår överlevnad är luft = andningen. Det näst viktigaste är vatten. Utan luft kan Wi ej leva särskilt många minuter – och utan vatten ej särskilt många dagar. Utan mat kan Wi leva väääldigt länge. Jag har en nära bekant som levde på luft och vätska i ca sju år – och vet då att hans intag av vätska var ej alls energidrycker, juicer osv – utan enbart vatten, te utan sötningsmedel, kolhydrater osv.

I o f s så löneslaveriarbetade han ej – och hade därför gott om tid för att vila mycket på sängen – och det gjorde han också under de här sju åren.


Anorektiker är ju också ett bevis för att Wi kan fungera tämligen normalt – utan att vräka i oss stora mängder av normalkost. Å andra sidan för ju bulimiarna i bevis – att Wi kan fungera tämligen normalt med på tok för stora mängder av normalkosten också.

Ifall Wi tankar diesel i en bensinare – så skulle den ej alls fungera – och den skulle fungera himla dåligt – ifall försökte köra med en större utspädning med diesel i bensinen. Men människans kropp kan bevisligen köras med enbart diesel = normalkost i mag- och tarmsystemet – och även i stora övermängder – och ändå fungera hyggligt bra med det. Men det får ju sina konsekvenser förr eller senare = mer eller mindre plågsamma sjukdomar och en på tok för tidig hädanfärd.


Så själv föredrar jag numera att köra min ”bensinare” med bensin = artegen föda = LCHF-kost sedan mer än tre år tillbaka. Det mirakulösa i det är att sjukdomar – som jag med normalkosten under mååånga år har ätit mig till – pö om pö har försvunnit och försvinner – bokstavligt talat.

Så visst är wåra kroppar i kött fantastiska på att ”reparera” sig själva – ifall de får artegen föda – eller ❓


Apropå att spola tappkranen ca fem minuter med ”fullt ös” varje gång man skall ha ett glas vatten – vatten till matlagning, kaffe, te osv – är ju ej särskilt ”snilligt” om man tänker på vattenmängden man då förbrukar – och kostnaden för det.

Men det bekymret kan enkelt kommas förbi – genom att när man har tagit sitt första glas om morgonen med väl spolat vatten – så fortsätter man med att fylla t ex en fem- eller tioliters plastdunk med det nyspolade friska vattnet. Men tänk då på att ej fylla den till brädden – för det skall finnas luft ovanför vattenytan.


Sen är det ju bara att ta av dunkvattnet istället för tappkranen. Det finns plastdunkar med tappkran i nederkant – ungefär som på flerliters vinförpackningar. Ett exempel på en sådan 10 l-dunk finns här.

– slut citat härifrån och från en bit ned i texten här.


Om den naturligt mineralrika essentiella drycken Donat Mg här.


Levande vatten av Viktor Schauberger

”Livsmedelsbristen i världen blir allt större. Den är en följd av att vattnet behandlas fel både ifråga om rörelse, lagring och hushållning. Där människor svälter måste råda ofred. Därför är det nödvändigt att söka efter orsakerna till att de gamla kulturfolken hade så yppig vegitation och tog flera skördar om året, kort sagt: vad som var källan till deras kultur men också varför de gick under av överkultur.

I naturen finns två krafter:
a) gravitationen – strävan nedåt
b) levitationen – strävan uppåt

I kampen mellan det ur-kvinnliga, den uppbyggande livsprincipen, och den befruktande, ur-manliga principen, beror det på den cykloida rörelseartens avgörande roll om levnadsstandarden skall stiga eller sjunka.
Jämviktstillståndet mellan de uppåt- och de nedåtsträvande krafterna förblir alltid konstant. Minskas tyngden av råvaruuppyggnaden som följd av en störning av den cykloida rörelsearten så är detta ett tecken på att en störning av uppbyggnaden av kvalitetsämnen vilken endast kan fungera med hjälp av den cykloida svängningsrörelsen. …”

– översättning av Olof Alexandersson.


Apropå den sedan minst 60 år tillbaka iskallt = cyniskt av wåra globala PyramidMaktHavare planerade folkhälsoförsämringen = den i dags dato PÅGÅENDE folkhälsoförsämringen av oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgrna i världens alla länder; Codex Alimentarius — NWO’s agenda — Eugenics And Depopulation (video ca 10 min)”Explaining the NWO’s agenda for reducing the population by more than 80% – Fluoride, aspartame, vaccinesEugenics And Depopulation.”

Mer om detta i sak bl a här, här och här.


Om den s k ”fria” forskningen här och här – och ej minst här och här.

Så den s k evidensbaserade vetenskapen har sina brister, tyvärr tyvärr… 😥 Saga eller Sanning


HÄLSAN ÄR EJ ALLT – MEN UTAN HÄLSAN FÅR ALLT ANNAT UNDERORDNAD BETYDELSE

Tips. Se därför till så att Du får i dig tillräckligt av basmineralen magnesium och animaliskt fett (= ca 2/3 animalisk och 1/3-del vegetabilisk föda) – samt ej minst – TILLRÄCKLIGT LITE av den ”tunga drogen” raffinerat socker.


OM VATTENLEDNINGSVATTEN

”Till mina vänner som njuter av ett glas vin eller två
…och även till dem som ej alls gör det…

Som Benjamin Franklin sa: I vin finns kunskap,
I öl finns frihet,
I vattenlednings-vatten finns bakterier.

I flera noggrant kontrollerade forskningar, har vetenskapsmän demonstrerad att om Wi dricker ca 1 liter vattenlednings-vatten om dagen, så har Wi efter ett år fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E coli) bakterier. Med andra ord, så har Wi konsumerat 1 kilo bajs.

Den risken finns EJ ALLS när WI dricker vin & öl (eller tequila, gin, rom, whiskey eller annan alkohol). Detta därför att alkohol måste genomgå en reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.

Kom ihåg:
Vatten = Bajs
Vin = hälsa

Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka vatten och bli fylld med skit.

Du behöver ej alls tacka mig för denna värdefulla information – för jag ger den med glädje som en service till allmänheten.” 😉


VÄGVISANDE VATTENKRISTALLER

Josef fick av en tillfällighet boken ”Vattnets dolda budskap” av Masaru Emoto – under sina ögon 2008-01-22 och läste den samma dag. En en hel del spännande resa minsann – enär Wi ju faktiskt själva som fysiska kroppar i kött är sisådär ca 70 % ”flytande”. Därtill hörer också att Josef personligen har varit en hel del av ”vattenman” själv – sedan hösten 1996 – avseende Donat Mg såväl som kranvatten som sådant.


”Vatten utgör ca 70 procent av en vuxen människas kropp.Masaru Emoto har upptäckt att vattenmolekyler påverkas av våra tankar, ord och känslor. Och eftersom människan till största delen består av vatten påverkas Wi därigenom på ett sätt som ingen tidigare har kunnat påvisa. Denna bok tar dig med på en svindlande resa med poetiska beskrivningar och underbart vackra bilder. Men den rymmer även vetenskaplig relevans och användbara fakta om hur du själv kan påverka och använda vanligt vatten för att skapa ett bättre LevAnde Liv i kött för dig själv och din omgivning.


I ”Vattnets dolda budskap” berättar han den fängslande historien om hur han fick idén om att fotografera iskristaller och hur han efter många mödosamma försök slutligen lyckades. Och med hjälp av de många fotografierna visar han tydligt hur negativa ord och förorenat vatten påverkar vattenmolekyler så att de ej kan bilda fullständiga iskristaller medan positiva ord gör att de kan skapa underbara former och mönster. På samma sätt avslöjar han hur olika sorters musik, olika tankar och känslor – påverkar vattnet * och därigenom oss själva och vårt sinnestillstånd. Genom att ta tillvara den sanna Kunskapen kan Wi skapa en våg och förmedla Kär * Lek * och tacksamhet – de starkaste av alla känslor som även ger upphov till de allra vackraste iskristallerna – till oss själva, till andra och till hela vår planet.” – slut citat. VägVisning


Wikipedia har en hel del av kritik av Masaru Emoto´s upptäckter. Men vad annat är att vänta av den traditionella = PyramidMaktHavarStyrda skolvetenskapens företrädare = MainStreamet ❓ På bilderna i mitten av boken finns en mycket mycket talande bild på hur ”vattenkristallerna” ser ut som har utsatts för ”Heavy Metal Music”. ”Detta är resultatet av stark musik fylld av aggressiva och vulgära texter. Resultatet påminner om det som skapades av orden ”Din dåre”, vilket tyder på att vatten (= vätskorna = ca 70 % av wåra fysiska kroppar i kött) reagerar starkt negativt på ”felaktiga” ord och ”fel” musik.” – slut citat. Ett problem som eskalerade markant när de syntetiska maskinOljuden gjorde sitt inträde inom ”musiken” live på 70-80-talen. Detta sagt med tanke vad jag har skrivit här – om den så allt överskuggande vanligaste förekommande KrigsMusiken i dags dato – på offentliga lokaler av typ dansbanor, krogar, konserter osv, tyvärr tyvärr… 😥


ESSENTIELLT ( ❓ ) KRANVATTEN

Faxbrev år 2000 från Josef till tidningars insändarredaktioner om kranvatten: ”Hejsan, – Av flera olika anledningar har Josef sedan några år funnit skäl för att forska i ämnet dricksvatten som essentiellt = LevAnde LivsMedel. Vatten (och essentiell vätska generellt) kanske är den absolut viktigaste KäIlan till allt välmående. Men väldigt få i Sverige ser det som något särskilt betydelsefullt. Wi inbillar oss – eller kanske snarare luras av PyramidMaktHavarnas myndigheter att tro – att det kranvatten Wi har i Sverige är ett i alla lägen fullgott och tjänligt essentiellt LivsMedel – vilket Josef absolut ifrågasätter. Att TRO = att ej alls VETA ❗ – * .


Bara detta att varmvatten enligt LivsMedelsVerket ej alls är ett tjänligt essentiellt LivsMedel – men att kallvatten fortfarande anses vara essentiellt LivsMedel – utan att en tvingande förordning om att skylta detta förhållande vid varje tappställe finns – ser Josef som högst anmärkningsvärt = lurigt = bedrägligt. Josef söker en bred debatt om ämnet essentiellt drickAnde. Josef ser mängder med frågetecken i det nuvarande omedvetna förhållningssättet till vad Wi dricker. Då särskilt rörande essentiellt dricksvatten och essentiellt vatten för kaffe * te * matlagning osv. Med andra ord vatten som essentiellt LivsMedel.


När Josef skrev insändartexten kunde Josef ej bestämma sig för vilken rubrik Josef skulle sätta på den. Därför följer de alternativa rubriker Josef kom på. Ni kan välja en av dem ifall Ni ej kommer på något häftigare själva. En färgbild på hur det ser ut i toans spolbehållare och/eller under kanten i själva toastolen – kanske skulle väcka några ❓


Det gäller det LevAnde Livet i kött ❗ Vet Wi vad Wi dricker ❓ Må bättre = sluta med att dricka kranvatten ❓ Förkorta Ditt Liv = drick kranvatten ❗ Förläng Ditt Liv = drick ej kranvatten ❗ Vad visste Viktor Schauberger *

[…I slutet av sin levnad blev han lurad, isolerad och tystad av amerikanska affärsmän som fruktade att hans sanna Kunskaper kunde hota deras verksamhet… …Viktor Schauberger dog förrådd, försmådd och oförstådd sjuttiotre år gammal i Linz, Österrike 1958. För den som känner sug i de omfattande biografiska hål, som den här rudimentära presentationen av Viktor Schauberger rymmer, rekommenderas Olof Alexanderssons bok ”Det LevAnde vattnet”…]

…om Watten som Wi ej alls vet ❓ Vad vet Livsmedelsverket om kranvatten som Wi ej alls vet ❓ Dags för ett besök hos optiker ❓ Varför 25 % moms på livsmedlet kranvatten ❓ Är det ett tjänligt essentiellt LivsMedel i toabehållaren ❓ Är kranvatten ett essentiellt LevAnde vatten ❓ Är kranvatten ett tjänligt essentiellt LivsMedel ❓ Är det ”LikVatten” * i tappkranen ❓


MIN INSÄNDARTEXT VAR:

”Ifall någon skulle komma på idén att mata vattensystemen med mjölk * i stället för vatten * – skulle då någon dricka den mjölken med välbehag eller tillaga mat * med den ❓ Kan system som i Princip sällan eller aldrig rengöres vara bra för transport * och förvaring av LivsMedel * i ❓ Detta innebär – hur rätt Wi än äter = 1/3 kan Wi i Princip aldrig må så väl det går – ifall Wi dricker = 2/3 fel ❗ Vem kan få en bensinmotor att fungera med diesel i tanken ❓


Enligt LivsMedelsverkets SL FS 1993:35 är varmkranvatten ej alls att betrakta som ett tjänligt LivsMedel. Hur många vet det ❓ Så i ena fallet kommer det ett tjänligt LivsMedel – och i andra fallet ej alls ett tjänligt LivsMedel – ur exakt samma blandarrör. Visst är det märkligt ❓ Ej alls tjänligt som LivsMedel borde det väl i vart fall stå som en varningstext på alla varmvattenkranar – eller ❓


En instruktion för provning av kallkranvatten säger: ”Skruva bort kranstrilen och spola med fullt ös i upp till två timmar. Bränn också tappstället med öppen eld före ifyllandet av provflaskorna”. När sedan laboratoriesvaret kommer och säger ”Tjänligt med anmärkning”. Hur är det då egentligen med kranstril, utan X-spolning och utan bränning med öppen eld = så som Wi vanligen alltid tar vatten ifrån kranen direkt i dricksglas, till kaffe * te * , matlagning osv ❓

Den som är nyfiken på hur miljön i ledningssystem faktiskt ser ut kan enkelt tala reda på det genom att lyfta på locket till toans spolbehållare – eller dra med ett finger under kanten i toastolen. Den som då ej alls får tankeväckande intryck av hur den miljön faktiskt ser ut rekommenderas ett besök hos optiker.

Människokroppen * är till ca 70 % = 2/3 LevAnde = HögfrekventLevAnde vätska = det mesta Watten * och till ca 30 % = 1/3 annat fast LevAnde materia som kött, benstomme mm. Den LevAnde Högfrekventa essentiella vätskan förbrukas med 2-3 liter per dygn. Den skall ersättas – annars Lever Wi ej särskilt länge. Att ersätta kroppens vätskeförbrukning med annat än en essentiell LevAnde Högfrekvent vätska – som kan kodas som LivsMedel – verkar vara vansinnigt – för att ej säga ren dumhet.


I en konsumentinformation från Hässleholms kommun * sägs uttryckligen att varmkranvatten ej är essentiellt LivsMedel – och därtill att en ordentlig genomspolning = ca 5 minuter rekommenderas före användning av kallkranvatten som LivsMedel


På Josefs boställe har Josef löst detta genom att kallvattenkranen på toaletten får rinna dygnet runt med en ringa mängd – med kransilen demonterad. Josef har en djupborra om 33 meter infordrad med ett obehandlat stålrör. Numera blir Josefs vittvätt mera vit – samt att avlagringarna av vattnet * i toalettstolen har minskat till nära noll – på grund av det ständigt rinnande = LevAnde Wattnet i tvättstället.

Så Josef har därmed alltid tillgång till ett rinnande = essentiellt = LevAnde = LivGivande Watten för att dricka – till te * och kaffe * , matlagning osv. Merkostnaden för el till pumpen är försumbar i det hela sett – eftersom Josef har direktverkande elvärme. Dom som har kommunalt vatten kan ju lösa detta genom att spola kraftigt ca 10 minuter på morgonen – och sen tappa upp vatten på en plastdunk på 5 – 10 liter, som sen under dagen används för allt LivsMedelsBruk under dagen.


Moms på LivsMedel är 12 %. Ifall kranvatten är ett tjänligt LivsMedel varför debiteras då ej 12 % utan 25 % moms ❓


Den största kända forskaren på dricks WattenKraft under 1900-talet är såvitt Josef vet österrikaren Viktor Schauberger * * * . Bortsett från att ledningssystemen gravt förorenar Watten så säger han ungefär så här allmänt sett om att ha essentiell LevAnde = Högfrekvent Watten i traditionellt ledningssystem: ”Att föra in essentiellt = LevAnde Watten i sedvanliga ledningsrör är i Princip att sätta en tvångströja på Watten. Det förlorar sin Själ och sin Ande * och dör * ”.


Ifall Wi dricker sådant ”LikVatten” från tappkranar tar det som Princip Alltid mer eller mindre Energi ifrån oss. När Wi dricker ett essentiellt = LevAnde = Intelligent Watten * från själva NaturRen får Wi mer… och mer… Kraft och LivsEnergi. Så – är kallkranvatten ett tjänligt essentiellt LivsMedel undrar Josef Boberg ❓ ” – slut insändartext. Bara några ytterst få tidningar publicerade detta, tyvärr tyvärr… 😥


TIPS För den som är nyfiken på mer… om essentiellt vatten allmänt sett kan söka på internetwebben på ”essentiellt vatten” – och dom som är nyfikna på mer… om Viktor Schaubergers mycket mycket ”bortglömda” sanna Kunskaper – om bl a LevAnde Watten – kan börja med att kolla här och här. För den som är intresserad av mer… om essentiellt magnesium kan t ex söka på internetwebben på ”magnesium” – eller göra det enkelt för sig och ta del av vad som finns t ex här och framförallt här. På Wikipedia om Donat Mg här.ALLA har Wi RÄTT att tillåta oss själva och andra att få må BÄTTRE och BÄTTRE (även ekonomiskt, politiskt, som publik på dansbanor osv ?) = leva vällustigareeller

DAGS FÖR EN FRISKARE FRAMTID = WI TAR VARALIVET I KÖTT ?

Annonser

One Response to ÄR KRANVATTEN ETT TJÄNLIGT LIVSMEDEL – ELLER ?

 1. Bengt Nilsson skriver:

  Anna Hallén har skrivit en bra text om magnesium
  http://www.annahallen.se/ar-alla-magnesiumpreparat-bra

  och hon ska ha en föreläsning i Malmö 2013-05-30:
  http://matomiljo.com/kurser-radgivning-och-forelasningar/


  [Hej Bengt – och tack för tipsen.

  Ha det BÄTTRE och BÄTTRE ❗

  önskar Josef]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: